- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Cok alemsin:)) yaa sizinki kac bizimki 22 agustostu
iyi demişsin valla kuzum. havalimanına da biz bıraktık ya gaziyi. evden çıkarken annesi de gelmek istemiş babası 'seni mi götürecek çocuk sevgilisini götürecek yanında, napsın seni türkü varken'demiş
Cok alemsin:)) yaa sizinki kac bizimki 22 agustostu
23 ağustos bizim ki deedağıtım izni kullandı mı eşin?
ya evli falansın ayıptır sorması yaşın kaç buse ?
İyi demiş babası annemler azcuk kıskanç oluyorlar
Selam Buse
Benimkide 22 ağustos türkü izin kullanmıycak diye bundan sonra şafagını düşürdü ondan az
Şimdi anladım Gülşencim , sağol:) Öyle düşününce daha bir rahatlatıcı tabi:)
Evet tatlım ama sanırım biz izin kullanırız.Yarim doğuda çünkü şuan belli değil tabi ilerde belli olacak kullanıp kullanmıycağımız.Bende 89'luyum canım.İlerde inşallah bizde sizin gibi evli :123: Oluruz
iNŞALLAH CANIIM BENIM:) O GUNLERDE GELECEK MERAK ETMEYELİM O ZAMAN DA BEN SIZE TAKTIKLER VERIRIM SEVE SEVE:)
ben demiyorum izin kullanmıcaz diye dana'm diyo bana kalsa her ay izin kullansın
busecim 88liyim bende, evlenmek mien az 2 sene var bizim vuslata.Gülşen sen düşün onu e 8 yıl var dile kolay [/
8 yıl mı:)
ben demiyorum izin kullanmıcaz diye dana'm diyo bana kalsa her ay izin kullansın
busecim 88liyim bende, evlenmek mien az 2 sene var bizim vuslata.Gülşen sen düşün onu e 8 yıl var dile kolay
busecim 88liyim bende, evlenmek mien az 2 sene var bizim vuslata.Gülşen sen düşün onu e 8 yıl var dile kolay [/
8 yıl mı:)
Tatlım ben 8 yıldır birlikteyim sevgilimle sanırım geldiğinde yetiştirebilirsek o yıl allahın izniyle evlenicez.2014 ağustos düşünüyoruz.Canım benimki doğuda olmasa bende kullanma derdim.Bence kullanmasın gerek yok size gidebilirsen yanına gidersin işten izin alıp
Tatlım ben 8 yıldır birlikteyim sevgilimle sanırım geldiğinde yetiştirebilirsek o yıl allahın izniyle evlenicez.2014 ağustos düşünüyoruz.Canım benimki doğuda olmasa bende kullanma derdim.Bence kullanmasın gerek yok size gidebilirsen yanına gidersin işten izin alıp
O zaman simdiden hazirliklara baslamalisin GUlsenn ufak ufak :) hem sana da ugras olur :) Tabi doguda olmasi izin bakimindan oldukca zor ama Allah yardimciniz olur merak etme
O zaman simdiden hazirliklara baslamalisin GUlsenn ufak ufak :) hem sana da ugras olur :) Tabi doguda olmasi izin bakimindan oldukca zor ama Allah yardimciniz olur merak etme
Tatlım annem birşey aldırmıyor.Sonra sen beğenmezsin diye bende ufak ufak para atıcam o kadarHaklısın canım Allah yardımcı oluyor.:26::26:
Tatlım annem birşey aldırmıyor.Sonra sen beğenmezsin diye bende ufak ufak para atıcam o kadarHaklısın canım Allah yardımcı oluyor.:26::26:
Evet ya almak ya da atmak lazım birşeyler:)
Evet ya almak ya da atmak lazım birşeyler:)
günnaydın nliüüüüüğğanam sen kaş yaşındasın bakim? düğünlerde evet ama sabit bir yerde çalıyor öyle gezici değiller, aha da bura. fit mi bolcuuuu benim eniştemde fitbolcu aman zor ya hemcinslerim deyye demiyom da sülük gibi bazıları HASMAHAL Kr Bahesi - K Bahesi
günaydın tatlım akşam oldu gerçi amaaşkımla çok az konuşabildim bugün bu yüzden yataktan hiç çıkmak istemedim çok şık bir yermiş canım. iyi kazanıyor mu ayy rahat ettirebilecek mi kızımızı az önce facesinden kızın birini sildim yine öğrenince papaz olcaz biliyorum; ama benim sevgilimi özleyen ve bunu bana rağmen açıkça söyleyebilen, vedalaşırken öptüm yazabilen, ayrıldığımızda "ilişkisi yok" durumunu beğenebilen biri onun da benim de arkadaşım olabilemez
yaş da 25 canım, aynıyız yaniyaşımı neden sordun kuzum bu arada :44:
kediyi merak
aaa öyle bi durum varsa anında sildirtirim ama iş inada binerse facesini patlatıp silerim bende, yapcak bişi yok aşk bu aşk.
2 kere konuşabildik bizde, içim pek garabetli o da benim ameliyata sıkılıyo herhalde canım çok sıkılıyo, ruhum daralıyo dedi durdu son aradığında kuzum :44::85:
kediyi merak
aaa öyle bi durum varsa anında sildirtirim ama iş inada binerse facesini patlatıp silerim bende, yapcak bişi yok aşk bu aşk.
2 kere konuşabildik bizde, içim pek garabetli o da benim ameliyata sıkılıyo herhalde canım çok sıkılıyo, ruhum daralıyo dedi durdu son aradığında kuzum :44::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?