92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

İyi demişsin canım bencede efendi olmak iyidir.Alıştık bencede.Tamam canım iyi çalışmalar sana

cok tsk ederim tavsiyeleriniz için bu gece 12 de yolluyorum sevdiğimi malesef.. aglamamaya calısıyorum inşallah terminalde patlamam o gidince patlarım inş.. dayanılacak gibi birsey degil yaa nasıll gecer su 460 bılmyorum ki..
Kzılar birsey sorucam size sevdiğiniz acemi birliğine teslim olmaya giderken telefonunu götrmüşmüydü yanına? oraya teslim ediyo yaaa acemi birliği bitince geri alabiliyo mu verirlermi yani bilgisi olan yazarsa cok sevinirim

Canım kendinide çok sıkma ben sıktım sıktım bir anda patladım aglamaya başladım.Benimki götürmedi ama evet öyle diyorlar teslim edip alabiliyormuşsun.Bu arada canım bizim 3 ayımız bitti şafagımız 366 zorda olsa günler geçiyor buna inan bitiren tezkereyi alanlar var.

bitecek gülüm bitecek. bu lanet sehri onunla sevmiştim küçücük gereksiz kalabalıgı olan bu sehir onsuz katlanılmaz geliyor bana onun evi, onun dükkanı onun gectiği yollar cok bos geliyor ne yapıcam bilmiyorum Allah sabır versin bol bol sabır..
Telefonu götürmek istiyor nisanlım kendimi size daha yakın hissediyorum telefonum yanmdayken dedi o zaman söyliyeyimde götürsün canım.. birde herseyin üstünee bu çıkmazmı acemi birliği 2bucuk ayy sürücek. biz 1 ay diye beklerken bu cok koydu bize yaa:/

Canım bende sevgilimle aynı mahallede oturuyorum ve seni çok iyi anlıyorum.Aslında 2.5 ay sürmesi kötü değil neden derse 1 ay sonra yemin töreni oluyor evci izni veriyorlar 2 gün sizinle kalabiliyor yemin töreninden 1.5 ay sonra yine görebileceksin 7 gün dağıtım iznine geliyor

aaaa simdi cok sasırdım bi saniye:/ tatlım eminmisin dogrumu anladım acemi birliği benim sevdigimin 75 gün yani 2bucuk ay, ama yemin töreni 1bucuk ay sonramı olacak :/

aaaa simdi cok sasırdım bi saniye:/ tatlım eminmisin dogrumu anladım acemi birliği benim sevdigimin 75 gün yani 2bucuk ay, ama yemin töreni 1bucuk ay sonramı olacak :/

Canım yemin töreni 1 ay sonra olacak 2 gün evci izinine çıkabilecek.
Yemin töreninden sonra 1.5 ay geçtikten sonra yani toplamda 2.5 ay 75 gün bittikten sonra 7 günlük dağıtım iznine gelecek.
Benim yarimde bu şekilde yaptı ordan biliyorum.
Yani 2 kere görebileceksin.

ay cok mutlu oldum simdi valla :) sagol canımmm içimi rahatlattın.. merak ettiğim ne warsa artık bu topige girer sorarım malum acemisiyiz biz :)

ay cok mutlu oldum simdi valla :) sagol canımmm içimi rahatlattın.. merak ettiğim ne warsa artık bu topige girer sorarım malum acemisiyiz biz :)

Sen mutlu edebildiysem ne mutlu bana mutlu ettiğim biri oldu
Gel canım bekleriz istediğin zaman bizde yeni acemilikten kurtulduk ama mutlaka yardım ederiz.
İnsan zamanla ustalaşıyor.
Telefon kartı aldınmı nişanlına yanında yollamak için?

nie mutsuzsun tatlım hayırdır, benim askerimin izne gelmesine 5 hatta atarsa 4 gün kaldı nasıl olabilirim ki

Yarimle az konuşabiliyorum.
Bugün sadece 1 kere konuşabildim.
Toplam 6 saat nöbet tutuyor.Cep telefonunu şuan kullanamıyoruz.
Bugün arkadaşımın doğum günü akşam oraya gidip kalacaktım ama ona demeden gitmek istemedim.E konuşamadığımız için gidemedim.Yarın iş görüşmem var onuda diyemedim.Yani bu diyememelerim beni mutsuz ediyor.Buradaki gibi olmuyor olamıyor poof böyle zamanlarda askerliik sankim üstüme üstüme geliyor:2:

Senin adına seviniyorum canım ne güzel yarinle kavuşcaksın

ahh cnm seni çok ii anlıorum ama yapacak birşey yok malesef yine çok şükür halimize... bizden daha kotu durum da olanlarda var... o yüzden her canın sıkıldığında onları düşün ve bir oh çek bence...

saol cnm sevinçlerimiz sıkıntılarımız bir ne de olsa, bir gelse bana da bu günler geçmek bilmıo

Öyle yapmaya çalışıyorum en azından iyi falan diye şükrediyorum:13:
Evet o bekleme zamanını biliyorum dağıtımda banada bir türlü geçmedi.Tubik palaklarda demek son günler hiç geçmeyecek demek oluyor bu.Sen bu deneyimi benden önce yaşayacaksın bana de geçiyormu o zaman geçmiyor mu

pislik yapmasan olmuo dimi olsun bebekim sağ salim gelsin de can çekişe çekişe plakaları da yeris inş

yok canım almadım abisi yeni geldi askerden kart bulmada sorun olmuyor almanıza gerek yok ama kuyruk cok oluyor dedi bakalım:)
bi arkadas söylemişti usta birliğinden anlaşabildiği olursa onun telefonundan görüşebilirsiniz diye söyledim nisanlıma ayarlarım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…