SAkin olmaya calis canim,Allaha bol bol dua et ...arayacak hemeninsallah
çalışıyorum canım da işte aklımdan çıkmıyor hiç

inşallah canım bi arasa sesini duysam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SAkin olmaya calis canim,Allaha bol bol dua et ...arayacak hemeninsallah
Canım allah korusun birşey olsa hemen haber geliyor arama imkanın varsa ara rahatla canım.
Amin canım sağ salim gelecek sana bende inanıyorum:26::26:
numara var ama normalde şu saatlerde nöbette olması gerekiyor canım o yüzden arasam bile konuşamam biliyorum![]()
4 de biticek canım
saatlerdir telefonun başındayım bi arasa sesini duysam rahatlıycam..
amaa kötü düşünmüyorum hayırrr sağ salim gelicek bana..
Canım az kalmış 4 olur olmaz ararsın cep telefonundan mesaj atabiliyormusn
evet dört olmasını bekliyorum.normalde atıyorum canım hatta nöbetlerde konuşabiliyorduk ama şu an telefonu kapalı![]()
sıkıntı yapma arıycak ve sesını duyucaksın buna sartla kendini bugün yarın arıycak kasılma cnm bak benimkide 3 gündür aramıyor![]()
normal bi durum olsa tamam ama şu an karışık olduğu için korkuyorum..
ayrıca çıkan çatışmada da bir tane şehidimiz varmış![]()
![]()
normal bi durum olsa tamam ama şu an karışık olduğu için korkuyorum..
ayrıca çıkan çatışmada da bir tane şehidimiz varmış![]()
![]()
içini ferah tutgitme durumu varmı yani % kac sadece komandolar gitmiyormuydu bnm bildgim kadarıyla:/
Bölgede acil bir durum varsa sevk yapıyorlar.Canım ama bizimkiler daha yeni yollayacaklarını sanmıyorum.Takviye yapmışlar bölgeye bence seninki şuan büyük ihtimal karakolda
Bölgede acil bir durum varsa sevk yapıyorlar.Canım ama bizimkiler daha yeni yollayacaklarını sanmıyorum.Takviye yapmışlar bölgeye bence seninki şuan büyük ihtimal karakolda
benimki gitmez sanmıyorum daha 1 haftalık asker kendi karakolunda demek istedin degilmi canım :/
Canım 1 şehit bir yaralı var adları haberlerde yazıyor.Sanırım astsubay allah ailelerine sabır versin:26::26:
benimki gitmez sanmıyorum daha 1 haftalık asker kendi karakolunda demek istedin degilmi canım :/
canım karakola saldırmışlarbenim askerimin olduğu yer değil amaa yakınında o yüzden endişeleniyorum..
AMİN canım!! Allah tüm sevenlerine sabır versin..