92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cok alemsin:)) yaa sizinki kac bizimki 22 agustostu

İyi demiş babası anneneler azcuk kıskanç oluyorlar

Selam Buse
Benimkide 22 ağustos türkü izin kullanmıycak diye bundan sonra şafagını düşürdü ondan az

Son düzenleme:
Şimdi anladım Gülşencim , sağol:) Öyle düşününce daha bir rahatlatıcı tabi:)

Evet tatlım ama sanırım biz izin kullanırız.Yarim doğuda çünkü şuan belli değil tabi ilerde belli olacak kullanıp kullanmıycağımız.Bende 89'luyum canım.İlerde inşallah bizde sizin gibi evli :123: Oluruz

iNŞALLAH CANIIM BENIM:) O GUNLERDE GELECEK MERAK ETMEYELİM O ZAMAN DA BEN SIZE TAKTIKLER VERIRIM SEVE SEVE:)

ben demiyorum izin kullanmıcaz diye dana'm diyo bana kalsa her ay izin kullansın
busecim 88liyim bende, evlenmek mi en az 2 sene var bizim vuslata.Gülşen sen düşün onu e 8 yıl var dile kolay

yaa tabiiisiii, Gülşen maşallah ki 8yıldır birlikte sevdiğiyle

ben demiyorum izin kullanmıcaz diye dana'm diyo bana kalsa her ay izin kullansın
busecim 88liyim bende, evlenmek mi en az 2 sene var bizim vuslata.Gülşen sen düşün onu e 8 yıl var dile kolay

Son düzenleme:

günaydın tatlım akşam oldu gerçi ama aşkımla çok az konuşabildim bugün bu yüzden yataktan hiç çıkmak istemedim çok şık bir yermiş canım. iyi kazanıyor mu ayy rahat ettirebilecek mi kızımızı az önce facesinden kızın birini sildim yine öğrenince papaz olcaz biliyorum; ama benim sevgilimi özleyen ve bunu bana rağmen açıkça söyleyebilen, vedalaşırken öptüm yazabilen, ayrıldığımızda "ilişkisi yok" durumunu beğenebilen biri onun da benim de arkadaşım olabilemez

yaş da 25 canım, aynıyız yani yaşımı neden sordun kuzum bu arada :44:

Son düzenleme:

kediyi merak
aaa öyle bi durum varsa anında sildirtirim ama iş inada binerse facesini patlatıp silerim bende, yapcak bişi yok aşk bu aşk.
2 kere konuşabildik bizde, içim pek garabetli o da benim ameliyata sıkılıyo herhalde canım çok sıkılıyo, ruhum daralıyo dedi durdu son aradığında kuzum :44::85:

Türkücüm sevgi böyle birşey işte endişe ediyorsun en az kendin gibi haklı valla sevdiğin

aynıyız dedim ben; ama sen 88'liymişsin canım ya :26: ben 87'liyim. istedim silmedi, ben sileyim dedim izin vermedi; ama içim içimi yiyordu. bir de tutturdu yılbaşında görüşcem onunla diye. yılbaşında gittiğimizde ertuğrul(en yakın arkadaşı), sinem(sildiğim kız), sen, ben okey oynarız dedi dün gece, iyice gıcık oldum bugün de sildim

senin ameliyat da sıkılmayacak gibi değil ki kuzum ya sonuçta bıçak altına yatacaksın inşallah tüm şikayetlerinden kurtulursun canım

Aranızda en küçük ben miyim yaniiii:) çoşmuşsunuz kızlar iyice dolup taşıyor buralar,yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyeym sefalar getirdiniz:)) günler geçiyooo ya alışıyorum ben sanki yavaştan.Bizde bugün rahat olduğu için uzunca konuşabildik alışma sürecindelermiş.İnşallah hepinizn askeriyle arası iyidir,bu günlerde geçicek kızlar parolamız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…