92/4 Asker Yarenleri Buraya :)))

konusamamk cok kotu ya :( bız ozaman dan gectık de ınsan kafayı yıyecek gıbı oluyo

Canım Allah'a şükürler olsun ki hergün sesini duyabiliyorum askere gittiği ilk andan beri.Buna da şükür deyip bekliyoruz bakalım :1:

Aynen suan aradı asırı bunalmıs cok kotu durumda ya :(( allahım sabır versın hepsıne :(( herzaman yanında oldugumu soyluyorum ama o yınede ıyı degıl napcmı bılmıyom ya :((

Aynen suan aradı asırı bunalmıs cok kotu durumda ya :(( allahım sabır versın hepsıne :(( herzaman yanında oldugumu soyluyorum ama o yınede ıyı degıl napcmı bılmıyom ya :((

Canım şu anda elinden sadece yanında olduğunu hissettirmek geliyor.Sen de kendini böyle üzersen o ne yapsın söyler misin? Ve asker psikolojisi çok farklı sende farkındasın ki ..O yüzden üzülsen de bunu ona belli etmeyeceksin ve ona her aradığında sevdiğini , aklının bir de sende kalmaması gerektiğini söylecek , hissettireceksin..

Canım şu anda elinden sadece yanında olduğunu hissettirmek geliyor.Sen de kendini böyle üzersen o ne yapsın söyler misin? Ve asker psikolojisi çok farklı sende farkındasın ki ..O yüzden üzülsen de bunu ona belli etmeyeceksin ve ona her aradığında sevdiğini , aklının bir de sende kalmaması gerektiğini söylecek , hissettireceksin..

bırıcıgım herseyım benım o ya :(( suan ısı var konusamıyoz ama ben ona sureklı msj atayım CAN YOLDASIM COK MUTSUZ NASIL MUTLU EDECEKSEM BILMIYOMDA NASIL YUZUNU GLDURCEM BEN :((

bırıcıgım herseyım benım o ya :(( suan ısı var konusamıyoz ama ben ona sureklı msj atayım CAN YOLDASIM COK MUTSUZ NASIL MUTLU EDECEKSEM BILMIYOMDA NASIL YUZUNU GLDURCEM BEN :((
Canım yapma böyle lütfen..Sen böyle mutsuz olursan onu da mutlu edemezsin ki..Kendini topla ve ona içinden gelen herşeyi yaz..Emin ol o mesajları okuduğunda yüzü gülecek :1:

canım yapma böyle lütfen..sen böyle mutsuz olursan onu da mutlu edemezsin ki..kendini topla ve ona içinden gelen herşeyi yaz..emin ol o mesajları okuduğunda yüzü gülecek :1:

yazıyorum canım umarım ıse yarar hos bıraz odurdur bek bellı etmez dusunduklerını ama ben yınede hıssedıyorum allahıma sonsuz sukurler olsunkı o benım herseyım

yazıyorum canım umarım ıse yarar hos bıraz odurdur bek bellı etmez dusunduklerını ama ben yınede hıssedıyorum allahıma sonsuz sukurler olsunkı o benım herseyım

Erkekleri evet " odun " olarak nitelendiriyoruz.Ama onlar askere gidince bizden de duygusal olabiliyorlar.Etrafımda çok örneği var canım :1:

sende olmasan zaten sizinn topiğe kimse ugramıcak sekerim:1:
allah razı olsun senden topğmi canlı tutysun.:54:

92/1 :72:

Adını bilemiyorum canım bizim topik 92/3 çoştu sabah görsen şok olurdun.Baştaki gibi değil canladı baya:nazar:Ama ben en aktif üyesiyim:9:Bizimde artık bir alt devremiz var:32:

Son düzenleme:
Adını bilemiyorum canım bizim topik 92/3 çoştu sabah görsen şok olurdun.Baştaki gibi değil canladı baya:nazar:Ama ben en aktif üyesiyim:9:Bizimde artık bir alt devremiz var:32:

kübra canım...siizn topğin şeyiyim işte şey ney bana ait bn actım :1:
seni blyrm canm en aktif üye sensin:23::1:

Bizim en başta kimse yoktu.Sİzin iyi:nazar:Hep üst devreler yazıyordu bizim topige:9:
Bizimde üst devrelerimiz yazıyor canım :1: Başta sen olmak üzere :9: Benim de her akşam zaman geçirebileceğim bi yer bi yuva gibi oldu burası çok sağolun :1:

kübra canım...siizn topğin şeyiyim işte şey ney bana ait bn actım :1:
seni blyrm canm en aktif üye sensin:23::1:

Bizimde üst devrelerimiz yazıyor canım :1: Başta sen olmak üzere :9: Benim de her akşam zaman geçirebileceğim bi yer bi yuva gibi oldu burası çok sağolun :1:

Kübracım sen bizim topiği açan kişisin ben biliyorum:12:
Evet en aktif üyeyim her topige atlıyorum:9::9:Zaman geçmiyorda burada geçiyor.

Ay canım bize en üstlerimiz genelde yazdı.Bizde sizin gibi yolun başındayız canım.Azcık daha deneyimliyiz o kdar:10:Bende burayı senin gibi çok sevyrm zaman geçmiyor bana burada dertleşiyoruz

Ay canım bize en üstlerimiz genelde yazdı.Bizde sizin gibi yolun başındayız canım.Azcık daha deneyimliyiz o kdar:10:Bende burayı senin gibi çok sevyrm zaman geçmiyor bana burada dertleşiyoruz

hehh ondanım bn işteee:1::42:
estagfrrlllah canm yaz tabi vakit gecyo...ilk zmnlar bzde bagmlydıkdaa zaman gectkce daglyo insanlar:27:

Aynen öyle canım..Kimse anlayamıyor beni sadece siz yaşayanlar anlıyorsunuz..

Back