- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
ooo bu evre de bıtmıs gozunuz aydın. sız sımdı bı yanınız huzunlu bı yanınız mutluduruzun donem acemılık yapanlar sanlı bence dagıtıma sonra gelcekler. onlar ıcın bı fırsat daha olcak bızım de oleydı 75 gun acemılık yaptı benım manıta allahtan 61 gunumuz kaldı şafak görün kızlar azcık hava yapam kafayı yedik bekleye bekleye
Canım seni çok iyi anlıyorum.Ben ilk doğuya düştüğünü duyduğumda resmen isyan etmiştim.Allahın unuttuğu yere düştü diye bağıra bağıra ağlamıştım çok zor kabullendim.Ama sonra yerine teslim oldu ve batıya düşse bu kadar rahat edemiyceğini anladık.Evet yine korku var izine gelmesini bile istemiyorum konvoy yüzünden ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum sırf askerime destek olmak için.Emin ol şu an senden çok onun desteğe ihtiyacı var.Olurda doğuya düşerse oda çok etkilenicek belkide bir çok kez ağlamasına şahit olucaksın işte o an senin yapman gereken ondan daha güçlü olup destek vermek.Yoksa kendinide karşındakinide ilişkinide yıpratırsın.İyi düşün iyi olsun.Şimdiden bu kadar üzme kendini.
taklım üzme kendini, acemiliği zaten erzincan'daymış onun daha doğusu olsa ne çıkar. yüreğini ferah tut sen, hiç belli olmaz orası..:13:
bi korku benimkisi kaybetme korkusu biz çok kötü dönemlerden geçtik ve gideceği zaman döndük birbirimize onu geç buldum erken kaybetmek istemiyorum
simgecim ben 5 aylıkken yolladımaynı hareketleri benim ki de yapıyor ara ara ki gaziemirde olduğu halde, yok doğu çıkacak yok eminim rüyamda gördüm. sıtkım sıyrıldı yahu adamı teselli etmekten, iyi düşün, güzel düşün, temiz düşün ki sonu da aynı olsun demekten aha dilimde tüy kalmadı
sabır artık sabır başka birşey değil..
Gülşen ben burdayımmm
[sıze=3]92/3 b grubu gitti cumartesi, 92/4 ler nerde kaldınız beeeeeee[/sıze]
harbi ya gidin artık 92/4'ler sonra 93/1 faln filan sonra aşkımcık cık cık cıkım yanımda ayyy
93/1 leri geçtim 92/4ler bi gitsinler kızım yaa
Dur kızım büyük konuşalım büyük olsun
o zaman 93/4 ler gelsin arkadaşım
92/3ler kimler gidince gelecek tam olarak kızlaarr
canım benim askerim erzincanda usta birliği daha belli değil ama %97 doğuymuş:/
91 3 yareniyim.benim nişanlımda acemiliğini erzincanda yaptı.kesin şırnak dedi ordayken ve şırnak çıktı.çok zor evet ama hep hayırlısı dedim.2,5 ay kaldıama gerçekten beklemek çok zor inşallah hayırlı yer çıkar...senin topçu jandarma mı askerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?