92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

o kötü ama yaa mesela sevgılın sorsa sana safagı bılemıcen ben ole yapsam sankı beklemıo gıbı hıssederım kendımı olede manyak huylarım var yanı :D

Tamam biz de çatlağız da saymıyoruz canım sevdiğimle birlikte verdiğimiz karar bu yönde :1:

Bende telefonla kardeş oldum hadi dostum çalman lazım saatin geldi diyorum :D Babam da damat geç kaldı bugün diyip duruyo :)

Hahaha :) hep öyle olduk canım telefonları yanımızdan bile ayırmıyoruz ki ben ev telefonunu cep telefonumu yanımdan ayırmıyorum uyurken bile annemler dalga geçiyo ;)

ankesörlüden arayabılıo ama cok fazla konusamıyoruz şimdi telefonumuz var sadece mesajlasabılıyoruz ankesorludende arıyo

telefon sakat iş,benimki telefonu götürmüştü ama ertesi gün yolladı ,hattı duruyo arada üstlerden bi arkadaş yapmış onunkıne takıyo anca öyle.Çook çok dikkat etsin hele ki nöbetlerde falan

Hadi canlarım bende uyuyorum.Sabah erkenden dersim olmasa sizi yalnız bırakmak istemezdim.Hepiniz önce Allah'a sonra kendinize emanetsiniz.Rüyanızda sevdiğinizi görmeniz dileğiyle iyi geceler yarenler :16:

Back