• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Neden canımm:ssz::31:

Ben de idare ediyorum işte birkaç gündür ne bir ses ne bir seda:2:

Aramıyor mu canım?
Bizimde nöbet saatimiz 6 günde 1 kere konuşabiliyoruz.Telefon henüz kullanamıyoruz.
Bugün arkadaşımın doğum günüydü kalacaktım onlara gidip yarime haber vermeden gitmek istemedim.İş görüşmesine gidecem onuda haber vermedim aramadı akşam pof konuşamıyoruz nöbetler yüzünden ondan azcuk mutsuzum:2:

Aramıyor mu canım?
Bizimde nöbet saatimiz 6 günde 1 kere konuşabiliyoruz.Telefon henüz kullanamıyoruz.
Bugün arkadaşımın doğum günüydü kalacaktım onlara gidip yarime haber vermeden gitmek istemedim.İş görüşmesine gidecem onuda haber vermedim aramadı akşam pof konuşamıyoruz nöbetler yüzünden ondan azcuk mutsuzum:2:

:43: Ben de aynı durumdayım canım, çok yoğunmuş ve kulubeler arızalıymıs bir arkadasından aradı haber vermek için ama:31:

Keşke gitseydin ama hem için rahat etmedi hem de içinden gelmedi değil mi:25:

artık bugun bitti, yarın güzel bir olacak ve arayacaklar sen moralini yüksek tut bak iş görüşmen de varmışş:46:

:43: Ben de aynı durumdayım canım, çok yoğunmuş ve kulubeler arızalıymıs bir arkadasından aradı haber vermek için ama:31:

Keşke gitseydin ama hem için rahat etmedi hem de içinden gelmedi değil mi:25:

artık bugun bitti, yarın güzel bir olacak ve arayacaklar sen moralini yüksek tut bak iş görüşmen de varmışş:46:

Alt devre oldukları için tüm işler bunlara biniyor.
1 kere aradı bugün konuştum ama sabah aradı:5:
Evet canım biz hep birbirmize haber verirdik askerden önce oraya buraya gittiğimizi şimdi veremeyince eksik hissediyorum.
İşim var aslında babamla çalışıyorum.
Ama kendmi geliştirmeye çalışıyorum bakalım görüşmeye gittiğim yeri seversem onlarda beni severse olur.Hakkımda neyse hayırlısı o olsun.

Alt devre oldukları için tüm işler bunlara biniyor.
1 kere aradı bugün konuştum ama sabah aradı:5:
Evet canım biz hep birbirmize haber verirdik askerden önce oraya buraya gittiğimizi şimdi veremeyince eksik hissediyorum.
İşim var aslında babamla çalışıyorum.
Ama kendmi geliştirmeye çalışıyorum bakalım görüşmeye gittiğim yeri seversem onlarda beni severse olur.Hakkımda neyse hayırlısı o olsun.

Tabi muhakak hayırlısı olsun canım, bol şans:8:

Öyle oluyor insan boşluğa düşüyor işte bugünlerde geçecek :54:

Aramış işte ne güzeeel her dakika nasıl arasın kız:1:

kızlar arayamıyormu sevdiğiniz öyle hergün :( kıyamam yaaa :( cok üzüldüm

Benimki arıyor ama sadece bugün 1 kere konuşabildik.
Alt devre oldukları için şuan zorlanıyorlar.
Tüm işler bunlara kalıyor.
Kendi adıma konışıyım bizim nöbet saatimiz fazla biraz ondan sorun çıkıyor.Sorunda konuşamamız

Tabi muhakak hayırlısı olsun canım, bol şans:8:

Öyle oluyor insan boşluğa düşüyor işte bugünlerde geçecek :54:

Aramış işte ne güzeeel her dakika nasıl arasın kız:1:

İnşallah geçicek canım.
Ama bu nöbetten önce günde 4-5 kere arıyordu.Şimdi boşluğa düştüm canım:50:

Allah yardımcımız olsun iyi ve sağ olduklarını biliyoruz yaaa gerisi önemli degil şükredin kızlar yarab cok şükür bugünlerede cok sükür bitecek güzeller bitecek..

Benimde canım ama maalesef 12 ay daha göremiycem.
Senin adına seviniyorum gidip görme hatta evciye çıkarma hakkın olduğun için:nazar::nazar:

Hiç izine gelmeyecek mi canım? Nasıl düşündünüz? Madem gelemeyecek izine gelse bir nefes alsanız keşke:26: Biliyorum öyle daha zor ama:31:

Çok sağol canımm, Allah kalbinden gecenleri sana da versin inşallah:17:

Back