92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

hastalıgından dolayıdır sesi cnm bnmkide hasta :( malesef günlerdr soguk algınlıgı bi gecmedi cok üzülüyorum eldende bisey gelmiyo :(

Bugün ameliyat günü aldım canım o mutlu etmişti ama öyle konuşunca hevesim kaçtı..Zaten çok özledim yanına gidip sarılmak istiyorum :50:

Bende anlamıyorum ki..Canım sıkıldı buna ..Sesi de kötü geliyodu aklım onda kaldı :50:

ben sewgilimş karışmaktan askerlik konusunda cok korktum kötü bir yer cıkarsa kendmi sorumlu hissederim diye ama yazıcı oomak bence komonda olmaktan daha iyi canım karış diyemiyorum bu işlerde karışmakda bir olay karışmamakta maalesef
Hakkında neyse hayırlısı o olsun öyle dua et canım Karışmamak sanırım daha iyi

ben sewgilime askerlik konusunda karışmaktan cok korktum kötü bir yer cıkarsa kendmi sorumlu hissederim diye ama yazıcı oomak bence komonda olmaktan daha iyi canım karış diyemiyorum bu işlerde karışmakda bir olay karışmamakta maalesef
Hakkında neyse hayırlısı o olsun öyle dua et canım Karışmamak sanırım daha iyi

Aynen canım karışınca kötü oluyo gibi..Bende sen en iyisini bilirsin istediğini tercih et dedim bakalım :1: Az önce ağlayan ben birlikte olan fotoğrafımızı görünce nasılda mutlu oldum şimdi :1:

Kızlaar çok sessizsiniz son günlerde ben harbiden sıkılmaya başladım..Nerde benim topik arkadaşlarım :1:

Aynen canım karışınca kötü oluyo gibi..Bende sen en iyisini bilirsin istediğini tercih et dedim bakalım :1: Az önce ağlayan ben birlikte olan fotoğrafımızı görünce nasılda mutlu oldum şimdi :1:

Canım biz varız olur muu?:) sen bizim topicimze gel orası daha hareketlı oluyyoo

Kızlaar çok sessizsiniz son günlerde ben harbiden sıkılmaya başladım..Nerde benim topik arkadaşlarım :1:

Mervenin dediği gibi canım bizim topige gel genelde dolu:12:
Mobilden okudum sana yazdım canım zor oluyor.Benimde askerde kızdığım zamanlar oldu ama normal buradaki gibi düşünme orası öyle değil canım kimbilir neler yaşıyorlar:10:

etimesgutta yaptığı için ulaşamıyorum bölüğünü falan bilmem gerekiyor elli yeri aradım kesinlikle ulaşamıyorum ve ordan da görüşme olmuyormuş,anca onun aramasını bekliceksin dedi telefona çıkan asker. duysanız 10 dk muhabbet etti benimle. eminim o da seni özlemiştir,burası cehennem çok yoğunuz o da yorgunluktan arayamıyordur fazla ankesör yok falan dedi,benim şafağa kalmış 300 gün ben bile arayamıyorum onu anlamaya çalış aklına yamuk bişi getirme falan dedi ahahaha öldüm telefonda gülmekten :1: umarım yarın arar artık ! kapanışı ben yapıyorum sanırım,hepinize iyi geceler fıstıklarr öpüldünüzz :70:

etimesgutta yaptığı için ulaşamıyorum bölüğünü falan bilmem gerekiyor elli yeri aradım kesinlikle ulaşamıyorum ve ordan da görüşme olmuyormuş,anca onun aramasını bekliceksin dedi telefona çıkan asker. duysanız 10 dk muhabbet etti benimle. eminim o da seni özlemiştir,burası cehennem çok yoğunuz o da yorgunluktan arayamıyordur fazla ankesör yok falan dedi,benim şafağa kalmış 300 gün ben bile arayamıyorum onu anlamaya çalış aklına yamuk bişi getirme falan dedi ahahaha öldüm telefonda gülmekten :1: umarım yarın arar artık ! kapanışı ben yapıyorum sanırım,hepinize iyi geceler fıstıklarr öpüldünüzz :70:

Canım sana ulaşabileceğin teli veririm.İstiyorsan tabi ama arayınca muhakak acemi olduğunu söyle adını soyadını söyle bulurlar

Kızlar benim yarimde ankara etimesgutta başladı acemiliğe
ilk gün aramadı sonra aradı çok az görüşebildik.Her neyse 1 gün aramadı ben korkrtum brişey oldu sandım.Beni aradığı numaraları teker teker aramaya başladım.Sonunda biri açtı söyledim buldular konuştuk.Benimki kıskançlık yapmıştı.Ne konuştun dedi ne konuşucam dedim seni istedim dedim.Etimesgut büyük bir birlik çok kalabalık herkes nasıl bulduma şaşırmıştı.Yarime dedim sen şasırdın mı hayır dedi hemen anladım senin oldunu dedi:9:Eniştesi nasıl buldun diye şok geçirmişti:9::9:

benim sevdiceğime de genelde dogu cıkar diyorlar hic istemiyorum usta birliğini doguda yapmasını kızlar yaa:([/

ısparta
manisa kırkağaç
izmir foça
bilecik söğüt
erzincan

bunlardan birindeyse eğer evet genelde doğu çıkıyormuş canım :(
benim sevgilimde ıspartada. en kesin olanı da ıspartaymış. diğerleri yine batı yada gönderiyormuş ama ısparta batıya gönderse dahi kaydırma birliği olarak 1 ay sonra tunceli hakkari şırnak a alıyormuş.. :(

canım benim yarimde Isparta da yapmıştı acemiliğini.araştırmıştım herşeyi Kıbrısa gitme ihtimali var dendi ama hiçbişey olmadı direk doğu güney doğuya yolluyolar. tim tim seçiyolar zaten refize (önemli rahatsızlığı) olanları en başta tim oluşturmadan ayırıyolarmış başka şehirlere yolluyolarmış.timdeki refizeleride hafif olanları kayseri yada iç anadoluya yolluyor 2ay kalıp dediğin gibi doğuya gönderiyolar.Benim askerim Muşa gitti.inşallah seninkide hayırlısıyla iyi bi yere gider

Mervenin dediği gibi canım bizim topige gel genelde dolu:12:
Mobilden okudum sana yazdım canım zor oluyor.Benimde askerde kızdığım zamanlar oldu ama normal buradaki gibi düşünme orası öyle değil canım kimbilir neler yaşıyorlar:10:
Tamam canım katılırım artık size :1: Dün düşündüm de hasta olduğu için ve timde bazı askerler yüzünden dağda 2 gece kaldıkları için sinirliydi ondan sesi öyle geliyordu..Ve iyiki varsınız canlarıım :16:

Tamam canım katılırım artık size :1: Dün düşündüm de hasta olduğu için ve timde bazı askerler yüzünden dağda 2 gece kaldıkları için sinirliydi ondan sesi öyle geliyordu..Ve iyiki varsınız canlarıım :16:

Evet canım onlar gergin oluyorlar.Ben beni ilk gün aramadı diye çok sinirlenmiştir.Meğer işlemleri geceye kadar sürmüş:9:Neler yaşadıklarını bilemiyoruz.Ama komando olma:15:k konusunda bence yarin düşünsün canım

canım benim yarimde Isparta da yapmıştı acemiliğini.araştırmıştım herşeyi Kıbrısa gitme ihtimali var dendi ama hiçbişey olmadı direk doğu güney doğuya yolluyolar. tim tim seçiyolar zaten refize (önemli rahatsızlığı) olanları en başta tim oluşturmadan ayırıyolarmış başka şehirlere yolluyolarmış.timdeki refizeleride hafif olanları kayseri yada iç anadoluya yolluyor 2ay kalıp dediğin gibi doğuya gönderiyolar.Benim askerim Muşa gitti.inşallah seninkide hayırlısıyla iyi bi yere gider

haksızlık bu yaaa :(( insallah hayırlı bi yer cıkar :( Allahım gücüne gitmesin ama dogu istemiyorumm istemiyorummm babamdan biliyorum herseyii dogu cokkk zorrr

Back