92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın Kızlar:3:
Hepinizin sevgilisi geldi ben hala beklemekteyim salı günü gelecek gelecek ya zaman geçmiyor:50::50:

kızım benim ki geldi de ne bi cumartesi gördüm aksilik olmazsa yarın görücem bir daha. sabret ne kaldı surda yarına :34::34:

Dövseydin dananı:47::47:

acıcık vurdum ama daha çok dilimle dövdüm :27: sonra kıyamadım öptüm kokladım :16::16::16:

kızım benim ki geldi de ne bi cumartesi gördüm aksilik olmazsa yarın görücem bir daha. sabret ne kaldı surda yarına :34::34:

acıcık vurdum ama daha çok dilimle dövdüm :27: sonra kıyamadım öptüm kokladım :16::16::16:

Bekliyorum ya günler geçmiyor:43:Hala iyileşemedi zaten

Kıy kız danana o sana kıyıyor ama bu arada neden dana diyorsun:52:

Bekliyorum ya günler geçmiyor:43:Hala iyileşemedi zaten

Kıy kız danana o sana kıyıyor ama bu arada neden dana diyorsun:52:

kız ben normal sevmeyi beceremiyorum ki. öyle mıç mıç olmadım hiç, dana, tosun, semiz otu, maymun, köpek diyorum :9::9: kaba görünüyo farkındayım ama öyle daha iyi ifade ediyorum kendimi :1: bi tek yüz yüzeyken hani burunlarımız birbirine değerken aşkım deriz karşılıklı dakikalarca o yani.telefonda sürekli aşkım bebeğimler var o ayrı :)

kız ben normal sevmeyi beceremiyorum ki. öyle mıç mıç olmadım hiç, dana, tosun, semiz otu, maymun, köpek diyorum :9::9: kaba görünüyo farkındayım ama öyle daha iyi ifade ediyorum kendimi :1: bi tek yüz yüzeyken hani burunlarımız birbirine değerken aşkım deriz karşılıklı dakikalarca o yani.telefonda sürekli aşkım bebeğimler var o ayrı :)

Anladım canım senin değişik şekilde sevme tarzın var:52:

Hoş geldin nilüüü, topikimizde zaten bi gülşen var bi de ben varım başka yok ki :34:

anam ayın 23ü bugün :27: Bugün GÜLŞEN'imin mehtabı, onun günü :1::nazar::nazar::emir_bebek:

Evit evit cuppi cuppi allahın izniyle bugün yarim öglen burada:124::119:
Sen nasılsın canım ne var ne yok

Son düzenleme:

hadi gözün aydın bebitom :34: benim yarim de bu gün yanıma gelecek akşam yine kalıcaz arefe çalışmıcaz deseler bari ya hala netlik kazanmadı :51:

Hoş geldin nilüüü, topikimizde zaten bi gülşen var bi de ben varım başka yok ki :34:

anam ayın 23ü bugün :27: Bugün GÜLŞEN'imin mehtabı, onun günü :1::nazar::nazar::emir_bebek:

hoş buldum canım :3: neden bu kadar çoksunuz ya siz :1:

Yarın çalışmıyooookkk :52::52::32::32::emir_bebek::10::10::10:

ben şu an bayramda bile çalışabileceğim bir iş arıyorum yaa mağazalarda falan bayramda çalışınca fazla para veriyorlarmış :26:

gözün aydın kuzucum :54:

Ama amaaa bende varımm:)))) geldiler gidicekler bu zaman nasıl da hızlı geciyo.Nasıl yanmış,traş olmaktan yüzü nasıl olmuş sevdiceğimn ahh.

ooooo size hemen şafak sayma tüyoları verelim. bütünü düşünmeyin kendinize göre zamanlara bölün bence. ben mesela başta yemin törenine kadar sonra dağıtıma kadar sonra izne kadar sonra ben gidene kadar vs böle saydım yoksa 460 dan geri sayınca insanın morali bozuluyo. yüzden düşünce geri sayım olabilir. bence öyle yapın :34: evet bizim az kaldı ama azaldıkça gerginlik artıyor nedense. :26:

Ben de aynen öyle yapıyorum:) Yoksa geçmeyecek farkettim malesef, ne güzel azalmış heyecan var mı :) ismim buse bu arada seninki nedir

Back