92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

[/QUOTE]

Hayır tatlım benimki jandarma tim benimki bilecik merkezde birde bilecik söğüt var orada şöförler var

Seninle aynı gökyüzünü paylaşıyoruz, aramızda onlarca şehir olmasına rağmen. Kimi zaman aynı anda nefes alıp veriyoruz, aynı güneş yakıyor tenimizi. Aynı anda gülümsüyoruz bazen aynı anda üzülüyoruz. Bazen aynı anda kafamızı yastığa koyuyoruz, farklı yerlerde aynı anda uyuyoruz.. Kilometreler yokluğunu gizliyor. Farklı şehirlerde, farklı insanlarla, farklı sıfatlarla konuşuyoruz. Farklı zamanlarda aynı şeyleri hissediyoruz. Farklı kokuları duyup, farklı insanlara tahammül ediyoruz. Ve ben Her sabaha senin varlığınla uyanmayı diliyorum. Benimle olduğunu bilerek kilometrelerce öteden yanımda hissederek.. Boşver sevgilim suyla ateşin, gece ile güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma kavuşacağız bizde.. Yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah nefesini soluyorum ben. Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni Bekliyorum..♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…