- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün canım atarsa 406 son 6 gün
vay anassınııı ne kalmış, maşallah![]()
Usta birliğimiz belli oldu bizimde MUŞ
Hayirli olsun canim,Allah tez zamanda kavustursun hepimizi..
Usta birliğimiz belli oldu bizimde MUŞ
Kuzucuum asma yüzünü, bende Gazi'nin Türkiye sınırları içinde kalmasını çok isterdim keşke kalsaydı da neresi olacaksa olaydı en azından aynı vatanda olurduküzülme bebeğim tamam mı?
Tatlım doğrusu üzülmedim çünkü biliyorsun zaten umutlu değildim kendimi daha kötüsüne bile hazırlamıştım o yüzden şuanda kötünün iyisi diye bakıyorum.Ama yanlış düşünüyorsun istanbulla muş arası 19 saat gitmeme zaten ailem izin vermez ayrı ülkede olsun ama rahat olsun canım insanın dğu olnca yüregi agzında yaşıyor![]()
kızııım uçak diye birşey varailen biliyo nasılsa dimi bir kaç ay sonra annene yalvarırsın yanıyooom, çoooözlediiim, ölceeeem dersin annen zaten 1 aya sıkılır e babanın da canını yemeye başlar sonra git be git derler
niye 1 ay dersen malum mesafe uzun anca karar verir ki ben anneme yol çalışmaları için şimdiden başladım da çakal annem dağıtım iznini biliyo yemiyo
Kıbrıs olmasaydı diye neden mi diyorum benim ki çok gezenti, gezmek var desem 5 gün uyumazgittiğinde rahat durmucak bi arkadaşı da var orda okuyo yandım yani anlayacağın
adam bu gün yanımda süleyman da süleyman diyo 'höööööyt dedim çüüüş ben varım yanında' sinir etmeye çalışıyo aklınca da aklını alıcam haberi yok
![]()
Kıbrıs'ta barış ortamı yok ki canım. orda ateşkes var Rumlar bi fırsat bulsa dalacak yine, bulunduğu yeri tam olarak anlamadım ama çoğu tugay da hazır kıta durumu var. her an çatışma yani o yüzden bende pak rahat değilim..
Annem biliyor babam bilmiyor tatlım izin vermez ki şu dönem varya heryer karıştı doğru diyorsun kız bunların hepsi böyle benimkininde asker arkadaşları bitmiyor timde sırf arkadaşları var diye oldu akıllı sevgilim benim münferit olucaktı aman neyse haklarında hayırlısı buymuş diyeceksin geçiceksin tatlım öyleydi böyleydiyle nasıl olsa olmuyor![]()
benim ki askerdeki arkadaşlarına yani acemidekilere pek eyvallah vermiyo ustada nolur bilemem. kızım hiç belli olmaz izin işi sende sıkarsın dişini nisan mayısta gidersin kar kış malum
ana münferit ne ki![]()
Benimkinn ben arkadaşları hatta kız arklarıyla bile tanıştım canım düşün yaniBakalım canım hayırlısı o izne gelir kesn
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim kuzumda asker şu anda vanda usta birliği kakari çukurca van ktm de yakını olan varmı çok kötü diyorlar doğrumu allahım hayırlısılayla bir yapıp gelse uykularım kaçtı
Merhaba Canım Hoşgeldin Aramıza
Canım biz topikte ktm ye giden henüz yok ama aşağıdaki linkte topige yaz orada olabilir.İnşallah canım hepsi sağ salim alır tezkeriyi gelirler
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...kac-tezkereci-guzeller-3864.html#post26893296
h.b. canım çok tşklr