kamile bencede bi ara en azından için rahatlasın nöbette olup olmadıgını ögren
aradım şimdi nerde olduğunu bilmiyorum iki dakika sonra arayın öğreneyim dedi kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kamile bencede bi ara en azından için rahatlasın nöbette olup olmadıgını ögren
aradım şimdi nerde olduğunu bilmiyorum iki dakika sonra arayın öğreneyim dedi kızlarrr
kızlarrrr nöbetteymiş 16:05 de ararsanız konuşabilrsiniz dediiiiii :)
kızlarrr nöbetteymiş şimdi 16:05 de ararsanız konuşabilrsiniz dediiiiiii :)
evet kızlar rahatladım valla ama işte yinede içimde bi korku yok değil..amaaaaa iyi düşünüyoruz dimiii :)
kızlar artık beynim çatlamak üzere uyuştum yaa dizlerim tasımıycak beni korkuyorum git gide agrasif olmaya basladım yediremiyorum kendime yaa neden aramıyor 3 gündür hicmi fırsatı olmaz etmeyin yaaa...
kızlar artık beynim çatlamak üzere uyuştum yaa dizlerim tasımıycak beni korkuyorum git gide agrasif olmaya basladım yediremiyorum kendime yaa neden aramıyor 3 gündür hicmi fırsatı olmaz etmeyin yaaa...
çok sıra olyordur canım..ki eğitimleride baya ağır olyormuş çok yoruluyorlar eminim ilk fırsatta arıycaktır
İyi düşünüyoruz kamilecim:26:
Canım yoğunsa belki arayamıyabilir.Seni aradığı numaralardan ararsan ulaşabilirsin.Acemi de ismini ver.Şu saate ara derler sana
bilmiyorumki sizin askeriniz acemide nasıldı hergün arayabiliyormuydu?
gülşencim beni aradıgı numaralar hep kulubelerdeki nolar orayı arasam kim cıkar Allah bilir:/
aynen canım pozitif düşünüyoruz..gerçi ara ara böyle olyor ama napalım birbirimize destek olucaz..
mesala ben acemilikte arayamıyordum canım hep onun aramasını bekliyordum..gülşeninde dediği gibi yoğundur yoksa kesin arar..eminim onunda aklı sendedir..
aynen canım pozitif düşünüyoruz..gerçi ara ara böyle olyor ama napalım birbirimize destek olucaz..
mesala ben acemilikte arayamıyordum canım hep onun aramasını bekliyordum..gülşeninde dediği gibi yoğundur yoksa kesin arar..eminim onunda aklı sendedir..
bilmiyorumki sizin askeriniz acemide nasıldı hergün arayabiliyormuydu?
gülşencim beni aradıgı numaralar hep kulubelerdeki nolar orayı arasam kim cıkar Allah bilir:/
Benimki ilk bir ay 5 kere arayamadı oldu.Ama konuşmalarımızı uzun yapamıyorduk.3 gün koğuşca ceza aldı arıyamadı.Canım aynen öyle kulubüleri arıyorsun ve önüne gelene çağırtıyorsun askeriye orası tek askerine özel birşey bulman imkansız kendi cebi olduğunda anca cebi arayabilirsin
arayabilceğim numara yok suan elimde bekliyorum tamamda 2 gün daha sürerse bu işkence ben hastanelik olurum sinyalleri alıyorum yani gercekten hic iyi degilim