Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kamilecim cidden çok zor orada kalacak yerim olsa düşünmem giderim.Hava değişimi ameliyat olursa alacak sanırım.Ben kendimi artık karısı gibi tam hissetmeye başladım.Çünkü herşeye ben koşuşturuyorum herşeyi ben biliyorum ama en büyük yük bende gerçi burdaykende öyleydi ama dert yoktu tasa yoktu[/COLOR][/B]
sanırım uzun süredir birliktesiniz dimi ee olacak o kadar..ama bak azalıyor artık 1 yılımız bile yok..gelicek gelicek plaka saydığımız günlerde gelicek :)
geçiyor da nasıl geçiyor gel bize sor![]()
epey olmuş .. kaç yaşındasın
Evet baya uzun senedir çıkıyorum evlensem çocugum bile olurduKamilecim 1 yılımız var tam 12 ayımız var
o da olur canım askerden bi gelsin yaparız düğününüzü![]()
canımmm 365 i geride bıraktık ama nasıl bir yıl olur![]()
23 yaşındayım.
Canım biz tam 12.aydayız.Şafak 361 tickerımız varya 11 monts yazıyor yanında 3 week 5 days yazıyor.İşte oda 12 aydan gün düşüyor.
ben o düşen günlerle avunuyorum canım yaaböyle kandırıyorum kendimi :) dolu dolu 365 gün yok yaa bana göre bir yıl değil
![]()
o da olur canım askerden bi gelsin yaparız düğününüzü![]()
canımmm 365 i geride bıraktık ama nasıl bir yıl olur![]()
Anladım canım ben kendimi pek gerçekçi gördümNasıl daha iyi görüyorsan bencede öyle yap.Ben izin günlerini bile kullanmayı düşünmediğimiz halde düşmüyorum.Kullanırsak ekliycem ya koyacak diye bana
Son 3 aya saklıyorum
![]()
böyle daha iyi geliyor ama yaa 12 ay demektense nasılsa düşüyor birer birerbenim öyle bi hayalim bile yok canım yaa bizim izin tarihimiz bile hemen hemen belli.eğer bi aksilik çıkmazsa 1 haziranda yanımda olacak.tabi biz böyle konuştuk izinlerde bi sorun çıkar mı bilmiyorum.:44:
böyle daha iyi geliyor ama yaa 12 ay demektense nasılsa düşüyor birer birerbenim öyle bi hayalim bile yok canım yaa bizim izin tarihimiz bile hemen hemen belli.eğer bi aksilik çıkmazsa 1 haziranda yanımda olacak.tabi biz böyle konuştuk izinlerde bi sorun çıkar mı bilmiyorum.:44: