• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

evet kızlar rahatladım valla ama işte yinede içimde bi korku yok değil..amaaaaa iyi düşünüyoruz dimiii :)

kızlar artık beynim çatlamak üzere uyuştum yaa dizlerim tasımıycak beni korkuyorum git gide agrasif olmaya basladım yediremiyorum kendime yaa neden aramıyor 3 gündür hicmi fırsatı olmaz etmeyin yaaa...

evet kızlar rahatladım valla ama işte yinede içimde bi korku yok değil..amaaaaa iyi düşünüyoruz dimiii :)

kızlar artık beynim çatlamak üzere uyuştum yaa dizlerim tasımıycak beni korkuyorum git gide agrasif olmaya basladım yediremiyorum kendime yaa neden aramıyor 3 gündür hicmi fırsatı olmaz etmeyin yaaa...

İyi düşünüyoruz kamilecim:26:

Canım yoğunsa belki arayamıyabilir.Seni aradığı numaralardan ararsan ulaşabilirsin.Acemi de ismini ver.Şu saate ara derler sana

çok sıra olyordur canım..ki eğitimleride baya ağır olyormuş çok yoruluyorlar eminim ilk fırsatta arıycaktır

çok sıra olyordur canım..ki eğitimleride baya ağır olyormuş çok yoruluyorlar eminim ilk fırsatta arıycaktır

bilmiyorumki sizin askeriniz acemide nasıldı hergün arayabiliyormuydu?
gülşencim beni aradıgı numaralar hep kulubelerdeki nolar orayı arasam kim cıkar Allah bilir:/

İyi düşünüyoruz kamilecim:26:

Canım yoğunsa belki arayamıyabilir.Seni aradığı numaralardan ararsan ulaşabilirsin.Acemi de ismini ver.Şu saate ara derler sana

aynen canım pozitif düşünüyoruz..gerçi ara ara böyle olyor ama napalım birbirimize destek olucaz..

mesala ben acemilikte arayamıyordum canım hep onun aramasını bekliyordum..gülşeninde dediği gibi yoğundur yoksa kesin arar..eminim onunda aklı sendedir..

gülşencim beni aradıgı numaralar hep kulubelerdeki nolar orayı arasam kim cıkar Allah bilir:/

Benimki ilk bir ay 5 kere arayamadı oldu.Ama konuşmalarımızı uzun yapamıyorduk.3 gün koğuşca ceza aldı arıyamadı.Canım aynen öyle kulubüleri arıyorsun ve önüne gelene çağırtıyorsun askeriye orası tek askerine özel birşey bulman imkansız kendi cebi olduğunda anca cebi arayabilirsin

aynen canım pozitif düşünüyoruz..gerçi ara ara böyle olyor ama napalım birbirimize destek olucaz..

mesala ben acemilikte arayamıyordum canım hep onun aramasını bekliyordum..gülşeninde dediği gibi yoğundur yoksa kesin arar..eminim onunda aklı sendedir..

arayabilceğim numara yok suan elimde bekliyorum tamamda 2 gün daha sürerse bu işkence ben hastanelik olurum sinyalleri alıyorum yani gercekten hic iyi degilim

Aynen canım insan arada umutsuzluğa düşüyor kaldıki ben seni anlıyorum endişe etmen çok doğal.Ben acemidede aradım.Ankarayı duymuşsunuzdur 2 nci büyük birlik.Ben yinede buldum:9:Eniştesi şok oldu gülşen nasıl fenasın sen dedi:9::9:Kesinlikle canım aklı sendedir ona katılıyorum

biz her gün konuşamıyorduk canım gün aşırı konuşabilyorduk..hatta bir keresinde 4 gün boyunca hiç konuşmamıştık..o günler nasıl geçttiğini çok bilyorum canım..ama dediğim gibi ilk fırsatta seni arıycaktır..arasan bile genelde meşgul olur canım o telefonlar.

Benimki ilk bir ay 5 kere arayamadı oldu.Ama konuşmalarımızı uzun yapamıyorduk.3 gün koğuşca ceza aldı arıyamadı.Canım aynen öyle kulubüleri arıyorsun ve önüne gelene çağırtıyorsun askeriye orası tek askerine özel birşey bulman imkansız kendi cebi olduğunda anca cebi arayabilirsin

Yok canım yaa bunlar 1. havanmış koğuşlarına özel numara varmıs o numarayı arıyosun 1.havandan sevdigini caıgırıyolar, dısardaki kulubeleri aramam ben beni aradıgı no dısardaki kulubelerin noları arasamda kim tanıycakki sevdiğimi hepsi acemi önünden geçen açar en fazla telefonu...

arayabilceğim numara yok suan elimde bekliyorum tamamda 2 gün daha sürerse bu işkence ben hastanelik olurum sinyalleri alıyorum yani gercekten hic iyi degilim

Canım ben sni anlıyorum bende yaşadığım için bu kadar sıkıcaksan kendini ara gitsin derim aradığı numaraları çaldır biri acıyorsa çağırt

şu 1.havanın numarasını arıyorum insallah bulabilirim internete bakınıyorum bu aksama kadar aramazsa babasıyla görüşüp yarın ben arıycam artık kıskanıyosa da kıskansınn ;) cok kıskancta hic istemez baskalarıyla muhattap olmamı

Back