92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

süprizlere ben bayılıyorum ya bende çok isterdim birden aniden karşıma çıkmasını ama benden duymuş olma bizimde akraba 19nda dağıtıma çıkıyor Senin usta birlik neresi yavru :18:

Kıprıslıyık tatlım, kıbrısa çıktı usta birliğimiz..
bi dee bi dee taa 21eylülde yemin töreninde söyledi bana 5 ekimde usta birlikleri açıklanıcak 19 ekimde dağıtım olacak dedi. biliyorum bende ama ne bileyim bi tarafım ona inan 2 gün için diyo ne bileyim yeaaa

Bence kesin süpriz yapıcak

EVET TATLIM SEVİNDİM BENDE ÇOK İYİ OLMUŞ

ANAA BENİM ABİMDE KIBRISDA YAPMIŞTI SUSUZLUK ÇOK VARDI O ZAMANLAR ŞİMDİ NASIL ACEP SEN KENDİNİ 22NE ALIŞTIR O SANA CE EEE YAPACAK

EVET TATLIM SEVİNDİM BENDE ÇOK İYİ OLMUŞ

ANAA BENİM ABİMDE KIBRISDA YAPMIŞTI SUSUZLUK ÇOK VARDI O ZAMANLAR ŞİMDİ NASIL ACEP SEN KENDİNİ 22NE ALIŞTIR O SANA CE EEE YAPACAK

Tatlım bayramda iznin falan varsa git seninkine bir görün onun siniri falan kalmaz o zaman

‎. bir umut beslersin, büyütürsün içinde. sonra yağmur yağar, yağar, yağar..bahar geçer, kış biter, ilkbahar gelir, yaz geçer, son bahar gelir ve artık o son'dur..sonundur, sonun başlangıcıdır..elini uzattığında bulur, aradığında duyarsın, farklı numaralar görmezsin artık sabit numaradan arar..hayat dersin can dersin sesinde boğulup gidersin... Ama o 4 mevsimin geçmemesine kızar, cemrenin geç düşmesine söylenirsin..nice doğum günleri geçer, bir suru pastalar gelir, mumlar üflenir, dilekler dilenir..saatler ileri~geri alınır, bir sürü gemi gider~gelir... onlarca uçak geçer~gider görmeyeceğini bile bile yine el sallarsın..artık burnunun ucunda değildir, aradaki dağları sayar, denizleri geçersin bir kaşık hasrette boğulursun..ama o 4 mevsim geçmez...53 gün zor biter de 4 gün nasıl geçti anlamazsın...ama o 4 mevsim yine geçmez, yine bitmez..

Aynı bizCanım şuda var askerlik çok zor bir sınav her kız asker bekleyemez herkes çk sevemez herkes sabredemez buda sevgin için verdiğin bir sınav allahın izniyle er yada geç bitecekSeneye bu zamanlarda plakalarda olucaz

Son düzenleme:

aynen er ya da geç bitecek bu çile zaten 13 ay kaldı 2 ayı bitti bile seneye bu sıralar plakalar demek vay anassınııı

mesaj tekrarı, internet hatası masumum

Son düzenleme:
aynen er ya da geç bitecek bu çile zaten 13 ay kaldı 2 ayı bitti bile seneye bu sıralar plakalar demek vay anassınııı

Aynen canım şu 1 yıldan düşeydik daha hızlı olacak azalmasıSeneye ekimde izin kullanmazlarsa gelecekler kullanırlarsa kasımda yanımızdalar

Aynen canım şu 1 yıldan düşeydik daha hızlı olacak azalmasıSeneye ekimde izin kullanmazlarsa gelecekler kullanırlarsa kasımda yanımızdalar

Gazi akşam kullanmıcam falan diyordu 12 ay sonra görüşürüz gidip gelmek zor olur diyordu da sanmam dayanamaz o gelir bu arada ben sülüs tarihini sormayı yine unuttum cumartesi günü, bi ara aklıma geldi ama muhabbet girdi araya kaynadı gitti

Unutma onu sor tatlım ona göre şafak hesaplayabilirsinBiz kullanıcaz izin doğuda malum çünkü öyle düşünüyoruz yazın kullanmayı düşünüyoruz

Unutma onu sor tatlım ona göre şafak hesaplayabilirsinBiz kullanıcaz izin doğuda malum çünkü öyle düşünüyoruz yazın kullanmayı düşünüyoruz

Geldiğinde öğrenirim tatlım zaten de ben geleceğine adım gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…