Aslında benim şafağımda gülşenimle aynı ama dana'm izin kullanmıcakmış net kararla şafağımız 349 olduyoksa şafaklar aynı
rahatsa ve dayanabilirse gelmesin tabi canım daha erken gelir.ama benim askerim şimdiden gelirim diyor dayanamam diyor..mecbur bekliycez artık
Gülşeniiiiiiiiim şafak 349
özledim seniii, siziii, aşkımııı, danamııı, semiz otumuuu, ketçap kafalımııı, tosunumuuuuu
kızlar selam nasılsınız bakalım keyifler gıcır görünüyor
tabi yalnızlık çekmesinler diye arada uğruyorum. bizim topik sessizleşti zaten.
24 kasım aslında du onu değiştireyim yanıltıyoruz insanlarıizin de çok güzel oluyor sevgiliyle tatile çıkmak gibi sürekli dipdibe
allah tamamına erdirsin canım biz de askerlik ortasında söz yapmıştık yarı sözlü yarı nişanlı öyle birşeyiz gelince nişan yapmıcaz en kısa zamanda evlencez inş. yeter beklediğim bu kadar
kızlar selam nasılsınız bakalım keyifler gıcır görünüyor
evet ya yeter bekledıgımızo beni 6 sene bekledı ben 2 bekledım gozume batıyor valla
allahın izniyle göreceksiniz canım. bizde yeni gönderdiğimizde gidenlere özeniyorduk şimdi sıra bizde. sonra da size gelecek
evet ya yeter bekledıgımızo beni 6 sene bekledı ben 2 bekledım gozume batıyor valla
allahın izniyle göreceksiniz canım. bizde yeni gönderdiğimizde gidenlere özeniyorduk şimdi sıra bizde. sonra da size gelecek
burdayız canımmmmm :) napıyosun
Ne yapıyım canım tv ye bakıyorum nete bakıyorum.Sen ne yapıyorsun ve nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?