Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya bende soruyorum her konuştuğumuzda ama belli değil daha.şimdide nisan mayıs gibi gidebilirmişiz dedi
Kamilecim idare ediyorum sen nasılsın?
Mervecim 24'ündemi teslim oldu birliğe?
iyi geceleer kızlarr kimsecikler yokmu topiğimizde![]()
iyiym canım bende :) artık askerim gündüzleri nöbet tutucak geceleri üşümiycekonun verdiği bi mutluluk var.ama tabi sonra yine değişecek ama şimdilik seviniyorum işte..senin askerin nasıl canım daha iyidir umarım
merhaba kızlarr
Cok sevindim canım askerinin gündüz nöbet tutacağı için.Bizim gidişat yarın belli olacak ama yüzü çok kötü
üzülme canım bunlarda geçicek Allah'ın izniyle.hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
sakın moralini bozma tatlımm
Cok sevindim canım askerinin gündüz nöbet tutacağı için.Bizim gidişat yarın belli olacak ama yüzü çok kötü
üzülme canım bunlarda geçicek Allah'ın izniyle.hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
sakın moralini bozma tatlımm
Kamerada gözlerinin dolduğunu gördüm sıkılıyorum bunalıyorum dedi.Benimki öyle hani belli eden bir tip değildir.Bunu dediyse cidden sıkılmıştırMotive etmeye çalşıyorum ama kendimde bunaldım yani nereye kadar.Annesine ablasına ilk söylemedik.Tek ben ve babası biliyordu.Dün onlarada kendi söyledi.Birde onlar var çaktırmamaya çalışıyorum.Bakalım valla bu gidişle ben istanbula sıgmam muşa firar edebilirm
![]()
Kamerada gözlerinin dolduğunu gördüm sıkılıyorum bunalıyorum dedi.Benimki öyle hani belli eden bir tip değildir.Bunu dediyse cidden sıkılmıştırMotive etmeye çalşıyorum ama kendimde bunaldım yani nereye kadar.Annesine ablasına ilk söylemedik.Tek ben ve babası biliyordu.Dün onlarada kendi söyledi.Birde onlar var çaktırmamaya çalışıyorum.Bakalım valla bu gidişle ben istanbula sıgmam muşa firar edebilirm
![]()
nekadar kaldı ki bitmesine
Canım biz yolun başındayız
361 şafak senin?
![]()
ayy kıyamam yaa sanırım o da sana belli etmemeye çalışıyor.haklısın canım durumun hiç kolay değil biz iyi olduklarını bildiğimiz halde biz endişeleniyoruz senin durumun daha farklı ama belki hava değişimiyle yanına gelir sende kendi ellerinle bakarsın belli mi olur?o firarlar kimin aklından geçmiyor kiiama sabır canım sabır
Tanışalım canım benim adım gülşen
Yarim acemiliğini anakrada ve bilecikte yaptı şuan muşta.
Senin adın ne yarin nerede görev yapıyor
361 şafak senin?
bizim az kaldı canım 52 gün
361 şafak senin?
ayy kıyamam yaa sanırım o da sana belli etmemeye çalışıyor.haklısın canım durumun hiç kolay değil biz iyi olduklarını bildiğimiz halde biz endişeleniyoruz senin durumun daha farklı ama belki hava değişimiyle yanına gelir sende kendi ellerinle bakarsın belli mi olur?o firarlar kimin aklından geçmiyor kiiama sabır canım sabır
Merhaba Duygu
Sen kısa dönem bekliyorsun analdığım kadarıyla bizde sizin gibi ağustosta başladık ancak biz uzun dönem olduğumuz için önümüzde 1 yıl var maalasef
Evet kamilecim cidden çok zor orada kalacak yerim olsa düşünmem giderim.Hava değişimi ameliyat olursa alacak sanırım.Ben kendimi artık karısı gibi tam hissetmeye başladım.Çünkü herşeye ben koşuşturuyorum herşeyi ben biliyorum ama en büyük yük bende gerçi burdaykende öyleydi ama dert yoktu tasa yoktu![]()
hoş geldin aramıza![]()