Kutlayalım bunu
Naber nasılsın Gülşencimmm![]()
Evet kutlayalım

Azcık bugün mutsuzum canım sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutlayalım bunu
Kutlayalım bunu
Kutlayalım bunu
Evet kutlayalım
Azcık bugün mutsuzum canım sen nasılsın?
Neden canımm
Ben de idare ediyorum işte birkaç gündür ne bir ses ne bir seda:2:
Aramıyor mu canım?
Bizimde nöbet saatimiz 6 günde 1 kere konuşabiliyoruz.Telefon henüz kullanamıyoruz.
Bugün arkadaşımın doğum günüydü kalacaktım onlara gidip yarime haber vermeden gitmek istemedim.İş görüşmesine gidecem onuda haber vermedim aramadı akşam pof konuşamıyoruz nöbetler yüzünden ondan azcuk mutsuzum:2:
Ben de aynı durumdayım canım, çok yoğunmuş ve kulubeler arızalıymıs bir arkadasından aradı haber vermek için ama
Keşke gitseydin ama hem için rahat etmedi hem de içinden gelmedi değil mi![]()
artık bugun bitti, yarın güzel bir olacak ve arayacaklar sen moralini yüksek tut bak iş görüşmen de varmışş![]()
Alt devre oldukları için tüm işler bunlara biniyor.
1 kere aradı bugün konuştum ama sabah aradı
Evet canım biz hep birbirmize haber verirdik askerden önce oraya buraya gittiğimizi şimdi veremeyince eksik hissediyorum.
İşim var aslında babamla çalışıyorum.
Ama kendmi geliştirmeye çalışıyorum bakalım görüşmeye gittiğim yeri seversem onlarda beni severse olur.Hakkımda neyse hayırlısı o olsun.
kızlar arayamıyormu sevdiğiniz öyle hergünkıyamam yaaa
cok üzüldüm
Tabi muhakak hayırlısı olsun canım, bol şans
Öyle oluyor insan boşluğa düşüyor işte bugünlerde geçecek
Aramış işte ne güzeeel her dakika nasıl arasın kız![]()
kızlar arayamıyormu sevdiğiniz öyle hergünkıyamam yaaa
cok üzüldüm
E sen de aramıza hoşgeldinsağlıklı olsunlar da ben başka birşey istemiyorum ne yapayım
![]()
İnşallah geçicek canım.
Ama bu nöbetten önce günde 4-5 kere arıyordu.Şimdi boşluğa düştüm canım![]()
Allah yardımcımız olsun iyi ve sağ olduklarını biliyoruz yaaa gerisi önemli degil şükredin kızlar yarab cok şükür bugünlerede cok sükür bitecek güzeller bitecek..
hosbuldukk canımm burda teselli edebiliyorum ancak kendimi iyi geliyor az cok :)
nasılsın?
Arayacak zamanı olsa eminiim telefona koşar![]()
Benim sevdiceğim de gözümde tütüyorrrrrr![]()
Benimde canım ama maalesef 12 ay daha göremiycem.
Senin adına seviniyorum gidip görme hatta evciye çıkarma hakkın olduğun için![]()