Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet caım yaa herkesin işi var galiba![]()
Evet canım sanırım herkesin işi var![]()
bilgisayarı açar açmaz ilk açtığım sayfa olyor artık :) burda zaman daha hızlı geçiyor..
bu gece 10-12 nöbetini tutacak askerim yaa ustabirlğindeki ilk nöbet..nöbetler başladı artık :44:
Bende sabah akşam giriyorum bakıyorum yazan varmı diye
Benim sevdiceğim günde toplam 6 saat nöbet tutacakmış 2 şer saatli daha başlamadı ama canım nöbet tutmaya![]()
kızlar benim sevgilimin silüs tarihi 24 eylüldu bende o verdıgınız siteden hesaptattım 382 diyooo:O:O:O dogru mu kesin.çunku ben daha 400 kusurlerdeydim de???
kızlar benim sevgilimin silüs tarihi 24 eylüldu bende o verdıgınız siteden hesaptattım 382 diyooo:O:O:O dogru mu kesin.çunku ben daha 400 kusurlerdeydim de???
alışkanlık yapıyoraslında ömerde yarın başlıycaktı ama değiştirmişler ilk günden gece nöbetiyle başlıyor.hadi hayırlısı bakalım..
Evet canım o site doğru.Ben kullanan izinlere 30 gün giriyorum çünkü kullanıp kullanmıycağımızı bilmiyorum.Sanırım bizim topikte herkes 7 günlük dağıtım iznini kullanmış sırf onu girdğiniz takdirde daha az şafak çıkacaktır.
izinleri hesaba katmamışım tabi bennn( off 405 benim daha
Canım yavaştan azalıcak ben artık inanıyorum bunaZor oluyor geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor bak canım 6 gün sonra 399 diyceksin canım
![]()
vay bee çömezlerim de 400den düşüo ya ölsem de gam yemem artık![]()
canım çok yanıyor, diğer başlıktayım kızlar kusura bakmayın..
bu gece 2-4 nöbeti var danamın![]()
Tubik sen geride kaldın biz 400 den düşeli baya oldu şafak 373
Türkücüm bunun kusuru olmaz sen bugün zor birgün geçiriyorsun yeterince![]()
bende bi an şaşırmıştım noluuooo dedim, ee diğer arkadaş şafağı 405de olan kac tertip ki, devre kaybı mı?
Canım 92/3 b eylülde gitmiş ondan bizden 1 ay geride kalıyor.Oda 400 lerden 6 gün sonra kurtalıyor şükür.
Canım yavaştan azalıcak ben artık inanıyorum bunaZor oluyor geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor bak canım 6 gün sonra 399 diyceksin canım
![]()