Büyük ihtmalle o tarihte çıkmaz
sorun çıkmaz diyorsun dimi gülşencim bak gece gece yüreğime indirme :26:
çömezleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım çok sıkılıo, zaman geçmioo size sataşayım dedim napıosunuz bakem
Canım çıkmaz gibi geliyor bana ama tabi birligede bağlı kesin birşey diyemem 92/2 devresi ağustosta tezkere alıyor 92/1 de mayısta siz onlardan sonrasınız izin verirler gibi geliyor o aylara gelmiyorsunuz çünkü
ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile
kızlarrr ben çıkıyorum yarın sınavım var ben takılı kaldım yine size :) iyi geceler
Tubik benide uyku tutumuyor ama sıkıntıdan
Yok canım yani izne çıkarsınız anlamında dedim ne güzel hayel kuran bir yarin var benimki kurdurmuyor daha var deyip
Büyük ihtmalle o tarihte çıkmaz
günaydın canımmmben geldim amaaa çıkıyorum şimdi akşama gelirim
Canım günaydınn:) evet 24nde son gun sn saatlerde teslim olmuştu hemde
Günaydın Canım
Sana iyi bir haberim var mesela benimki ağustos 22-24 dü silüs tarihi 24 ünde teslim oldu.Askerlerin 2 gün yol izni oluyor.O 2 günde askerlikten düşüyor.Yani senin silüs tarihin 22 eylülden başlıyorBu demek oluyorki bundan sonra izin kullanmazsa 29 kasımda yanında
Aaaaa gülşeeeeen sen ciddi misiiinnn?? Bak yüreğime inicekk şimdiii:):):):)
Ben şimdi bunu Enese desem inanmayacakneyse oh beee sen diyosan ben inanırım canım benim 2 gün 2 gündürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?