Selam kızlarrr ben geldim, nasılsınız bakalım görüşmeyeli
suanlık burdaym :) görüsebildin mi canım askerinle durumu nasılmıs?
Buse sen yokken benim askerimin başıma neler geldiSen nasılsın?
Cerencim konuşabiliuorum.Hatta kameradan gördüm hastahanede yatıyor.Sen nasılsın görüşebildinmi?
Buse sen yokken benim askerimin başıma neler geldiSen nasılsın?
Cerencim konuşabiliuorum.Hatta kameradan gördüm hastahanede yatıyor.Sen nasılsın görüşebildinmi?
gercektenmi nasıl dişleri burnu falan kötü görünüyormu cok kırılmamıs degilmi
bende görüşemedim cnm yaa beklyrum aramasını
Selam herkese nasılsınz kızlar umarım bi sorun yoktur,cerencim banka sınavına gircem diyodun o nasıl geçti? Gülşen inşallah biran önce iyileşir askerin
AAAAaaa n'olduuu
Burnu mu kırıldı anladığımm kadarıyla ama neden
Selam herkese nasılsınz kızlar umarım bi sorun yoktur,cerencim banka sınavına gircem diyodun o nasıl geçti? Gülşen inşallah biran önce iyileşir askerin
Öndeki 2 dişi kırık.Burnundaki 2 kemeği kırık.Kötü gözüküyor yüzü şiş burnu 2 burun kadar şiş burnuna birşey takmışlar delikleride kapalı ağızdan nefes alıyor
Canım eğitime başladılarsa arıyamamıştır.Zaman geçtikçe daha rahat arıyabilecek
Selam merve saol canım.Nasılsın?
Evet buse burnu ve dişi kırıldı.Komutanıyla konuşurken bir an başı dönmüş yere düşmüş
cok gecmis olsun tekrardan canım biran önce iyileşir acı cekmeden insallahnazar degmis nazar
Alllah şifa versin canım benim, görünmedik kaza olmuş çok üzüldüm için pır pırdır şimdi
Gönlünü ferah tut, peki muşta bir hastanede mi nerede?
Saolun kızlar
Busecim evet maalesef kötü hissediyorum en çok da yalnız diye kötü oluyorum
Şuan muşta ameliyat olursa elazıgda olucak
Evet haklısın,morali falan nasıl?
Ama iyi yönünden bak belki hava değişimi alır gelir yanınıza
Bugün sıkıldım demeye başladı.Tek düşündüğü hava değişimi
Sağlık en önemlisi keşke hiç düşmeseydide bu şekilde gelmeseydi
Ameliyt olursa sanırım vericekler hava değişimi
Bende idare eder cerencim sevdiceğim bikaç kişiyle atımış gitmiş yakasına yapışmış, bu çocuk beni öldürecek,orda bıle rahat durmuyo çekiyo kendine mübarekk:) gülşen senin güçlü olup ona moral vermen lazım sakın bozma moralini canım benim
Tabi öyle Gülşencim..Çok geçmiş olsun tekrar
Bende idare eder cerencim sevdiceğim bikaç kişiyle atımış gitmiş yakasına yapışmış, bu çocuk beni öldürecek,orda bıle rahat durmuyo çekiyo kendine mübarekk:) gülşen senin güçlü olup ona moral vermen lazım sakın bozma moralini canım benim
Teşekkür ederim busecim
Mervecim öyle durmaya çalışıyorum.Benimki pek kötü şeyleri kötüyse bile çaktırmayan biri.O bugün dediyse sıkılmaya başladım diye canına tak etmiş olmalıSakın senin yarinde takışmasın canım bak ceza verirler boşuna uzatmasın askerliğini
ayy gercektenmi benmde en cok korktugum sey bu biliyormusun biri sataşsa falan hayatta geri cekilmez kavga eder diye korkuyorum ceza falan almamıs dimi canm seninki
Aman hayır uzamasınn olamazzgülşen bide ben bişey sorcam,senin dediğn şafaksöyle.coma girdim orda hiç izin kullanmazsa 1 aralıkta cıkcak diye gözüküyo.Ben soyledım ama o yok daha geç bitecek flan diyo hani bunlar dağıtımda 1 hafta değil 10 gun falan kullandılar ama sitede sadece dağıtm izni kullandysanz 7 gun giriyo bende 7 giriyorum doğru mu yapıyorm acaba?
yok canım komutan falan görmemiş öyle koğuşta atışmışlar görse kesin cezaa alır
Aman hayır uzamasınn olamazzgülşen bide ben bişey sorcam,senin dediğn şafaksöyle.coma girdim orda hiç izin kullanmazsa 1 aralıkta cıkcak diye gözüküyo.Ben soyledım ama o yok daha geç bitecek flan diyo hani bunlar dağıtımda 1 hafta değil 10 gun falan kullandılar ama sitede sadece dağıtm izni kullandysanz 7 gun giriyo bende 7 giriyorum doğru mu yapıyorm acaba?
yok canım komutan falan görmemiş öyle koğuşta atışmışlar görse kesin cezaa alır
Canım doğru giriyorsun.Senin dediğin doğru 10 gün ama diğer günler yol izni olarak geçiyor.Benim yarimde mesela hala 457 günü anlamış değilSen sayıyorsun ben sorarım diyor artık bana soruyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?