• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yarenler merhaba :) benmde nisanlım 22sinde teslim oluyor 21inde yolcu Erzincana gidiyor.. şeyy diycektim benn gitmeden önceki son günü bugün bana verebileceğiniz bi tavsiyeniz varmıı :) kasıl kasıll mahfoldum belki sizler içimi rahatlatırsınız diye düsündüm napmam gerek bilmiyorum:)

Yarenler merhaba :) benmde nisanlım 22sinde teslim oluyor 21inde yolcu Erzincana gidiyor.. şeyy diycektim benn gitmeden önceki son günü bugün bana verebileceğiniz bi tavsiyeniz varmıı :) kasıl kasıll mahfoldum belki sizler içimi rahatlatırsınız diye düsündüm napmam gerek bilmiyorum:)

Canım mümkün oldukça yanında ol bu son günde ama biliyorum ki ikinizde şuan stresli gerginsiniz onun için ne biliyim sevdiğini bekliyceğini söyle sarılabildiğin kadar sarıl çok özliyeceksin sarılmak isteyeceksin ama sarılamayacaksın bekliyeceğini ve sevdginide bilerek söyle diyorum erkekler hep korkuyorlar çünkü bu dönemde ya bırakırlarsa diye hep düşünüyorlar.Ben erkek arkadaşımı askeriyenin kapsına kadar bırakmıştım ne yazıkki görünce patlamıştım aglamaya başlamştım.Ağlamamaya çalış canım çünkü sen üzülünce oda üzülecek unutma benim diyebilceklerim bu kadar canım:31::31:

Canım mümkün oldukça yanında ol bu son günde ama biliyorum ki ikinizde şuan stresli gerginsiniz onun için ne biliyim sevdiğini bekliyceğini söyle sarılabildiğin kadar sarıl çok özliyeceksin sarılmak isteyeceksin ama sarılamayacaksın bekliyeceğini ve sevdginide bilerek söyle diyorum erkekler hep korkuyorlar çünkü bu dönemde ya bırakırlarsa diye hep düşünüyorlar.Ben erkek arkadaşımı askeriyenin kapsına kadar bırakmıştım ne yazıkki görünce patlamıştım aglamaya başlamştım.Ağlamamaya çalış canım çünkü sen üzülünce oda üzülecek unutma benim diyebilceklerim bu kadar canım:31::31:

aynen canım sakın ama sakın ağlama onun yanında.aklı sende kalmasın.ilk günler çok zor geçiyor biliyorum.sankı nefessiz kalmış gibi.telefonla bitişik yaşıyorsun ya ararsa diye.hele ki ailen bilmiyorsa ve ailenle yaşıyorsan daha zor.onlara bir şey belli etmemeye çalışıyosun.ahhh ahh ilk günler neler çektiğimi kimse bilemez.ama sakın moralini bozma bir şekilde geçiyor tamam çok zor geçiyor ama geçiyor.ve imkanın olursa kesinlikle ziyarete git derim özellikle yemin törenini kaçırma bence.hem çok güzel anı olyor hem de askerin onun için neler yaptığını görüyor daha çok bağlanıyor sana :34:

Bende canım iyiyim grip oluyorum sanırım
Senin askerin kaç saat nöbet tutuyor benimki 6 saat ttyrmş

aman canım dikkat et sağlığına.sıcak bi şeyler iç yoksa askerin de çok üzülür bak..
benim askerim de 6 saat tutuyor canım ama gittiğinden beri hep geceleri tutuyor :19: güneşi hasret kaldım diyor..ama nöbetin tek güzel yanı rahatca konuşabiliyoruz o sanırım.. çok soğukmuş kıyamıyorum yaa o soğukda nöbet tutuyor.. :50:

aman canım dikkat et sağlığına.sıcak bi şeyler iç yoksa askerin de çok üzülür bak..
benim askerim de 6 saat tutuyor canım ama gittiğinden beri hep geceleri tutuyor :19: güneşi hasret kaldım diyor..ama nöbetin tek güzel yanı rahatca konuşabiliyoruz o sanırım.. çok soğukmuş kıyamıyorum yaa o soğukda nöbet tutuyor.. :50:

Benimkide canım gece tutuyor ben dedim sabah tut ama kendini geceye aldırdı:50:Saat 8 de başlıyor sabaha kadar bizde tam tersi nöbette konuşamıyoruz.Sabah arıyor bu saatlerde uyanınca arıyor birde:50::50:

Benimkide canım gece tutuyor ben dedim sabah tut ama kendini geceye aldırdı:50:Saat 8 de başlıyor sabaha kadar bizde tam tersi nöbette konuşamıyoruz.Sabah arıyor bu saatlerde uyanınca arıyor birde:50::50:

sanırım belli bir süre sonra değişiyormuş canım saatleri.telefonu götürdü ya o yüzden rahat konuşuyoruz tatlım yoksa bizde konuşamazdık

Telefon kullanmamıza üst devreler izin vermiyor alt devrenizi bekleyeceksiniz demişler bekliyoruz

ay ne gıcık bir durum :19: Alllahta bizde devrecilik yok canım o yüzden rahat

tatlım askerin nerdeydi senin hatırlayamadım birden kusura bakma :17:

Selam kızlarr:) nasılsınız bakalım? Dün bizimkiler temizlik yapıyormuş,arabayı falan siliyorlarmış azık dınleneyim demiş yavrucağım o anda da komutan sen patt gel,100 metre surundurmuş ah nasıl uzuldum:( sizinkiler cok nobet tutuyorlarmış ya benimki 2 saat tutuyor günde.Bizim de telefon olayı sorunlu,devrecilik en üst seviyede olduğu için 6 ay sonra izin vercez diyolarmış,bak bak bak onlar kim oluyosa artızler!?:D Haftasonu da carsı iznine cıkcaklarmış artık oh mis.Siz napyınz bakim son durumlar nedir askerinz iyidr inşallah:)

Canım içinden nasıl geliyosa o an öyle yap,çünkü hıcbi şey planladığın gibi olmuyo.Kendini tutmak istiyorsun ,eğer başarabiliyorsan yap ama insanız sonuçta ve vedalar canımızı acıtıyo.Ona kocaman kocaman sarıl opüp koklayabildğin kadar öp.Son gununuzu ağlayp gözyaslarıyla değil kahkahalarla geçirmeye calış.Sen uzulsen de ağlasan da kahrolsan da gidecek ama sonra bi gün geri gelecek olduğunu da unutma:)

Selam kızlarr:) nasılsınız bakalım? Dün bizimkiler temizlik yapıyormuş,arabayı falan siliyorlarmış azık dınleneyim demiş yavrucağım o anda da komutan sen patt gel,100 metre surundurmuş ah nasıl uzuldum:( sizinkiler cok nobet tutuyorlarmış ya benimki 2 saat tutuyor günde.Bizim de telefon olayı sorunlu,devrecilik en üst seviyede olduğu için 6 ay sonra izin vercez diyolarmış,bak bak bak onlar kim oluyosa artızler!?:D Haftasonu da carsı iznine cıkcaklarmış artık oh mis.Siz napyınz bakim son durumlar nedir askerinz iyidr inşallah:)

Selam Canım
Şu devrecelik olayı çok saçma:19::19:
Dikkatli olsun canım komutan takmasın bazıları takabiliyorlarmış
Evet bizim nöbet saatleri çok fazla maalesef:2:Ondan artık daha az görüşebiliyorum. Telefonuda taa 3 ay sonra kullanabilecez aman ne yapalım sağ salim gelsinlerde öyle böyle geçiyor günler:52:

Selam Canım
Şu devrecelik olayı çok saçma:19::19:
Dikkatli olsun canım komutan takmasın bazıları takabiliyorlarmış
Evet bizim nöbet saatleri çok fazla maalesef:2:Ondan artık daha az görüşebiliyorum. Telefonuda taa 3 ay sonra kullanabilecez aman ne yapalım sağ salim gelsinlerde öyle böyle geçiyor günler:52:

Valla laf yemiş bisuru ama olsun efendiliğini bozma dedim:)harbiden ya hiç geçmiyor gibi ama geçiyo be.Alıştık alıştık dimii:) canım ben gidiyorum yarın borçlar sınavım var,bugun biraz kotu geçti de yarın telafı etmem lazım.Opuyorum senii haftaya full burdaym ınş

Back