92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım benim sen de iyi ki varsın düşmüşün halinden düşmüş anlarmış burda körlerle sağırlar birbirini ağırlar misali dolanıp duruyoruz işte askerin de inşallah bir an evvel alışır birliğine, komutanlarına, kıprıs'a. sevmese de dayanmak, katlanmak zorunda. bir ömür değil ya sonuçta gelip geçecek Allah'ın izniyle :106:

günaydın nilüüü
günaydın topikcanlaaar

tuğba anam çok fenasın ya sen çömezmiş huh
gittiği birlikte devrecilik olayı yokmuş, rahatmış, telefon biraz sıkıntılıymış, sporu çokmuş tek kötü yanı da buymuş bi de soğukmuş geceleri. ya zaten şu dönem geçsin ya ben onun ağzını burnunu yamultucam ya da ben gidicem bu sefer askere o görecek gününü
o her telefon konuşmamızda kapatmadan önce 'bekle beni' derdi dün ben cingözlük yaptım 'bekle beni' dedim şu surat ifadesi olmuştur suratında kalıbımı basarım ki asıl sen bekle beni, bende beklicem tabi seni diyo eşşek yarim beniiiim

selam torunlar ne var ne yok bakalım. nasıl gidiyor asker yolu beklemek. bizim kızlar yok size takılayım dedim

selam torunlar ne var ne yok bakalım. nasıl gidiyor asker yolu beklemek. bizim kızlar yok size takılayım dedim

Selam Canım
Benimki dağıtım izninde olduğu için şuan güzel gidiyor ancak az kaldı gidiceğini düşündükçe hüzün çöküyor. Sen nasılsın

Merhaba Tatlım

Devrecilik olmaması çok iyi bence rahat konuşabiliyor musunuz? Tekrar yollamak sanırım başa sarmak oluyorBende gidiceğini düşününce talan oluyorum

bi bakıma öyle oluyor ama gülşen bu sefer ben farklı hissettim.belki uzak diye belki doğu değil en azından diye.gittiği gün çok kötü oldum pazar sabahı aradı sanki o hiç izne gelmemiş hala gaziemirdeymiş gibi geldi..kaldığı yerden devam ediyo tüm hasret yani.bende kötü olup, yıkılıcam falan diyordum ama sanırım arabada dönerken içimi çok rahat dökebildim ondan çabuk dağıldı kafam.normalde 1 saat olan yolu dolaşa dolaşa 2buçuk saatte geldik. bağıra bağıra ağladım, hıçkırdım, arabayı durdurup yola indim bağırdım çağırdım belki ondan içim rahatladı..
benden sana tavsiye gitmeden önce giydiği tişörtünü ceketini falan al gerçekten çok işe yarıyor. parfüm kokmasın ama o koksun yeter.Gazi'nin ceketi var bende nasıl miss gibi kokuyor, geceleri ona sarılıp uyuyorum.havaalanından gelirken de üzerimdeydi.gerçekten yardımcı oluyor yani..

zeynep yolladık gitti adam uçtu kıbrısa..

Tatlım askere gitmeden t-shirtini almştm onla yatyrdm onla geziyordum annem yıkamış sonunda oturup aglamıştım bak aklma geldi yne alıcam

Tatlım askere gitmeden t-shirtini almştm onla yatyrdm onla geziyordum annem yıkamış sonunda oturup aglamıştım bak aklma geldi yne alıcam

giderken hiç aklıma gelmemişti benim, zaten çalışıyordum uğurlamaya gittiğimde görmüştüm. yemin töreninden sonra ki hafta 2 tişörtünü almıştım evinden ama yıkanmış ütülenmişlerdi bu gidişinde kapşonlu ceketini verdi bana. hatta annesi verdi motorla beni eve bırakacaktı üşürsün giy bunu kızım dedi gazi de sende kalsın aşk dedi kaldı işte. çok deli bi his ya o yok onun kokusunu, ten kokusunu alıyorsun

Canım benim tekrardan Allah kavuştursun. Allahım sağ salim gidip gelmesini nasip eylesin.

bayramda mı geldiler dağıtıma iyi olmuştur. bende de gömleği var. hala kokuyor yaaa ilk çekmecem de her açtığımda sabah onu görüyorum. sabah uyandığımda alyansıma bakıyorum. özlem gittikçe artıyor. biran önce herkes kavuşur inş. sevdiğine.

Evet tatlım bayramda geldiler benimki bayramdan 2 gün önce geldi bayram sayılır.Hala burada özlem haklısın gittikçe artıyor.Ama sizin az kaldı artık kavuşuyorsunuz

Son düzenleme:

benim ki bayramdan önce geldi bayramın 3.günü gitti işte.yastığımın yanında şapkası var onunla uyuyorum, şimdi de ceketi geldi işte çok kalabalık oldu yatağım
az kalmış senin be zeynep biter gider bizim ki pöfff karanlıkta neymiş zifir mübarek :26:

az kaldı ama valla duygu olarak aynı sizin gibiyim sanki yeni yollamışım bu bayramda burda olsun isterdik ama biz ayrı geçirdik kısmet artık.
geçiyor günler merak etmeyin bi bakcaksınız teskereci devre olmuşsunuz torunlarınız gelmiş

Anladım kadarıyla bu askerlik öyle birşey ki duygu olarak hiç azalmıyor alışılmıyor.Ah canım valla bana geçmiycek gibi geçmiyor gibi inşallah allah bize o günleri görmeyi nasip eder sizin gibi

Anladım kadarıyla bu askerlik öyle birşey ki duygu olarak hiç azalmıyor alışılmıyor.Ah canım valla bana geçmiycek gibi geçmiyor gibi inşallah allah bize o günleri görmeyi nasip eder sizin gibi

bu askerlik öyle birşey gerçekten. insana yaptırmadığı şeyleri yaptırır, şair ruhlu oldum ben oysa çok yüzeysel bir insandım
hiç alışılmıyor, hiç unutulmuyor malesef.. ama zaman öyle böyle geçiyor pozitif bakmaya çalışmak lazım. siz de göreceksiniz inş. o günleri. ben yine buralarda olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…