benimde pazartesi başlıyor vizelerim canım yaa çok fena stres yaptımkimse izizn kullanmıycak sanırım yaa biz daha dün gece konuştuk kesin kullanıcam diyor hatta büyük ihtimalle haziran başı gelecek.ekimde herkes askerine kavuşacak sanırım en son ben kalıcam :44: bende yazmayı düşnüyorum canım hatta hep benimle dalga geçerdi beceriksiz diye o yüzden atkı da örücem görsün bakalım
kmleomer utanarak yazıyorum nickiniBende ad özürlülüğü var hemen unutuyorum Adın neydi canım ve nasılsın?
benimde pazartesi başlıyor vizelerim canım yaa çok fena stres yaptımkimse izizn kullanmıycak sanırım yaa biz daha dün gece konuştuk kesin kullanıcam diyor hatta büyük ihtimalle haziran başı gelecek.ekimde herkes askerine kavuşacak sanırım en son ben kalıcam :44: bende yazmayı düşnüyorum canım hatta hep benimle dalga geçerdi beceriksiz diye o yüzden atkı da örücem görsün bakalım
Canım sen nerdesın ne okuyorsun bakım? biz ilk vizemzi bugun atlattık bakalım:) şimdi daha alışma surecinde ya o yuzden oyle diyodur,hem gelmesin ya tam alışıyosun hopp bi gelicek 1 hafta 10 gun kalıp gidicek ,hiç sevmiyorum ayrılmaları vedalaşmaları o yuzden ben istemiyorum gelmesini.Dayanabilecegm kadar dayancam bakalım.Yaz yaz parfüm de sık hatta ben oyle yaptımatkıı bak güzel fikirmişş bu
kamile canım :) bende unuturum çok sorun değiliyiyim canım sen nasılsın?
ankaradayım canım.bilgi ve belge yönetimi okuyorum.sen nerdesin?ne okuyorsun? hadi hayırlısı bakalım :) bencede gelmesin ama dayanamam diyor o yüzden bende bir şey demiyorum.çok sıkılmış şimdiden belli :) bence sende ör güzel olur..
İyiyim canım bende şimdi erkek arkdaşımın evine gidicem annesi çağırdı sonra gelirim tekrardan öpüyorum kızlar sizi
Ben de trabzondaym canım hukuk okuyorum burda.Askerin nerdeydi kusura bakma acemısını manısada yaptıgını hatırlıyorm ama ustası nerde onu unuttum bi an:) evet şöyle kış az daha bastırsın asker yeşili bi ip alıp o renk öreyimm çok kötüyümm
mardinde canım :) benimde ilk aklımdan asker yeşili geçmişti
tamam o zaman iplerimzi alıp başlayalımm sonradan:)canım bende gideyim azıcık çalışaym gece uğramaya calışacagm tekrardan,burda olursanz kaynatırızz
Kesinlikle canım oyalanınca zaman daha çabuk geçiyor.
Türkü senin ki neden bu kadar nefret ediyor askerlikten alışamadı mı
bu gece karşılaşamıycaz sanırım canım.:26:
alıştı mı alışmadı mı bende hiç anlamadım ki
bu gün aradı kocabaşçığım uyuz bir ses tonuyla konuştu bende verdim odunu verdim odunu.yok yorgunmuş çok sıcakmış ben nasıl anlıcakmışım onun ne çektiğini dedi durdu bende bi açtım ağzımı peiiii susmadım.göğsümde 38 dikiş var üstelik işsizim ama ben sen her aradığında çocuk gibi sesle konuşuyorum, kaç yaşındayım da ben böyle madara oluyorum sana dedim durdum.korktu eşşek kafalım özür dileriim çok özür dilerrim dedi durdu
ha bu arada ketçap kafalım kendi ağzıylan söyledi çok ayar oldum orda ki kızlar bunlara napan askercik diyormuş.lann öldürürüm seni dedim bi selam verirsen bi laf edersen pis pis güldü hardalbaş. çok kızdım yırtarım la kıprıslı cücükleriiiii
Merve Günaydın Canım Nasılsın?
Günaydın canım benimm ccccoooook iyiyim cok:) askerimle konuştum en uzun konuşmamızdı bugunku.Sesi de iyi geliyordu bana dedi ki burda olanları bilsen kıymetimi bilirsin'dedi(sanki bilmiyom da ben:)) noluyomuş biliyo musunuz?adamlar diyomuşkı kız arkadaşlarını ima ederek ya haftada bir arasam yeter ya,işte bi hafta oldu dur şunu bi arayayım ayıp olmasın diyolarmış..cok sasırdım ve cok uzuldum.o askeri bekleyen kız emınım ha aradı ha arıcak diye tel basından ayrılmıyodurr
Sonradada öyleleleri terk edilince ama beni askerde bıraktı diye başlıyorlar.Öylelerini bırakmak iyi birşey çünkü hak ediyorlar.Bence canım onlar hava amaclı diyorlardır. Erkeklerde vardır ya ararsan sorarsan kız arkadaşını dinlersen lightsındr.Hani ben dinlemiyorum aramıyorum havalarındalardır.Akıllılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?