• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canım sanırım herkesin işi var:55::55:

bilgisayarı açar açmaz ilk açtığım sayfa olyor artık :) burda zaman daha hızlı geçiyor..

bu gece 10-12 nöbetini tutacak askerim yaa ustabirlğindeki ilk nöbet..nöbetler başladı artık :44:

bilgisayarı açar açmaz ilk açtığım sayfa olyor artık :) burda zaman daha hızlı geçiyor..

bu gece 10-12 nöbetini tutacak askerim yaa ustabirlğindeki ilk nöbet..nöbetler başladı artık :44:

Bende sabah akşam giriyorum bakıyorum yazan varmı diye(:
Benim sevdiceğim günde toplam 6 saat nöbet tutacakmış 2 şer saatli daha başlamadı ama canım nöbet tutmaya:55::55:

kızlar benim sevgilimin silüs tarihi 24 eylüldu bende o verdıgınız siteden hesaptattım 382 diyooo:O:O:O dogru mu kesin.çunku ben daha 400 kusurlerdeydim de???

Bende sabah akşam giriyorum bakıyorum yazan varmı diye(:
Benim sevdiceğim günde toplam 6 saat nöbet tutacakmış 2 şer saatli daha başlamadı ama canım nöbet tutmaya:55::55:

alışkanlık yapıyor :1: aslında ömerde yarın başlıycaktı ama değiştirmişler ilk günden gece nöbetiyle başlıyor.hadi hayırlısı bakalım..

kızlar benim sevgilimin silüs tarihi 24 eylüldu bende o verdıgınız siteden hesaptattım 382 diyooo:O:O:O dogru mu kesin.çunku ben daha 400 kusurlerdeydim de???

Evet canım o site doğru.Ben kullanan izinlere 30 gün giriyorum çünkü kullanıp kullanmıycağımızı bilmiyorum.Sanırım bizim topikte herkes 7 günlük dağıtım iznini kullanmış sırf onu girdğiniz takdirde daha az şafak çıkacaktır.

alışkanlık yapıyor :1: aslında ömerde yarın başlıycaktı ama değiştirmişler ilk günden gece nöbetiyle başlıyor.hadi hayırlısı bakalım..

Canım 24 eylülse silüs 30 günlük izinle şafağın 405
7 günlük izinle 382 daha izin kullanmayacaksanız bu şafak dan devam et canım
Benimki daha yerine gidemedi canım ne zaman nöbet tutacağı ondan belirsiz

Evet canım o site doğru.Ben kullanan izinlere 30 gün giriyorum çünkü kullanıp kullanmıycağımızı bilmiyorum.Sanırım bizim topikte herkes 7 günlük dağıtım iznini kullanmış sırf onu girdğiniz takdirde daha az şafak çıkacaktır.

ahh ahh bi şok oldum bi sevindirik oldum ben mi yanlıs saydım oh falan dedim ama ne yazııkkı sevincim uzun surmedıııı..neyse bakalım bır aydan bişey cıkmazz:)

canım çok yanıyor, diğer başlıktayım kızlar kusura bakmayın.. :ssz:
bu gece 2-4 nöbeti var danamın :ssz::ssz:

Türkü nereye kayboldunnn
Rahatmı gazi kıbrısta gel konuşta kafa dağıt azcuk

Son düzenleme:
Back