• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

yok canım almadım abisi yeni geldi askerden kart bulmada sorun olmuyor almanıza gerek yok ama kuyruk cok oluyor dedi bakalım:)
bi arkadas söylemişti usta birliğinden anlaşabildiği olursa onun telefonundan görüşebilirsiniz diye söyledim nisanlıma ayarlarım diyo

Evet hep sıra oluyor genelde alt devre diye onu ezecekler umarım bulur canım.Devrecilik diye birşey var maalesef:19:

Tubik benimkinin acemide tüm arkdaşlarında tel vardı:9:Ben izin vermedim başına iş gelir falan diye.Devrecilik oluyor genelde gıcık oluyor üst devreler tabi iyileride vardır muhakak

gercektenmi nasıl sokmuşlar telefonu içeri acemi birliğinde imkansız diyorlar bi fikriniz varmı:/

yok yok bence sen pisliğin alaasını yapıosun ama neysee :1:
senden önce başkasından sonra ne farkeder ki sağ salim gelsin hepsi :nazar:

bilmiyorumda benimki kendini ezdirmez umarım pislik cıkarmaz oralarda fena atarlı bi cocuk :/

Tubik ya pislik yapmıyorum.
Sen şakadan anlıyorsun diye sataşıyorum.
Aynen canım hepsi sağ salim gelsin:nazar:Hem ben sizin tezkere devre olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Askerde canım sinirleri atarları alınıyor.Büyük cezalar var.

Tubik ya pislik yapmıyorum.
Sen şakadan anlıyorsun diye sataşıyorum.
Aynen canım hepsi sağ salim gelsin:nazar:Hem ben sizin tezkere devre olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Askerde canım sinirleri atarları alınıyor.Büyük cezalar var.

bende ondan korkuyorum ceza falan yemese bari

Back