evet canım sıkma canını bi şekilde geçiyor günler..çok kolay olmuyor ama geçiyor
Bugünün şafağını atırırsak 372 olursa bizde 12 gün sonra 360 diyoruz artık ay kaldı diycek yıldan düşmeye başlıycaz şükür
Ocakta 11 ayımız kalmış olacak
ayy evet canım yaaa geçsin bir an önce günler..kavuşmak için gün sayanlar var çok kıskanıyorum yaaa
Canım onlarda bizim gibi uzun bir süreden sonra o şafağa düşüyorlar.Ben kendime hep bunu hatırlatıyorum.Aslında gördükçe umut oluyor bana.Bize hiç geçmiyor gibi geliyor ya şafak bu geçtiğinin en büyük örneği
evet geçiyor bazen bende bak geçiyor diyorum geçip biticek diyorum ama bazende sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyor canımm yaaa
Canım beklerken gerçekten zaman çok yavaş geçiyor.Bende senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum.Hatta yarim beni teselli ediyor çoğu zaman.Ama şuda bir gerçek yavaşta olsa zaman geçiyor
haklısın canımm.aynen hatta hiç yapmadığım bir şeyi yaptım 2 gün önce ömerimin sesini duyunca başladım ağlamaya o ara çok ümitsizdim.sonra çok kızdım kendime şu an ağlıycam son kiş o diye..şimdide birbirimize moral vermeye çalışyoruz..
Türkü nereye kayboldunnn
Rahatmı gazi kıbrısta gel konuşta kafa dağıt azcuk
evlere, odalara sığmaz oldum resmen ya.
krem sürmem gerekiyordu yaralarıma da onun için duş falan aldım yoksa burlardayım çiçeğim..
gazi rahatta sevmiyo, neymiş 2.birliğe geçip tr'ye gelecekmiş kızdım çemkirdim gelcen de nolcak dedim.verdim veriştirdim işte.yarın k.k.t.c'nin kurtuluş yıl dönümüymüş en son ona çemkiriyodu :44:
evlere, odalara sığmaz oldum resmen ya.
krem sürmem gerekiyordu yaralarıma da onun için duş falan aldım yoksa burlardayım çiçeğim..
gazi rahatta sevmiyo, neymiş 2.birliğe geçip tr'ye gelecekmiş kızdım çemkirdim gelcen de nolcak dedim.verdim veriştirdim işte.yarın k.k.t.c'nin kurtuluş yıl dönümüymüş en son ona çemkiriyodu :44:
Daha hiç ağlamadım canım arayıncaBenim bazen yaptığım geçmiyor sanki deme oluyor ama bak aşkım bu kadar geçti diyor sevgilim.Yalnız geçen gün sesi ağlamaklı geliyordu.Sanırım çok özledi bende öyle üzülme dedim geçicek dedim evet öyle değil mi dedi.Sende canım ağlamamaya çalış ama kendinede kızma insan doluyor doluyor bir anda patlıyor.Giden için ne kadar zorsa bekleyen içinde bir o kadar zor gerçekten.Ama ne güzel bak birbirmize destek verebiliyoruz.Önemli olan uzakta bile bizle birlikte olmaları.Sağ salim dönsünlerde öyle böyle bitecek
Hey allahım ya bunlara rahat batıyor.
Tr ye geçerse nereye düşeceği belli mi?
Bak tubik doğuya düşer diyor aman ha dertsiz başına dert almasın derim.
Cidden bak yaşayan biri olaraktan çok zor diyim.
Bir yere gitmek bile olay benimki hala yerine gidemedi düşün yani
cnmmmm sakın ha 2. birliğini istemesine izin verme, oradaki rahatlığı burada bulamaz ve çok yksek bi ihtimalle 2. birliği trde doğuya çıkar... Yener de bir ara tutturmuştu, ordan biliorum
bence ağlamada canım çok kötü bi durum elinden bi şey gelmiyor o daha çok üzüyor onu..sağ salim gelsinde başka bi şey istemem bende.ee özlemiştir tabi canım yaaa Allah herkese sabır versin valla hiç kolay bi durum değil..
bi gün tepem atacak gidicem kıbrısa bi dövcem bi dövcem o olacak.
her şeye mız mız yapıyo, beğenmiyo, kızıyo memnuniyetsiz bebe ya.beni nasıl beğenmiş hiç bilmiyorum
trye geçerse kesin doğu zaten söyledim onu düdük makarnası, ketçap beyinli, hardal suratlıya
tubikim gülşenim merak etmeyin bu gün aradı sakın 2.birliği unut dedim istesen de gelemem trye dedi olmuyo dedi, onca sıkıntımın üstüne ilaç gibi geldi ellaaam zil takıp oynayacaktım
canım evdeki internet kopup duruyor.Ondan telefondan yazıyorum zor oluyor.Ondan yarın girin topige kaynatalım Ben şimdi uyuyorum iyi geceler yarnizi görün rüynızdaşimdi aklımdan geçti daha
canım evdeki internet kopup duruyor.Ondan telefondan yazıyorum zor oluyor.Ondan yarın girin topige kaynatalım Ben şimdi uyuyorum iyi geceler yarnizi görün rüynızda
Gülşeniiiiiiiiim şafak 349
özledim seniii, siziii, aşkımııı, danamııı, semiz otumuuu, ketçap kafalımııı, tosunumuuuuu
senin daha azmış canım yaa bak 1 yıldan az kalmış biz daha o günleri göremedik bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?