92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aslında benim şafağımda gülşenimle aynı ama dana'm izin kullanmıcakmış net kararla şafağımız 349 oldu yoksa şafaklar aynı

rahatsa ve dayanabilirse gelmesin tabi canım daha erken gelir.ama benim askerim şimdiden gelirim diyor dayanamam diyor..mecbur bekliycez artık

rahatsa ve dayanabilirse gelmesin tabi canım daha erken gelir.ama benim askerim şimdiden gelirim diyor dayanamam diyor..mecbur bekliycez artık

rahat ya çiçeeeem adam kıbrısta daha usta birliği açıklanmadan önce dana'm izin yapmıcam gidip gelcem diyordu, hala daha aynı kanıda bakalım..bense aksine sabredemez gelir diyorum totosu tutmaz onun mayıs gibi gelir

Gülşeniiiiiiiiim şafak 349
özledim seniii, siziii, aşkımııı, danamııı, semiz otumuuu, ketçap kafalımııı, tosunumuuuuu

Bende özledim türkücüm seni pek denk gelemiyoruz snleBende özledim bende yarimide çooooooooook özledim.Şuan bizde izin kullanmıycakmışız gibi geliyor.Ama bizim hiç belli olmaz işimiz ondan normal atıyorum.Kullanmazsak birden düşecem hepsini.

24 kasım aslında du onu değiştireyim yanıltıyoruz insanları izin de çok güzel oluyor sevgiliyle tatile çıkmak gibi sürekli dipdibe

allah tamamına erdirsin canım biz de askerlik ortasında söz yapmıştık yarı sözlü yarı nişanlı öyle birşeyiz gelince nişan yapmıcaz en kısa zamanda evlencez inş. yeter beklediğim bu kadar

evet ya yeter bekledıgımız o beni 6 sene bekledı ben 2 bekledım gozume batıyor valla
allahın izniyle göreceksiniz canım. bizde yeni gönderdiğimizde gidenlere özeniyorduk şimdi sıra bizde. sonra da size gelecek

Son düzenleme:

Amin canım:26::26:Benimde uzun beraberliğim var.8 senelik askere gitmeden ne nişanlanmak nede evlenmek istedim. Şimcik onun için gitti bekliyorum gelmesini kavuşmak için:123:

Amin canım:26::26:Benimde uzun beraberliğim var.8 senelik askere gitmeden ne nişanlanmak nede evlenmek istedim. Şimcik onun için gitti bekliyorum gelmesini kavuşmak için:123:

6 senedir peşimden koştu yoksa ilişkimiz şuanda 2 yıllık
bizde düşünmüyorduk gelince yaparız diyorduk sonra nasıl oldu biz de anlamadık bi baktık yüzükler takılıyor. bazı şeyler nasip olunca oluyor onu anladım.
şimdi gelince iş olayımız var. onu da tamamlarsak ver elini düğün halayı

Ne yapıyım canım tv ye bakıyorum nete bakıyorum.Sen ne yapıyorsun ve nasılsın?

aynen bende tv ve netle oyalanıyorum canım :)aslında burda olmamam gerek gidip ders çalışmam gerek finallerim başlıyor pazartesi amaaaa benim hiç canım istemiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…