• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Büyük ihtmalle o tarihte çıkmaz :16:

sorun çıkmaz diyorsun dimi gülşencim bak gece gece yüreğime indirme :26:[/QUOTE]

Canım çıkmaz gibi geliyor bana ama tabi birligede bağlı kesin birşey diyemem 92/2 devresi ağustosta tezkere alıyor 92/1 de mayısta siz onlardan sonrasınız izin verirler gibi geliyor o aylara gelmiyorsunuz çünkü:16::16:

Son düzenleme:
sorun çıkmaz diyorsun dimi gülşencim bak gece gece yüreğime indirme :26:

Canım çıkmaz gibi geliyor bana ama tabi birligede bağlı kesin birşey diyemem 92/2 devresi ağustosta tezkere alıyor 92/1 de mayısta siz onlardan sonrasınız izin verirler gibi geliyor o aylara gelmiyorsunuz çünkü:16::16:[/QUOTE]

ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile :1:

çömezleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim canım çok sıkılıo, zaman geçmioo size sataşayım dedim napıosunuz bakem :52::52::52:

Canım çıkmaz gibi geliyor bana ama tabi birligede bağlı kesin birşey diyemem 92/2 devresi ağustosta tezkere alıyor 92/1 de mayısta siz onlardan sonrasınız izin verirler gibi geliyor o aylara gelmiyorsunuz çünkü:16::16:

ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile :1:[/QUOTE]

Tubik benide uyku tutumuyor ama sıkıntıdan
Yok canım yani izne çıkarsınız anlamında dedim ne güzel hayel kuran bir yarin var benimki kurdurmuyor daha var deyip:14:

ben çıkmaz çıkmaz değince izne çıkamaz diye düşündüm korktum birden..bakalım o günler bi gelsinde görücez canım yaa..ama biz şimdiden hayalini kurmaya başladık bile :1:

Yok canım yani izne çıkarsınız anlamında dedim ne güzel hayel kuran bir yarin var benimki kurdurmuyor daha var deyip:14:
[/QUOTE]

cnm sıkılma tatlım herşey güzel olacak inş :16: sen o odun sevgiline de bakma, hayal kurmakta mı izinle :52::52:

cnm sıkılma tatlım herşey güzel olacak inş :16: sen o odun sevgiline de bakma, hayal kurmakta mı izinle :52::52:[/QUOTE]

Bugün kameradan kocaman burunlu gördüm gözleri bana dolu dolu bakıyordu unutamıyorum o görüntüyü.Aslında odun değildir ama neden kurmuyor bilmedim:10:

Büyük ihtmalle o tarihte çıkmaz :16:

sorun olmaz bence iyi düşün iyi olur.. 1 yıl dediğin ne ki. sular seller gibi geçiyor zaman[/QUOTE]

Canım kendi adıma konuşuyım.
1 yl bekleyince kocaman bir yıl oluyor beklemezsen evet çok çabuk geçiyor.Bak seninkinin gelmesine allaha şükür az kalmış.Biz sizin gibi 3 askerlik bitiyoruz.3 ayda çekilen zorlukları biliyorsundur.İşte 12 ay daha bizi o zorluklar bekliyor.Yanlış anlama ama benim için kocaman 12 ay var.

Son düzenleme:
cnm ne güzel bak kamereda görebilmişsin yine, ii olduğunu biliosun en azından :34: onun neden hayal kurmadığını düşünme bilemezsin, zaman zaman hayal kurar zaman zaman hayal kurmaktan kaçar... Asker psikolojisi denen meletin işi bunlar hep ama hayal kurdurmuo demişsin ya onun bu hali senın hayal kurmana engel olmamalı :34:

bi ara ana topiğe de bak hepinize sövdüm :1:

[video=youtube;s5KS_A5LMvk]http://www.youtube.com/watch?v=s5KS_A5LMvk[/video]
Ben her sabah kalktığımda düşüyorum bir boşluğa
Ne yazıyorsa alnımda, s en yoksun hiç yanımda
Anlamazlar hiç halimi
Kim ne yapsın derdimi
Bilmezler özlediğimi
Yazmıyor ki alnımda

İstanbuldayım
Takılıyorum
Doğru değil seni düşünüyorum
Bazen bir durup nefes alıyorum
İçimde bir umut, bir umut
Nasıl şey bir güneş, bir bulut
İçimde bir umut, bir umut
Nasıl şey bir hatırla bir unut

Canım günaydınn:) evet 24nde son gun sn saatlerde teslim olmuştu hemde

Günaydın Canım
Sana iyi bir haberim var mesela benimki ağustos 22-24 dü silüs tarihi 24 ünde teslim oldu.Askerlerin 2 gün yol izni oluyor.O 2 günde askerlikten düşüyor.Yani senin silüs tarihin 22 eylülden başlıyor:34:Bu demek oluyorki bundan sonra izin kullanmazsa 29 kasımda yanında:32:

Günaydın Canım
Sana iyi bir haberim var mesela benimki ağustos 22-24 dü silüs tarihi 24 ünde teslim oldu.Askerlerin 2 gün yol izni oluyor.O 2 günde askerlikten düşüyor.Yani senin silüs tarihin 22 eylülden başlıyor:34:Bu demek oluyorki bundan sonra izin kullanmazsa 29 kasımda yanında:32:

Aaaaa gülşeeeeen sen ciddi misiiinnn?? Bak yüreğime inicekk şimdiii:):):):)

Ben şimdi bunu Enese desem inanmayacak:D:D neyse oh beee sen diyosan ben inanırım canım benim 2 gün 2 gündürr

Doğru canım biraz zaman geçsin orada oda ögrenicek bunları ben araştırdığım için öğrendim:9:Yani yarin kasımda yanında bizde izin kullanmazsak 30 ekimde alıcaz tezkeriyi kullanırsak kasım 22 sinde tezkere bizde:32::12:

Back