92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın Kızlar

Günaydın Gülşeniiim, nasılsın bebeğim bol bol telefon kartı al bak benden sana tavsiye paran yettiğince al, imkanlarını zorla yine al.sesinin duymak gibi yok..usta birliği daha farklı oluyor bak beni dinle sen tatlım.hatta git telekomdan al 350lilk mi ne var 20 lira sanırsam al onu kırık kırık paralarla uğraşma, 4lira 8lira falan boşuna.doya doya konuşursunuz.telefonda kullanmaya başlarsa yine yanında bulunsun kaptırır bi de elinizde hep bi joker bulunsun canım..

ben hasta olacağım galiba hiç birşey yapasım yok yarim aradı sabah kartı bitiyormuş son görüşmemizi yaptık.kantinde sayım varmış 2 gün kart alamıcam aşk merak etme diye aradım dedi ben arayayım istersen dedim askeriyeyi, hayır arama ben ilk fırsatta arıcam seni dedi beklemek yine bana düştü, yine yine..

bana, bana hep bana, gidenlerin ardından bakakalmak hep bana, bakakalmak hep bana..
[video=youtube;y7RFWt4h1yU]http://www.youtube.com/watch?v=y7RFWt4h1yU[/video]

Tavsiyeni dinliycem canım yarın alıyım telefon kartı ona.Hep bize canım beklemek düşüyor haklısın ben şimdilik sadece telefon kartını götür dedim.Eğer telefon sokma imkanı olursa telefonunu kargoyla yolluycam sende öyle yap canım

dinle cidden sen beni, elim kolum bağlı kaldım resmen burda.. ha hattını da alsın yanına, hatta birşey demiyorlar. benim yolladığım tel bi işine yaramaz onun burdan hatla birlikte ayarlaması gerekiyor kendine, allahtan arkadaşı var orda o ayarlıcak gazi tamam sülo telefonu getir dediğinde elinde olacak. o ordan ayarlasın bende burda araştırıyorum hatları kıbrısa açık hangi hat var msjlaşma falan tuğba bilir aslında da onlar telekomun sabah 7 akşam 7 tarifesiyle konuşuyor daha çok bizim evde kalan olmadığı için herkes çalışıyo kardeşimde okulda ev telefonuna ihtiyaç duymuyoruz malum cep telefonu.bakalım bi ya olmadı açtırırım hattı biraz bi zaman geçsin de..

bekle bekle yemin ediyorum tohuma kaçacam yaş oldu 25 beee

Canım dediğimi yapın telefonlara whatsapp yükleyin internet paketi yapın onun üzerinden mesajlaşın konuşmak açısından bilemiyorum ama ne yapmak gerek

Benimde yaşım 23Ne demiş atalarımız geç olsun ama güç olmasın.

[video=youtube_share;5cZP_tZd3O0]http://youtu.be/5cZP_tZd3O0[/video]

Son düzenleme:

Canım dediğimi yapın telefonlara whatsapp yükleyin internet paketi yapın onun üzerinden mesajlaşın konuşmak açısından bilemiyorum ama ne yapmak gerek

[video=youtube_share;5cZP_tZd3O0]http://youtu.be/5cZP_tZd3O0[/video]

Son düzenleme:

Götür Beni Gittiğin Yere (Ferhat Göçer) - YouTube

oytt bu şarkı :/ ya benim telefonum uyumlu değil sanırsam whatsapp a ya onun telefonunu alacağım annesinden ya da kendime yeni bişey alacağım.onun telefonuna yükleniyor çünkü whatsapp, viberde var. hiç olmadı ben internet paketi alırım faceden mesajlaşırız.sesini duymak yine çok güzel ama her an elimin altında olması beni daha bi mutlu eder ya.

Tatlım bencede elinin altında olsun 300 tl'lik fakan nokıa'nın whatsaap uyumlu telefonları var al bnce ttlm

Tatlım bencede elinin altında olsun 300 tl'lik fakan nokıa'nın whatsaap uyumlu telefonları var al bnce ttlm

beklemede kalayım biraz, tosunun durumu netleşsin alsın telefonuda eline.zor değil gidip alması anasından ben kendi telefonumu kendim alaydım daha düzgün birşey alırdım akıllı ablam 2 sene önce sürpriz için almış aynı model aynı renk hem bana hem kendine, görünce sevindim ama ben olaydım daha teknolojik alırdım aha bunu almış ablam

Güzel bence ama tabi ki daha teknolijik olması iyi durum netleşsin alırsın canım TÜrkü ya daha çoook var

Güzel bence ama tabi ki daha teknolijik olması iyi durum netleşsin alırsın canım TÜrkü ya daha çoook var

asma bakim yüzünü senin önünde kocaman 2gün var. çalışıyor musun bilmiyorum ama izin al iş yerinden çık sevdiğinin yanında ol. evlerine girip çıkman da sorun değil zaten oturun evde ailesiyle. en ufak anı iyi değerlendir, ağlama ama tamam mı yanında onun.

Canım çalışıyorum ve tüm izinlerimi kullandım giderken yemin törenine giderken v.b aglamadım yanında ama bu sefer bırakmaya gttmycem gidersem valla çok kötü olurum o benden kötü olur gidemem bu sefer 2 sefer gittim bir daha yaşayamam aynı şeyi valla

annem hasta de, ben hastayım de emrivaki yap al izni kuzum.bundan sonra onun yanına gidemicen en azından bahar gelene kadar.yap vicdan azabını yemezlerse sabah ara ben gelemiyom de hastayım de kuzum.. uğurlamaya git gözleri en çok seni arar orda emin olabilirsin.
bu arada cuma günün tetkiklerim var pazartesi ameliyat oluyorum ben göğüslerimde kistler var onlar alınıp, küçültülecek haber vereyim dedim nerden baksan 6senedir uğraşıyorum son 20 gündür de kesinleşmesini bekliyordum kesinleşti doktorumla konuştum cuma gel dedi kurtuluyorum beee ohhhh

Canım ben babamla çalışıyorum yani öyle yalan atamamGeçmiş olsun tatlım aldır kurtul canım Ağır bir ameliyat mı?

Canım ben babamla çalışıyorum yani öyle yalan atamamGeçmiş olsun tatlım aldır kurtul canım Ağır bir ameliyat mı?

peeeei neticelere geldim desene çok ağır birşey değil ama ameliyat ameliyattır dimi

Bende pazar günü yolladım sevgilimi İskenderuna.Ona yazdıgım mektuplar,hediye ettiğim defterler fotoğraflarımız falan hepsini götürmüştü ama sorun oluyormus hırsızlık vs olayı cok oluyormus o yuzden gondericek tekrar bana.Ah beee daha yolun başındayız ama insan coookkk özlüyor.3 Ay sonra da suriye sınırına atcaklarmış işte o zaman asıl askerlik başlıcak sanırım.. Ama buraya içimizi dökmek cidden cok iyi oluyo.400 küsür gün sonraki mutluluğumuzu da hepberaber yasıcaz inşş kızlar:))

Yepp benim telefonumdan:)

Canım askerde özel şeyleri bazı yerlerde çalıyorlar.Benim sevgilim mektup bile yollamıyor benimde yollamama izin vermiyor okuyorlar falan diye.Burası cidden çok iyi oluyor insana burada ki herkes birbirini anlıyor herkes inşallah canım tezkereci devre olduğumuzu görür o tezkeriyi hep beraber güzel günler geçirerek alır mutşlu oluruz

Türkü bak telefonlarınız aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…