Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarenler merhaba :) benmde nisanlım 22sinde teslim oluyor 21inde yolcu Erzincana gidiyor.. şeyy diycektim benn gitmeden önceki son günü bugün bana verebileceğiniz bi tavsiyeniz varmıı :) kasıl kasıll mahfoldum belki sizler içimi rahatlatırsınız diye düsündüm napmam gerek bilmiyorum:)
Canım mümkün oldukça yanında ol bu son günde ama biliyorum ki ikinizde şuan stresli gerginsiniz onun için ne biliyim sevdiğini bekliyceğini söyle sarılabildiğin kadar sarıl çok özliyeceksin sarılmak isteyeceksin ama sarılamayacaksın bekliyeceğini ve sevdginide bilerek söyle diyorum erkekler hep korkuyorlar çünkü bu dönemde ya bırakırlarsa diye hep düşünüyorlar.Ben erkek arkadaşımı askeriyenin kapsına kadar bırakmıştım ne yazıkki görünce patlamıştım aglamaya başlamştım.Ağlamamaya çalış canım çünkü sen üzülünce oda üzülecek unutma benim diyebilceklerim bu kadar canım![]()
çok şükür iyiym canım sen nasılsın?
Bende canım iyiyim grip oluyorum sanırım
Senin askerin kaç saat nöbet tutuyor benimki 6 saat ttyrmş
aman canım dikkat et sağlığına.sıcak bi şeyler iç yoksa askerin de çok üzülür bak..
benim askerim de 6 saat tutuyor canım ama gittiğinden beri hep geceleri tutuyorgüneşi hasret kaldım diyor..ama nöbetin tek güzel yanı rahatca konuşabiliyoruz o sanırım.. çok soğukmuş kıyamıyorum yaa o soğukda nöbet tutuyor..
![]()
Benimkide canım gece tutuyor ben dedim sabah tut ama kendini geceye aldırdıSaat 8 de başlıyor sabaha kadar bizde tam tersi nöbette konuşamıyoruz.Sabah arıyor bu saatlerde uyanınca arıyor birde
![]()
sanırım belli bir süre sonra değişiyormuş canım saatleri.telefonu götürdü ya o yüzden rahat konuşuyoruz tatlım yoksa bizde konuşamazdık
Telefon kullanmamıza üst devreler izin vermiyor alt devrenizi bekleyeceksiniz demişler bekliyoruz
Telefon kullanmamıza üst devreler izin vermiyor alt devrenizi bekleyeceksiniz demişler bekliyoruz
ay ne gıcık bir durumAlllahta bizde devrecilik yok canım o yüzden rahat
tatlım askerin nerdeydi senin hatırlayamadım birden kusura bakma![]()
Yarenler merhaba :) benmde nisanlım 22sinde teslim oluyor 21inde yolcu Erzincana gidiyor.. şeyy diycektim benn gitmeden önceki son günü bugün bana verebileceğiniz bi tavsiyeniz varmıı :) kasıl kasıll mahfoldum belki sizler içimi rahatlatırsınız diye düsündüm napmam gerek bilmiyorum:)
Selam kızlarr:) nasılsınız bakalım? Dün bizimkiler temizlik yapıyormuş,arabayı falan siliyorlarmış azık dınleneyim demiş yavrucağım o anda da komutan sen patt gel,100 metre surundurmuş ah nasıl uzuldumsizinkiler cok nobet tutuyorlarmış ya benimki 2 saat tutuyor günde.Bizim de telefon olayı sorunlu,devrecilik en üst seviyede olduğu için 6 ay sonra izin vercez diyolarmış,bak bak bak onlar kim oluyosa artızler!?
Haftasonu da carsı iznine cıkcaklarmış artık oh mis.Siz napyınz bakim son durumlar nedir askerinz iyidr inşallah:)
Selam Canım
Şu devrecelik olayı çok saçma
Dikkatli olsun canım komutan takmasın bazıları takabiliyorlarmış
Evet bizim nöbet saatleri çok fazla maalesef:2:Ondan artık daha az görüşebiliyorum. Telefonuda taa 3 ay sonra kullanabilecez aman ne yapalım sağ salim gelsinlerde öyle böyle geçiyor günler![]()