zeynep benim de. valla heyecan yok duygusal olarak geleceğine inanamıyor insan sanki yine gelip dönecekmiş gibi hissediyor. son gün heyecan olur ama kesin. bi aksilik olmazsa havaalanında ben karşılıcam sevgülümüarada değişiklikler yapın mektup yazın hediye vs çok mutlu oluyolar hem aranızdaki bağ zayıflamamış olur ben bayram için kurabiye yaptım mesela kargo ile yolladım bugun aldı yemişler
gelirim ben yine gündüz buluşup gece gelip yazan biriyim ben kk benim hayatımın parçası resmen. gün içinde bile düşünüyorum
evli misiniz ? acemiliğimizi ankara mamakta yapmıştık bizde soğuktu ahhh ahhh yemin törenine gitmiştim anılar canlandı gözümde.çok şey yaşamışız valla düşünüyorum da.
kk alışkanlık yapıo vallabaşta üye değildim sadece okuyordum kaç senedir sonra üye oldum sonra askerlikten dolayı iyice kaynaştık ayrılamıyorum şimdi
evli olunca daha bi zordur yaa allah yardımcın olsun. biz sevgiliyken bile ben kendimi boşlukta hissetmiştim. senin daha zordur. ama öyle böyle geçiyor
şuan izmirde yapıyor. aslında nişanlıyız ama sevgilim demeyi tercih ediyorum
aynen canım çeken biliyor. başka yere gitmiş gibi olmuyor askerlik daha farklı ama işte insanlara anlatamıyorsun. askerliğin başında ha başladı başlayacak nereye düşcek vs derken 5 kilo vermiştim stresden. ki hayatımda böle bi durum hiç olmamıştır. neyse ki allahın izniyle bitiriyoruz. size de nasip olur inş.
ben de sevdiğim insan anlamında sevgilim kelimesini seviyorum. neyse bu akşamlık kaçıyorum ben görüşürüz yine uğrarım.bizim topiğe de beklerim.
Ama amaaa bende varımm:)))) geldiler gidicekler bu zaman nasıl da hızlı geciyo.Nasıl yanmış,traş olmaktan yüzü nasıl olmuş sevdiceğimn ahh.
Ne yapalım daha 1 seneden fazla oldugunu dusundukce nasıl gecıcek dıyorumSenin az kalmış süper :)
Ben de aynen öyle yapıyorum:) Yoksa geçmeyecek farkettim malesef, ne güzel azalmış heyecan var mı :) ismim buse bu arada seninki nedir
Selam Kızlar
Canım seninki ne zaman gidecek?
Selam gulsen:) seninki geldi sanirim di mi gozun aydin:)
..Gitti ışığım gitti, karanlığım şimdi..
[video]www.youtube.com/watch?v=QDBHaQlymP4[/video]
sabah ellerimle götürdüm bıraktım havaalanına, arkasından öylece bakakaldım.81 ile sığamadık, dağlar az geldi, denizlerin ötesine atıldık..şimdi şurdan bir ah etsem duymaz..serdar, ben ve aşkım gittik havaalanına.koynumda yatırdım, öptüm, kokladım koca kafasını, ensesini öptüm, gözlerini öptüm..o ağladı ben sustum, dinledim onun hıçkırıklarını..o sustu beni dinledi..yol boyu sarıldım o bir saat bitti sanki hemencecik..60dk oldu 10dk. indirdi valizini, sarıldı bana, istemedi havaalanına girrmemi, kaldıramam gidin dedi, bekledim girişte öylece, x-rayden geçerken beni çağırdı uçar adım gittim yanına..o bana telefonunu verdi, ben ona sigarasını, o bana çakmağını verdi üstünde seni seviyorum yazan, ben ona gözyaşlarımı verdim.usulca ensesine bıraktığım dudaklarımla birlikte.ceketini çıkarışını izledim, kemerini çıkarışını, cebindeki bozuk paraları çıkarışını, x-rayden geçişini..valizini aldı sonra, ceketini astı omzuna, kemerini valizine tıktı, bozuklukları bıraktı son kez baktı arkasına eliyle öpücük attı döndü, gitti..
Gaziemir şu 13ay bitsin sana ayak basanı tanımam!!
Allah kavuştursun canım13 ay allahın izniyle bir bitsin alıcaz ve asla bırakmıycaz
sabah ellerimle götürdüm bıraktım havaalanına, arkasından öylece bakakaldım.81 ile sığamadık, dağlar az geldi, denizlerin ötesine atıldık..şimdi şurdan bir ah etsem duymaz..serdar, ben ve aşkım gittik havaalanına.koynumda yatırdım, öptüm, kokladım koca kafasını, ensesini öptüm, gözlerini öptüm..o ağladı ben sustum, dinledim onun hıçkırıklarını..o sustu beni dinledi..yol boyu sarıldım o bir saat bitti sanki hemencecik..60dk oldu 10dk. indirdi valizini, sarıldı bana, istemedi havaalanına girrmemi, kaldıramam gidin dedi, bekledim girişte öylece, x-rayden geçerken beni çağırdı uçar adım gittim yanına..o bana telefonunu verdi, ben ona sigarasını, o bana çakmağını verdi üstünde seni seviyorum yazan, ben ona gözyaşlarımı verdim.usulca ensesine bıraktığım dudaklarımla birlikte.ceketini çıkarışını izledim, kemerini çıkarışını, cebindeki bozuk paraları çıkarışını, x-rayden geçişini..valizini aldı sonra, ceketini astı omzuna, kemerini valizine tıktı, bozuklukları bıraktı son kez baktı arkasına eliyle öpücük attı döndü, gitti..
ah bir gelse, bir bitse şu dert..11:15te indi Ercan'a 12:06 da aradı havaalanında inzibatlarla bekliyormuş, 16:34te aradı ktmye almışlar en az 3 gün burdayız diğer askerlerin gelmesini beklicez dedi, içim yandı. en son 20:29dan aradı lefkoşe'ye götürmüşler müzisyen ya orduevine geçer diye ümitliydik topçu taburunda şöfor lazımmış götürmüşler dana'mı.. telefon kartı pahalıymış öyle dedi, gaziemirdeki gibi sık arayamam dedi, askeriyenin numarasını verecek bana bi daha aradığında ben arayacağım onu..gelem ben öyle sıklete falan yav.
canım benim ağlattın beni dene kadar güzel ifade etmişsin duygularını... Rabbim'in izniyle sağ salim gidip gelsin maddi anlamda zorlanır oralarda, çok pahalıymış. mehmetim'e sordum çok rahat yer, çok rahat eder dedi. inşallah birliğindeki komutanlar ve diğer askerler kafa dengi olur, zorluk çıkarmazlar. öpüyorum seni kuzum. hepsi de gidip gelecek Allah'ın izniyle
ah bir gelse, bir bitse şu dert..11:15te indi Ercan'a 12:06 da aradı havaalanında inzibatlarla bekliyormuş, 16:34te aradı ktmye almışlar en az 3 gün burdayız diğer askerlerin gelmesini beklicez dedi, içim yandı. en son 20:29dan aradı lefkoşe'ye götürmüşler müzisyen ya orduevine geçer diye ümitliydik topçu taburunda şöfor lazımmış götürmüşler dana'mı.. telefon kartı pahalıymış öyle dedi, gaziemirdeki gibi sık arayamam dedi, askeriyenin numarasını verecek bana bi daha aradığında ben arayacağım onu..gelem ben öyle sıklete falan yav.
gülşenim, senin tatil nasıl gidiyo ? yarin ne zaman gidecek Muş'a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?