Canım ben sni anlıyorum bende yaşadığım için bu kadar sıkıcaksan kendini ara gitsin derim aradığı numaraları çaldır biri acıyorsa çağırt
bi dene bakalım belki şansın yaver gider canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben sni anlıyorum bende yaşadığım için bu kadar sıkıcaksan kendini ara gitsin derim aradığı numaraları çaldır biri acıyorsa çağırt
off işi varmış 15-20 dk sonra arayın diyorrrrrr
şu 1.havanın numarasını arıyorum insallah bulabilirim internete bakınıyorum bu aksama kadar aramazsa babasıyla görüşüp yarın ben arıycam artık kıskanıyosa da kıskansınncok kıskancta hic istemez baskalarıyla muhattap olmamı
şu 1.havanın numarasını arıyorum insallah bulabilirim internete bakınıyorum bu aksama kadar aramazsa babasıyla görüşüp yarın ben arıycam artık kıskanıyosa da kıskansınncok kıskancta hic istemez baskalarıyla muhattap olmamı
Canım müsait olunca arayacaktır seni demişlermi aradı diye
Benimkide kıskançlığından arama diyor ama takmıyorumAramazsa merak edip hep aradım hatta bana ne konuştun diye bir kresinde sordu koptum dalga geçtim nasılsn iyimisin dedim çocuga annen baban nasıl dedim dedim gülmeye başladım ne konuşabilirim allah aşkına dedim dahada sormuyor ne konuştun diye
![]()
evet canım söylemişler ama adımı söylememiştim daha önce gerçi tahmin ediyordur :) şimdi konuşunca söyledim siz yinede 15-20 dk sonra şansınızı deneyin dedi..bekliyorum şimdi arıycam yine birazdan..aslında benimkide kıskançdır ama neden burayı arıyorsun demedi hiç gerçi biz daha çok msjlaştığımız için aramama gerek kalmıyor.ancak böyle özel durumlarda arıyorum..ondada bi şey demesin bi zahmet
Benimki çok acil olmadıkça arama dedi
Telefon daha kullanamıyoruz canım biz ama sık sık ankisörlüden konuşuyoruz artık giderken telefon götürecek yanına
kızlar ben bi kahve yapıp balkona cıkıcam biraz oksijen gitsin beynime 1 haftadır eve kapattım kendimibirazdan gelirim tatlıslar
kızlar ben bi kahve yapıp balkona cıkıcam biraz oksijen gitsin beynime 1 haftadır eve kapattım kendimibirazdan gelirim tatlıslar
götürsün canım götürsün rahat oluyoraman aramalarda falan iyi saklasın ama iş almasın başına.ben hala yakalatırsa diye korkuyorum açıkcası..
Tamam canım arkadaşlarınla buluş gez dolaş kendni kesinlikle evine kapatma bunu kamileyede dmiştim hatırladın mı kamile
Canım karakolda hepsi kullanıyordur birde doğudalar çarşıları yok onlara o yüzden bu konuda daha anlayışlı davranıyorlar
Tamam canım arkadaşlarınla buluş gez dolaş kendni kesinlikle evine kapatma bunu kamileyede dmiştim hatırladın mı kamile
arkadasım yokki öyle görüstüğüm 2 3 tane war onlarda halden anlamıyor. Gelmiş karsıma bitanesi neden aglıyosun yiaaa cok saçmasın kızııaam gelmiycekmi sankiiiiiii falan yapıyor.. İnsanın halnden anlamıyor kimse.. bitaneside gelmiş sevgilisini anlatıp duruyor durmadan.. malesef tek basıma savasıyorum..
arayabilceğim numara yok suan elimde bekliyorum tamamda 2 gün daha sürerse bu işkence ben hastanelik olurum sinyalleri alıyorum yani gercekten hic iyi degilim
o tür insanlara gıcık oluyorum yaa (kusura bakma canım amaa) hele bi de sayılı gün çabuk geçer diyorlar yaaa gel bi de bize sor bakalım nasıl geçiyor diye..
arkadasım yokki öyle görüstüğüm 2 3 tane war onlarda halden anlamıyor. Gelmiş karsıma bitanesi neden aglıyosun yiaaa cok saçmasın kızııaam gelmiycekmi sankiiiiiii falan yapıyor.. İnsanın halnden anlamıyor kimse.. bitaneside gelmiş sevgilisini anlatıp duruyor durmadan.. malesef tek basıma savasıyorum..
canım sakın ol sonucta askerın yenı gıttı daha oranın huyunu suyunu ogrenıcek ankesorler cok kalabalık oluomus bıde ondan once gelenler kapıyodur telefonları fırsat bulur bulmaz arar merak etme
yok canım ne ksuru gel birlikte sövelim beraberr :)) sayılı gün geçermişş gel bi benim yerime geç bakalım durmadan sevgilini anlatıyosun hayat sana güzel tabi suandaa anlarmısın halden.. sözde teselli veriyolar işte