yok canım almadım abisi yeni geldi askerden kart bulmada sorun olmuyor almanıza gerek yok ama kuyruk cok oluyor dedi bakalım:)
bi arkadas söylemişti usta birliğinden anlaşabildiği olursa onun telefonundan görüşebilirsiniz diye söyledim nisanlıma ayarlarım diyo
yok canım almadım abisi yeni geldi askerden kart bulmada sorun olmuyor almanıza gerek yok ama kuyruk cok oluyor dedi bakalım:)
bi arkadas söylemişti usta birliğinden anlaşabildiği olursa onun telefonundan görüşebilirsiniz diye söyledim nisanlıma ayarlarım diyo
olmuyor olmuyor
Aynen canım yarine benden önce kavuşacaksın boşversene herşeye değer
o bi arkadaş ben olabilir miyim acaba
Evet hep sıra oluyor genelde alt devre diye onu ezecekler umarım bulur canım.Devrecilik diye birşey var maalesef
o bi arkadaş ben olabilir miyim acaba
özür dileriiim unutmuştum tatlım kim oldugunu inan ay utandım
Tubik benimkinin acemide tüm arkdaşlarında tel vardıBen izin vermedim başına iş gelir falan diye.Devrecilik oluyor genelde gıcık oluyor üst devreler tabi iyileride vardır muhakak
önemli değil cnm
hadi kızlar artık ana topiğe geçin, benim minnoşum da gelmiş
yok yok bence sen pisliğin alaasını yapıosun ama neysee
senden önce başkasından sonra ne farkeder ki sağ salim gelsin hepsi
bilmiyorumda benimki kendini ezdirmez umarım pislik cıkarmaz oralarda fena atarlı bi cocuk :/
ana topic nere tugba:)
gercektenmi nasıl sokmuşlar telefonu içeri acemi birliğinde imkansız diyorlar bi fikriniz varmı:/
Tubik ya pislik yapmıyorum.
Sen şakadan anlıyorsun diye sataşıyorum.
Aynen canım hepsi sağ salim gelsinHem ben sizin tezkere devre olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Askerde canım sinirleri atarları alınıyor.Büyük cezalar var.
bende ondan korkuyorum ceza falan yemese bari
Niye bizim topikte kimse yok
ŞAFAK:365:119::118::124::122::128:
İyiyim canım sen nasılsın
Tam bir sene var
Evet canım tam artık 1 sene kaldı
3 aydan kurtulduk
Kutlayalım bunu
Naber nasılsın Gülşencimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?