92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selaaaam kızlarr:) benim sevgilimde şuan Burdur'da.Usta birliği de Hatay-İskenderuna çıktı.Var mı askeri buraya gidecek ya da burada olan?

Selam Canım
Bizim topikte hataya düşen yok ancak benim arkadaşımın abisi şuan Hatayda kısa dönem askerlik yapıyor

Günaydınnnnn Gülşenim sana yakalandım, yakalanmayaydım kaçacaktım sessiz sedasız topikten

Günaydın Tatlım Nasılsın?Bu topigide boş bırakmayalım

İyi gibiyim canım yav mehtap sıkıştırıyo mu ne içim böööyle bi garip gurup bi an önce gelsin düdük makarnam, sarılıp uyumayı özledim yav son iki gün denetimleri olacakmış o yüzden belki arayamam dedi zaten sabahları da arayamıyo artık akşamdan akşama konuşuyoruz, ah şaşkınım telefon kartı almayı unutmuş arkadaşından arıyo aşkım beni ara diyo aynı numarayı geri arıyorum iyice garip gurup olduk ya la
sen nasılsın Muş'luuuuu anlat bakim napıpdurun

Son düzenleme:
mERHABA KIZLARRRRRRRRRRR BEN GELDİMM ÇOK HOŞ GELDİM YA OĞUZ ÇOK AGRASİF OLDU YA Bİ DE SİGARAYID BIRAKMIŞ DAHA Bİ SİNİRLİ

Tatlım şimdi gelicekler diye bekliyoruz ya ondan geçmiyor bize zaman bana da oluyor.Bilecigede geçen hafta geldi denetleme acayip yordular bunları azda olsa konuşabilmen önemli canım ne zaman geliyor seninki?Benimki de hasta revirde yatıyor cumaya kadar iğne olacak öyle işte canım

mERHABA KIZLARRRRRRRRRRR BEN GELDİMM ÇOK HOŞ GELDİM YA OĞUZ ÇOK AGRASİF OLDU YA Bİ DE SİGARAYID BIRAKMIŞ DAHA Bİ SİNİRLİ

Selam Canım
Sen kayıplara karıştın nerelerdesin?Askerde az sigara içebiliyorlar.Benimki de azaltı baya seviniyorum.Zamanla alışacak bünyesi o zaman siniri geçer canım nasıl rahat mı usta birliği üst devrelerden sıkıntısı vardır belki ondan sinirlidir

valla çok rahatım diyor canım üst devreleri çok iyi davranıyormuş çok rahatım iyiyim diyor ama ne bilim çok tuhaf ilk izin verdiği şeye sonradan vermedim diyor garip ya :26:boş vakitleri olduğunda çok içiyorlarmış 4 gündür içmiyormuş ama Sorma canım ya kayıplardaydım giremedim bii türlü buralara

Canım sanırım ruh halleri biraz dengesiz oluyor.Şimdi kendi dertlerinden izin veriyorlar.Sonra kafalarına dank ediyor izin vermiyorlarBenimki mesela oldukça romantikti gitmeden şimdide idare eder ama eskisi gibi deil dedimki en sonunda hayırdır yeni huylar mı kazandın eskisi gibi sanki değilsin hayır nereden çıkardın dedi onların yaşadıklarını bilemiyoruz canım en son bilecikğe gittim askeriyedeki insanları grdm orda ki dedimki ben yapamazdım birazda onların yerine koymamız gerek sanırım kendimizi

orası çok karışık gülşenim ya. 22snde gelicem diyor bana.serdar 22sne kalmaz 19nda burda en geç 20snde diyor, benim ki hala bastırıyo 22snde çıkıcam diye bi da kalkıyo haftasonu evci çıkayım mı diyo kafam karıştı iyice bende koyverdim rahvan gidiyo gelirse başımla gelmezse çenemle ne diyim
çok geçmiş olsun ah o Bilecik'in uyuz ayazı yapmıştır hiç affetmez de kendileri senin ki 23nde gelecekti dimi, ne zaman Muş'ta olması gerekiyo peki?

öylede yavrum bizde burda sabır taşı yutmadık ya onlarla birlikte askerlik yapıyoruz o istedi diye dün hattımı değiştirdim her dediklerini yapıyoruz ama herşeyinde bi sınırı var ilk bağrıyor bağrıyor sonra arayıp özür diliyor ne anlamı kaldı hiç bi anlamı yok bağırma özürde dilemezsin

Valla tatlım şu askerlik işleri hiç belli olmuyor Evet 23'ünde yanı başımda olacak Gidiş tarihi belli değil henüz.Ama bilecik söğüttekiler 21'inde geliyor canım seninki süpriz peşinde sana olmasın

bencede türkücüm süpriz peşinde olabilir

Canım tabi ki haklısın bizde burada onların yaşadığını yaşıyoruz.Bence öyle yapıyorsa tepkini şimdiden koy ki buna alışmasın

bencede türkücüm süpriz peşinde olabilir

heyecanlanmıyciiiiiiiiiiiiiimm aslında şüpheleniyorum bende zira kendisi dedi cumartesi günü tanıştığımız arkadaşı Urfa'ya çıkmıştı çocuğun askerliği işte o 19nda dağıtıma çıkıcam ben dedi şaşırdım sürpriz yapcak bence de bozmucam, heyecanlanmıcam, karşımda görsem aniden en fazla bayılırım yani

süprizlere ben bayılıyorum ya bende çok isterdim birden aniden karşıma çıkmasını ama benden duymuş olma bizimde akraba 19nda dağıtıma çıkıyor Senin usta birlik neresi yavru :18:

bu arada sen yokken bizimde usta birliğimiz belli oldu muş canım muş muhabettini ondan ediyorz
aaa iyi canım diyarbakıra göre falan iyi yere düşmüş sevindim tatlım sağ salim dönmeyide nasip eder inşallah rabbim.

Yok Yok bayılıyım deme sakın boynuna atla sarıl

Canım yerine göre değişiyor dağıtım yeri ama türkü arkadaşıyla aynı zamanda çıkacaktır bence oradaki yani süpriz var
Evet tatlım kötünün iyisi olarak düşündüm zaten biliyorsun doğu diye bekliyordum ondan şaşırmadım hatta bu duruma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…