• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım canım şimdi nerde ktm'de mi? ben iyiyim de bu ara çok özlüyorum ya :ssz:

Yok canım benimki ktm gitmedi.Şuan merkezde karokala dağıtım olucak.Sizin az kaldı bize göre en azındn:34:Askerde özlememek imkansız:19:Ben bile özledim.Gidelim bugün 2 inci günü:50:İnşallah türkücüm hemen toparlanıp katılacak aramıza:31:

ben geldim :3: gören de 92/3 zannedecek beni burdan çıkmıyorum :1: türkü'nün ameliyatı bugün müydü ya pazartesi değil miydi :44:

Canım aradı dün ve bugün sorduğun için saol:34:
Sen bugün ameliyata girecektin çok çabuk iyileş aramıza gel tatlım:26:

gülşenim çok sevindim aramasınaa :52::52:
kader arkedeşlerim operasyonum pazartesi günü tetkiklerim yapıldı bugün pazartesi sabah 8-9da başlayacak :34: dua edin benim için ya laa :51: bi de küçük bi ameliyat deeel 3-4 saat sürecek en az :1::ssz:

kader arkedeşlerim operasyonum pazartesi günü tetkiklerim yapıldı bugün pazartesi sabah 8-9da başlayacak :34: dua edin benim için ya laa :51: bi de küçük bi ameliyat deeel 3-4 saat sürecek en az :1::ssz:

Ben de iyiyim ,giremiyorum pek isten oturu,ancak aksamlari:(

Selam Kızlar:3:

Türkücüm ben cuma diye hatırladım yanlış hatırlamışım.Sabah sen nerelerdeydin bakıyım? Canım inşallah derdinden kurtulacaksın allahın izniyle:26:

Olsun canım akşamda olsa uğra tpigimize:55:

zaten meme büyük opersayonu nasıl küçük olsun ki di mi ama :52:

Selam Kızlar:3:

Türkücüm ben cuma diye hatırladım yanlış hatırlamışım.Sabah sen nerelerdeydin bakıyım? Canım inşallah derdinden kurtulacaksın allahın izniyle:26:

Olsun canım akşamda olsa uğra tpigimize:55:

tetkiklerin peşinde koştum durdum bütün gün, kaynanacağızım aradı geçmiş olsun didi, aşkım aradı benden çok o korkuyo öyle ki ablasını saldı peşime :1: kurtulucam valla yaa sırtım ağrıyo şu an boynum falan kötü :ssz:

Ben de iyiyim ,giremiyorum pek isten oturu,ancak aksamlari:(

mayamaya11 adın nedir çiçeeeem, akşam olsa gel sen boş ver biz sana ayak uydururuk :27: bu 11 nedir nickindeki? biecik falan mı? :27:

tetkiklerin peşinde koştum durdum bütün gün, kaynanacağızım aradı geçmiş olsun didi, aşkım aradı benden çok o korkuyo öyle ki ablasını saldı peşime :1: kurtulucam valla yaa sırtım ağrıyo şu an boynum falan kötü :ssz:

mayamaya11 adın nedir çiçeeeem, akşam olsa gel sen boş ver biz sana ayak uydururuk :27: bu 11 nedir nickindeki? biecik falan mı? :27:

İyi olmuş canım bencede ablası sana hem arkadaşlık yapacaktır.:52:İnşallah canım ol kurtul ağrılarından.Amanım biri bilecik mi dedi bilecik beni ben onu sevmedim:53:

İyi olmuş canım bencede ablası sana hem arkadaşlık yapacaktır.:52:İnşallah canım ol kurtul ağrılarından.Amanım biri bilecik mi dedi bilecik beni ben onu sevmedim:53:

:1: refakatçim olarak ablası kalacak zaten annemde kabul etti pazartesi gecesi full gazi muhabbeti dönecek piuuu :16::16:
valla ben öyle tahmin ettim ama mayamayadan onay gelmedi hala :27:

Adim buse canim seninki nedir? Yok bilecik degil dogum gunum:))

taamdır gülşen tehlike geçti, doğum günüsüymüş :1: memnun oldum bebeğiiim bende türkü 25 yaşındayım kuşadasında yaşıyorum, lefkoşadan dana'mı bekliyorum, kk yı pek seviyorum, pazartesi ameliyat oluyorum, acuk deliyim :27::27::37:

oh oh pek güzel gaziyi çekiştirirsiniz canım:52:

valla kolunu bacaaanı koparces :27:

aynen dediğin gibi çiçeem, dr bile ouu çok büyükmüş bunlar dedi, lale önceden muayene etmedi sanki tippp :51: heee su verdim 1 haftada büyüttüm dedim bakakaldı :1::1:

cidden dedin mi bunu ya :1: bayan mı doktorun canım :44:

taamdır gülşen tehlike geçti, doğum günüsüymüş :1: memnun oldum bebeğiiim bende türkü 25 yaşındayım kuşadasında yaşıyorum, lefkoşadan dana'mı bekliyorum, kk yı pek seviyorum, pazartesi ameliyat oluyorum, acuk deliyim :27::27::37:

acuk mu :27:

Aynen türkü bilecik değilmiş:52:Bileciği sevmedim muşuda sevmeme ihtimalim büyük.Ankarayı sevdiim sayılır:52:Vay gazinin haline sevgilisi ve ablası çekiştircek:52:

cidden dedin mi bunu ya :1: bayan mı doktorun canım :44:

acuk mu :27:

yok bebeğim, iiiiirkek doktorum :27: gazide ona ayar oluyo zatü :1::1:
acuk deliyim dedim, korkutma kızı ollum :27::37:

dedim tabi ya la ne demicem, sanki biz fındık kadar dedikte o da öyle diyo tipp :1:

Aynen türkü bilecik değilmiş:52:Bileciği sevmedim muşuda sevmeme ihtimalim büyük.Ankarayı sevdiim sayılır:52:Vay gazinin haline sevgilisi ve ablası çekiştircek:52:

Onların bizsiz olduğu, gittiği hiç bir şehri sevmiyoruk-sevmeyeceğiz anam :26: yarın çarşıya çıkarsa helallik isticem booooov çemkirikleri gör bak nasıl kudurcak, madem böyle gitme ameliyata, alma o narkozuuuuu blaaa blaa blaa :1::1:

Son düzenleme:
yok bebeğim, iiiiirkek doktorum :27: gazide ona ayar oluyo zatü :1::1:
acuk deliyim dedim, korkutma kızı ollum :27::37:

Onların bizsiz olduğu, gittiği hiç bir şehri sevmiyoruk-sevmeyeceğiz anam :26: yarın çarşıya çıkarsa helallik isticem booooov çemkirikleri gör bak nasıl kudurcak, madem böyle gitme ameliyata, alma o narkozuuuuu blaaa blaa blaa :1::1:

Tatlım ya ama haklı çocuk korkuyodur:31:

Back