• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Doğru canım biraz zaman geçsin orada oda ögrenicek bunları ben araştırdığım için öğrendim:9:Yani yarin kasımda yanında bizde izin kullanmazsak 30 ekimde alıcaz tezkeriyi kullanırsak kasım 22 sinde tezkere bizde:32::12:

Heralde yazıyomuş zaten herkesin,bakcam bakcam diyo bi bakamadı baksa da bende rahatlasam o da:) canım ya sıksın dişini seninkide benimkide kullanmasınlar,ben bide şuyonden bakıyorm mesela gelecekler sonra ayrılması daha da cok koyacak ne bileyim,o yuzden hazır kendmzi alıstırmışken bi çırpıda yapıp geliversinler.Ama tabi çok bunalırlarsa gelsinler artık napalm

Gülşen ben çıkıyorm canım bi kahvaltı yapıp yürüyüşe gidicem malum form tutmak gerek,kendimizi salmamalıyız:) akşama grüşürz öpüyorum seni

Heralde yazıyomuş zaten herkesin,bakcam bakcam diyo bi bakamadı baksa da bende rahatlasam o da:) canım ya sıksın dişini seninkide benimkide kullanmasınlar,ben bide şuyonden bakıyorm mesela gelecekler sonra ayrılması daha da cok koyacak ne bileyim,o yuzden hazır kendmzi alıstırmışken bi çırpıda yapıp geliversinler.Ama tabi çok bunalırlarsa gelsinler artık napalm

Canım bende istemiyorum.Şimdi birde benimki hava değişimi alacak büyük ihtimal yine gelecek gelmesine gerek yok artık ama muşta uzak gidemiyoruz bizde:10:Çok bunalmadığı sürece gelmesin dedim bende ama baklım çok uzun bir süreç var dayanamazsam gel diyebilirim:9:Bizim çarşıda yok:8:

Malesefki uyuyarak bütün bi günü gecirmek istiyorum :( halsizim devamlı yemek yiyorum :(

arkadaşlar şu mesjların altındaki asker bekleme çizelgelerini nasıl yapıosunuz :)

Canım yapma böyle bak böyle sırf kendine zarar verirsin.15 ay böyle yaparsan ne hale gelirsin düşünsene:34:Bak canım ilk şunu kabul etmek gerek askere gitti zaman zor geçsede geçiyor.Herkes nasıl kavuşuyorsa sende kavuşacaksın.Eğer çalışma imkanın varsa çalış derim.Oyalanmak insana iyi geliyor.Hava alıyorsun zaman geçiyor.Asla unutacaksın demiyorum o hep senle ve aklında olacak ama gün geçtikçe daha çok alışıp daha iyi olacaksın.

Merhaba svsaskim tanışmışmıydık
Sana nasıl yapılacağını özel mesajla atıcam

yaa canım çok tesekkur ederım bıde su kalan gunun yanına nasıl yazı yazdıgını ogrenebılırmıyım :)

Canım yapma böyle bak böyle sırf kendine zarar verirsin.15 ay böyle yaparsan ne hale gelirsin düşünsene:34:Bak canım ilk şunu kabul etmek gerek askere gitti zaman zor geçsede geçiyor.Herkes nasıl kavuşuyorsa sende kavuşacaksın.Eğer çalışma imkanın varsa çalış derim.Oyalanmak insana iyi geliyor.Hava alıyorsun zaman geçiyor.Asla unutacaksın demiyorum o hep senle ve aklında olacak ama gün geçtikçe daha çok alışıp daha iyi olacaksın.

Merhaba svsaskim tanışmışmıydık
Sana nasıl yapılacağını özel mesajla atıcam

tanışmadık henüz canım ben aranıza yeni katılıyorum :)

tanışmadık henüz canım ben aranıza yeni katılıyorum :)

Canım bak

Optional text to display above the ticker: buranın alt kutucağına yazdığın tickerının üstünde
x months & x day bu kutucağı yazdığının ise tickerının altında gözüküyor.

Tanışalım canım ben gülşen yarim muşta 92/3 yariyim
Senin adın ne yarin nerede kaç yaranesin

Canım bak

Optional text to display above the ticker: buranın alt kutucağına yazdığın tickerının üstünde
x months & x day bu kutucağı yazdığının ise tickerının altında gözüküyor.

Tanışalım canım ben gülşen yarim muşta 92/3 yariyim
Senin adın ne yarin nerede kaç yaranesin

merhaba bende gülşah :) tanıştığıma memnun oldum askerim 92/3 kıbrısta :)

Back