- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
süprizlere ben bayılıyorum ya bende çok isterdim birden aniden karşıma çıkmasını ama benden duymuş olma bizimde akraba 19nda dağıtıma çıkıyorSenin usta birlik neresi yavru :18:
Kıprıslıyık tatlım, kıbrısa çıktı usta birliğimiz..
bi dee bi dee taa 21eylülde yemin töreninde söyledi bana 5 ekimde usta birlikleri açıklanıcak 19 ekimde dağıtım olacak dedi. biliyorum bende ama ne bileyim bi tarafım ona inan 2 gün için diyo ne bileyim yeaaa
EVET TATLIM SEVİNDİM BENDE ÇOK İYİ OLMUŞCanım yerine göre değişiyor dağıtım yeri ama türkü arkadaşıyla aynı zamanda çıkacaktır bence oradaki yani süpriz var
Evet tatlım kötünün iyisi olarak düşündüm zaten biliyorsun doğu diye bekliyordum ondan şaşırmadım hatta bu duruma sevindim
Kıprıslıyık tatlım, kıbrısa çıktı usta birliğimiz..
bi dee bi dee taa 21eylülde yemin töreninde söyledi bana 5 ekimde usta birlikleri açıklanıcak 19 ekimde dağıtım olacak dedi. biliyorum bende ama ne bileyim bi tarafım ona inan 2 gün için diyo ne bileyim yeaaa
EVET TATLIM SEVİNDİM BENDE ÇOK İYİ OLMUŞ
ANAA BENİM ABİMDE KIBRISDA YAPMIŞTI SUSUZLUK ÇOK VARDI O ZAMANLAR ŞİMDİ NASIL ACEPSEN KENDİNİ 22NE ALIŞTIR O SANA CE EEE YAPACAK
Bence kesin süpriz yapıcak
ANAA BENİM ABİMDE KIBRISDA YAPMIŞTI SUSUZLUK ÇOK VARDI O ZAMANLAR ŞİMDİ NASIL ACEPSEN KENDİNİ 22NE ALIŞTIR O SANA CE EEE YAPACAK
benim de içime öyle doğuyor, serdarda süpriz yapcak hacım diyogelsin sürpriz yapsın kurban olduğum, ay heyecan bastırdı
‎. bir umut beslersin, büyütürsün içinde. sonra yağmur yağar, yağar, yağar..bahar geçer, kış biter, ilkbahar gelir, yaz geçer, son bahar gelir ve artık o son'dur..sonundur, sonun başlangıcıdır..elini uzattığında bulur, aradığında duyarsın, farklı numaralar görmezsin artık sabit numaradan arar..hayat dersin can dersin sesinde boğulup gidersin... Ama o 4 mevsimin geçmemesine kızar, cemrenin geç düşmesine söylenirsin..nice doğum günleri geçer, bir suru pastalar gelir, mumlar üflenir, dilekler dilenir..saatler ileri~geri alınır, bir sürü gemi gider~gelir... onlarca uçak geçer~gider görmeyeceğini bile bile yine el sallarsın..artık burnunun ucunda değildir, aradaki dağları sayar, denizleri geçersin bir kaşık hasrette boğulursun..ama o 4 mevsim geçmez...53 gün zor biter de 4 gün nasıl geçti anlamazsın...ama o 4 mevsim yine geçmez, yine bitmez..
Aynı bizCanım şuda var askerlik çok zor bir sınav her kız asker bekleyemez herkes çk sevemez herkes sabredemez buda sevgin için verdiğin bir sınav allahın izniyle er yada geç bitecek Seneye bu zamanlarda plakalarda olucaz
aynen er ya da geç bitecek bu çilezaten 13 ay kaldı 2 ayı bitti bile seneye bu sıralar plakalar demek vay anassınııı
Aynen canım şu 1 yıldan düşeydik daha hızlı olacak azalmasıSeneye ekimde izin kullanmazlarsa gelecekler kullanırlarsa kasımda yanımızdalar
Gazi akşam kullanmıcam falan diyordu 12 ay sonra görüşürüz gidip gelmek zor olur diyordu da sanmam dayanamaz o gelirbu arada ben sülüs tarihini sormayı yine unuttum cumartesi günü, bi ara aklıma geldi ama muhabbet girdi araya kaynadı gitti
Unutma onu sor tatlım ona göre şafak hesaplayabilirsinBiz kullanıcaz izin doğuda malum çünkü öyle düşünüyoruz yazın kullanmayı düşünüyoruz
Geldiğinde öğrenirim tatlım zaten de ben geleceğine adım gibi eminim
Gelsinler gelsinler
ayyynen
ayy çooosıcak yaz geri mi geldi ne :26: açtım klimayı oturuyorum vallayanıyooooooommm
İyidir iyi yaz sevdiceklerimiz gelincede sıcak olsun
[COLOR="#0000FF"]heee ben seni bi buraya alayım nemden ölüyoruz yapış yapış olduk:1
Beni izmirin o taraflara atabilirsinAy ne güzel olurdu aşkımla gitseydim haha herkesden kaçırmış olurdum sırf bana kalırdı Çok paylaşımcıyım görüldüğü gibi
[COLOR="#0000FF"]heee ben seni bi buraya alayım nemden ölüyoruz yapış yapış olduk:1
Beni izmirin o taraflara atabilirsinAy ne güzel olurdu aşkımla gitseydim haha herkesden kaçırmış olurdum sırf bana kalırdı Çok paylaşımcıyım görüldüğü gibi
ne İzmiri kızım geleceksin Kuşadasına göreceksin sıcağı, nemiçok paylaşımcısın ha maşşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?