92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

zeynep benim de. valla heyecan yok duygusal olarak geleceğine inanamıyor insan sanki yine gelip dönecekmiş gibi hissediyor. son gün heyecan olur ama kesin. bi aksilik olmazsa havaalanında ben karşılıcam sevgülümü arada değişiklikler yapın mektup yazın hediye vs çok mutlu oluyolar hem aranızdaki bağ zayıflamamış olur ben bayram için kurabiye yaptım mesela kargo ile yolladım bugun aldı yemişler

Çok güzel yapmışsın ellerine sağlık:) Ben de polar falan yolladım Ankarada üşümesin diye bayramda gideceğim evci çıkaracağım Son gün kesin çok heyecanlı olur ben düşününce bile heyecanlanıyorum :) Artık sen sevgilin gelince buralara uğramassın:)

gelirim ben yine gündüz buluşup gece gelip yazan biriyim ben kk benim hayatımın parçası resmen. gün içinde bile düşünüyorum
evli misiniz ? acemiliğimizi ankara mamakta yapmıştık bizde soğuktu ahhh ahhh yemin törenine gitmiştim anılar canlandı gözümde. çok şey yaşamışız valla düşünüyorum da.

Öyle mi, ben bu sebeple üye oldum henüz yavaş yavaş ısınıyorum bakalım:)
Evliyiz evet canım, senin sevgilin nerede?
Yemin töreni gercekten çok duygulu oluyor, kimbilir bizi neler bekliyor bakalım kısmet:)

kk alışkanlık yapıo valla başta üye değildim sadece okuyordum kaç senedir sonra üye oldum sonra askerlikten dolayı iyice kaynaştık ayrılamıyorum şimdi
evli olunca daha bi zordur yaa allah yardımcın olsun. biz sevgiliyken bile ben kendimi boşlukta hissetmiştim. senin daha zordur. ama öyle böyle geçiyor
şuan izmirde yapıyor. aslında nişanlıyız ama sevgilim demeyi tercih ediyorum

Evet İnan ki çok zor ama başa gelen çekilir ne yapalım kimse anlamıyor işte sizlerden başka çeken bilir

Ben de hala sevgilim derim, çünkü özünde sevgi-lim :)

Allah tamamına erdirsin canım

aynen canım çeken biliyor. başka yere gitmiş gibi olmuyor askerlik daha farklı ama işte insanlara anlatamıyorsun. askerliğin başında ha başladı başlayacak nereye düşcek vs derken 5 kilo vermiştim stresden. ki hayatımda böle bi durum hiç olmamıştır. neyse ki allahın izniyle bitiriyoruz. size de nasip olur inş.

ben de sevdiğim insan anlamında sevgilim kelimesini seviyorum. neyse bu akşamlık kaçıyorum ben görüşürüz yine uğrarım. bizim topiğe de beklerim.

Tamam canım görüşürüz:>) iyi geceler

Ama amaaa bende varımm:)))) geldiler gidicekler bu zaman nasıl da hızlı geciyo.Nasıl yanmış,traş olmaktan yüzü nasıl olmuş sevdiceğimn ahh.

Ne yapalım daha 1 seneden fazla oldugunu dusundukce nasıl gecıcek dıyorum Senin az kalmış süper :)

Ben de aynen öyle yapıyorum:) Yoksa geçmeyecek farkettim malesef, ne güzel azalmış heyecan var mı :) ismim buse bu arada seninki nedir

Selam Kızlar
Canım seninki ne zaman gidecek?

..Gitti ışığım gitti, karanlığım şimdi..

[video]www.youtube.com/watch?v=QDBHaQlymP4[/video]

sabah ellerimle götürdüm bıraktım havaalanına, arkasından öylece bakakaldım.81 ile sığamadık, dağlar az geldi, denizlerin ötesine atıldık..şimdi şurdan bir ah etsem duymaz..serdar, ben ve aşkım gittik havaalanına.koynumda yatırdım, öptüm, kokladım koca kafasını, ensesini öptüm, gözlerini öptüm..o ağladı ben sustum, dinledim onun hıçkırıklarını..o sustu beni dinledi..yol boyu sarıldım o bir saat bitti sanki hemencecik..60dk oldu 10dk. indirdi valizini, sarıldı bana, istemedi havaalanına girrmemi, kaldıramam gidin dedi, bekledim girişte öylece, x-rayden geçerken beni çağırdı uçar adım gittim yanına..o bana telefonunu verdi, ben ona sigarasını, o bana çakmağını verdi üstünde seni seviyorum yazan, ben ona gözyaşlarımı verdim.usulca ensesine bıraktığım dudaklarımla birlikte.ceketini çıkarışını izledim, kemerini çıkarışını, cebindeki bozuk paraları çıkarışını, x-rayden geçişini..valizini aldı sonra, ceketini astı omzuna, kemerini valizine tıktı, bozuklukları bıraktı son kez baktı arkasına eliyle öpücük attı döndü, gitti..
Gaziemir şu 13ay bitsin sana ayak basanı tanımam!!

Son düzenleme:

Allah kavuştursun canım13 ay allahın izniyle bir bitsin alıcaz ve asla bırakmıycaz

Allah kavuştursun canım13 ay allahın izniyle bir bitsin alıcaz ve asla bırakmıycaz

ah bir gelse, bir bitse şu dert..11:15te indi Ercan'a 12:06 da aradı havaalanında inzibatlarla bekliyormuş, 16:34te aradı ktmye almışlar en az 3 gün burdayız diğer askerlerin gelmesini beklicez dedi, içim yandı. en son 20:29dan aradı lefkoşe'ye götürmüşler müzisyen ya orduevine geçer diye ümitliydik topçu taburunda şöfor lazımmış götürmüşler dana'mı.. telefon kartı pahalıymış öyle dedi, gaziemirdeki gibi sık arayamam dedi, askeriyenin numarasını verecek bana bi daha aradığında ben arayacağım onu..gelem ben öyle sıklete falan yav.
gülşenim, senin tatil nasıl gidiyo ? yarin ne zaman gidecek Muş'a?

canım benim ağlattın beni de ne kadar güzel ifade etmişsin duygularını... Rabbim'in izniyle sağ salim gidip gelsin maddi anlamda zorlanır oralarda, çok pahalıymış. mehmetim'e sordum çok rahat yer, çok rahat eder dedi. inşallah birliğindeki komutanlar ve diğer askerler kafa dengi olur, zorluk çıkarmazlar. öpüyorum seni kuzum. hepsi de gidip gelecek Allah'ın izniyle

Son düzenleme:

amin canım benim, hepimizin beklediği sağ salim gitsin gelsin..
her insan gibi tersine gidilmezse atar gider yapmaz can'ım ama işte son konuşmamızda sevmedim burayı, taklaya geldik galiba dedi.hani bunları demese bile sesinden o kadar çok anlaşılıyordu ki sevmediği, hiç duymamıştım o tonu can'ım da..nilü, sabah beri ciğerim nasıl yanıyo anlatamam, doğru kelime yok anca yaşayan bilir ya işte öyle.ablam ben ağladıkça sinirleniyodu sabah ama buradakiler payına düşeni bildiği için destek çıkıyo, iyi ki varsınız gerçekten..

ne yoğun bir duygu ne güzel bir aşk bu beni mahfettin ağlıyorum ki ben ağlamak istemiyordum çoktandır ağlayamıyordum yaktın içimi daha nasıl ifade edebilir ki biri bunu yada benmi duygusalım bilmiyorum süzülüyor yaşlar çok kötü oldum çok allah yardımcınız olsun inşallah tez vakit sağ salim askerlerimize kavuşuruz dua edicem hepmiz için

Canım ilk gönderdiğin zaman hep senin anlattığın gibi oluyorsun.İnsan alıştı sanıyor ama alışılacak bir durum değil maalesefAllahın izniyle geçicek geçmeli:26:Canım benim ki ayın 1 inde gidicek muşa.Benim bir arkaşımın sevgilisi kıbrısta askerlik yapıyordu orada telefon kartı pahalı ve başka bir ülkeyi arayınca anından gidiyor dakikikalar telefon sokabildiği zaman kıbrıs hattı alsın whatsapp'dan mesajlaşın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…