aynen bende tv ve netle oyalanıyorum canım :)aslında burda olmamam gerek gidip ders çalışmam gerek finallerim başlıyor pazartesi amaaaa benim hiç canım istemiyor yaa
Canım ama böyle yapma askerlik durumundan derslerin etkilenmesinHem kötü not alırsan askerinde üzülür
doğru söylüyorsun ama elimde değil ki canım :44: biraz buralarda dolanayım sonra giderim çalışırım.zaten eğer kötü not alırsam dilinden kurtulamam biliyorum
Haklı olur ama canım ihmal etme dışarı çıktın mı arkadaşlarınla dolanmaya?
biraz dersimi çalıştım birazda sevdiceğimle konuştum geldimmmmmçıkıyorum canım çıkıyorum.elim mahkum zaten okula gidiyorum.ama iyi oluyor gün daha hızlı geçiyor.oyalanacak bi şeyler buluyorum kendime
2 - 4 nöbetteyiz
hacular benim hiç içimden gelmiyo aşkım vatan sana emanet demek
desem biliyorum küfredecek, demesem içimde kalacak
la ben napcam bilemedim kiii
Kızlaaar nasılsınız bayadır giremiyorum buralara.vizelerim başladı derslerim çok yoğun.Asker efendi de dün aramadı sinir oldum sinir,bugün bastım kalayıÇocuk haklı tabş hiç fırsat bulamıyolarmış sürekli çalıştırıyolarmış ama napim bende merak ediyorum.Şimdi iyiyim Allaha şükür.İzin kullanmayacakmış yani şimdi öyle diyo,bende kullanma dedim.Sanki hiç izin olayı yokmuş gibi seneye aralıkta gelmeye hazırla kendini dedim çok zor da kalmadığın muddetce kullanmayı aklından bile geçirme dedim:) He bide ona mektup yazmıştım almış onu da bence sizde mektup yazın orda inanın onlara çok moral oluyo:)
İyiyim canım sen nasılsın?Derslerini tabiki canım sakın ihmal etme. Askerine de fazla yüklenme canım arıyabilse kesin arar tatlım.Sana güzel bir haber veriyim izin kullanmazsa aralıkta değil senin ki kasımda gelirMektup yazmama izin vermiyor benimki okuyorlar diye o bana atacak sözü var Atmazsa dilime düşer ve yıllar boyu kurtulamaz
Aaaa kasım mı oluyor dur bakim senin dediğin yerden bi tekrar hesaplama yapim ben:) dogru soyluyosun canım ama hergun kesin 1 kere arıcak diye ben böyle alıştırmışım kendimi,aramayınca hemen ay noldu ay bi şey mi oldu ay ayyy diye emen başlıyorum düşünmeye.Evet okuma olayı olabılır ama benımknı okumamışlar içerde ptt varmıs ben oraya yolladım ordan gitmiş kendisi almış.Duruma göre once o atsın sonra sen de 1 kere de olsa yazarsı bi de parfum sıkıp yollarsınsen nasılsın bakalım askerın nasıl görüşeblyor musunz alısabılmiş mi yerıne rahatııyı mıymış?
Gülşencim 1 aralık diyo şafak 379 yani:)
Canım benimki asıl gideceğe yere daha yeni gitti hatta bugün gidebildi.Şuan pek bilemiyoruz rahat olur mu diye ama üst devreler 2 ay sabretmeniz gerekecek sonra rahatlıyacazksınız demişler inşallah. Telefonuda 2 ay snra kullanabileceksiniz demişler.Benim öyle bir şansım yok canım kendi alamazBiz izin kullanmazsak 30 ekimde gelecek.Ondan sandım bende sizinde kasım olacak diye gerçi aralığın ilk günü aralık sayılmaz
Hadi ya inşallah iyi olur.Bizmkilere de 3 ay sonra rahat etcenz demişler sımdi süründürüyorlarmş resmen .devrecilik cok kotu cokkk.enes diyo bizde yapcaz bende surundurcem yeni gelenleri dıyo mantığa bak:) Doğru dıyosun aman ben su 1 yılı bitirelim eylulu edelim de kalan 2 3 ay hiççç mühim değil
Kızlaaar nasılsınız bayadır giremiyorum buralara.vizelerim başladı derslerim çok yoğun.Asker efendi de dün aramadı sinir oldum sinir,bugün bastım kalayıÇocuk haklı tabş hiç fırsat bulamıyolarmış sürekli çalıştırıyolarmış ama napim bende merak ediyorum.Şimdi iyiyim Allaha şükür.İzin kullanmayacakmış yani şimdi öyle diyo,bende kullanma dedim.Sanki hiç izin olayı yokmuş gibi seneye aralıkta gelmeye hazırla kendini dedim çok zor da kalmadığın muddetce kullanmayı aklından bile geçirme dedim:) He bide ona mektup yazmıştım almış onu da bence sizde mektup yazın orda inanın onlara çok moral oluyo:)
Devrecilik evet çok saçmaBenimki gitmeden demişti benim alt devrem gelirse bende yapıcam diye ben çok kızdım sana yapılanı unutma ders al sakın kimseye yapma dedim Zaten askerlik zor neden birbirlerine daha da zorlaştırırlar hiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?