92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

Vedalaşmak istemiyorum ben güle güle sevgilim diyebilcek kadar güçlümüyüm bilmiyorum ..

bende aynı şekildeyim benimde eşim gidiyor maalesef eve geldiğimde evde olmaması çok kötü gerçekten ya böyle içim yanıyo sanki anlatılamayacak bir duygu

canım inşallah kısa dönem olur ve inşallah yakın bir yerler olur hayırlısıyla
Biz kısa dönem istemiyoruz uzun dönem istiyoruz çünkü geldiginde eşyalarımızı alabilir ve evlenebiliriz , öbür türlü bizim çok beklememiz gerekiyor 5 senedir zaten bekliyoruz ayrı şehirlerde artık evimize gitmek istiyoruz

Biz kısa dönem istemiyoruz uzun dönem istiyoruz çünkü geldiginde eşyalarımızı alabilir ve evlenebiliriz , öbür türlü bizim çok beklememiz gerekiyor 5 senedir zaten bekliyoruz ayrı şehirlerde artık evimize gitmek istiyoruz

anladım canım o zaman umarım herşey gönlünüze göre olur

Bu tertip belli ki açıklanan yerlerinin şokundalar daha, neden bu kadar ilgisizler acaba :47:

dogru söylüyorsun valla canım anlamadımkii hepimiz cok ilgisiziz konu takipte degil malesef.. moraller nasıl kızlar? son 9 gün askerinizin psikolojisi ne durumda?

kendi adıma konuşmak gerekirse içime fazlaca kapanmış ve suskunluklara bürünmüş durumdayım :/ umarım bizde bu topikte güzel arkadaslıklar ediniriz tek tesellim burası..

Merhaba kızlar.Benimde sevdiceğim 19 Kasım'da teslim olacak.Fakat ayın 18'inde yolcu edeceğiz. Zaman kısaldıkça onunla son zamanlarımızı dolu dolu geçirmek istiyorum ama vizeler engel oluyor.Sevgilim vizelerime önem vermem gerektiğini söylüyor.Ama yapamıyorum tam çalışmaya başlayacağım ona ne olacak .460 gün geçer mi diyorum.Onu bekleyeceğim tamam ama ya dönemezse? Ben bunu kaldırabilecek güçtemiyim bilmiyorum.Bu arada acemi birliği İzmir Yenifoça 7. Jandarma Komando Komutanlığına geldi.Usta birliği kesin doğu olacak denildi.Ne yapsam bilmiyorum.Onun yanındayken gülmeye çalışıyorum ama şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum.Onsuz 460 gün geçer mi?

Merhaba kızlar.Benimde sevdiceğim 19 Kasım'da teslim olacak.Fakat ayın 18'inde yolcu edeceğiz. Zaman kısaldıkça onunla son zamanlarımızı dolu dolu geçirmek istiyorum ama vizeler engel oluyor.Sevgilim vizelerime önem vermem gerektiğini söylüyor.Ama yapamıyorum tam çalışmaya başlayacağım ona ne olacak .460 gün geçer mi diyorum.Onu bekleyeceğim tamam ama ya dönemezse? Ben bunu kaldırabilecek güçtemiyim bilmiyorum.Bu arada acemi birliği İzmir Yenifoça 7. Jandarma Komando Komutanlığına geldi.Usta birliği kesin doğu olacak denildi.Ne yapsam bilmiyorum.Onun yanındayken gülmeye çalışıyorum ama şu anda bu satırları yazarken ağlıyorum.Onsuz 460 gün geçer mi?

Selam Canım
Siz gidince bizim 3 ayımız dolmuş olacak.Yani bizde yeniyiz sizin gibi 92/3 olarak.460 gün bitiren ve tezkere alanlar var canım bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor.Bitirenler var çünkü geçecek bitecek.Bak bizde 460'dan başladık şuan 374.Başlayınca yavaş da olsa geçiyor canım inan:55:Kendini bunları sürekli düşünüp üzme çünkü o gidince daha güçlü durman gerekecek.Bu günleri güzel geçirin.Sonradan çok istiyorsun ama dönemiyorsun birlikte geçireceğin günlere.Benim askerim de doğuya düştü.Hakkında hayırlısı neyse onu iste canım neyse hakkında hayırlısı o olsun inşallah:26::26:

O son 1hafta gelip çattı mı sonunda..
kendi son 1 haftamı hatırladım da çok fenaydı çok...her gün ofiste içim çıkana kadar ağlar akşam da onu teselli ederdim sabaha kadar. öyle anlar oldu ki beni beklemeyeceksen çek vur beni şimdi demeye başlamıştı..benim 5 patronum var o hafta hepsi gelip ayrı ayrı teselli eder oldu..
arıyordu sürekli çalışırken ben ağladığım için kızıyordu valla aramıcam artık atak geçireceksin yığılıp kalacaksın orda ben bunu nasıl göze alabilirim diyip duruyordu..uff çok fena..kızlar yerinizde olmak istemezdim ama o yoldan bizde geçtik..acemi birlikleriniz açıklansın burda paylaşın kızlar mutlaka aramızdan birisinin yareni ordan geçmiştir..ve elinzden geldiğince burada vakit geçirin inanın çok rahatlatıyor insanı..misal benim dana'm Kıbrıs'ta usta birliğinde hiç bilmediğimiz, tahmin etmediğimiz bir yerdi.akşamın bir saati söylediğinde ilk aklıma yener_tuğba geldi çünkü yener kıbrısta askerdi ve tuğbanın bana çok çok faydası oldu..
burda paylaşın herşeyinizi acınızı sevincinizi çünkü dışarıdakiler, derdinizi anlamayanlar anlamaz sizi...

Back