92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aşkıma yemin töreninden sonra giymesi için bi tane kapşonlu yağmurluk tarzında hırka aldım bi tanede t-şort aldım Bebeğime çok yakaşacak ikiside

Aşkıma yemin töreninden sonra giymesi için bi tane kapşonlu yağmurluk tarzında hırka aldım bi tanede t-şort aldım Bebeğime çok yakaşacak ikiside

İyi yapmışsın canım, öyle şeylere çok ihtiyaç duyuyorlar oralarda....

vayyy 92/3ler 1 hafta sonra bot bağlıyor he.Darısı 92/4lere sonra bizde terhis oluruz inş91/4 şırnak-akçay

kızlaaar göüzünüz aydın, siz her yol alışınızda bizim de yolumuz o kadar azalıo yaşasınnn daha dun gibi hatırlıorum 1 ay once sizinkiler giderken göbek attığımı

92/3'Lerin b grubu gidiyor artık.. Zaman o kadar çabuk geçiyormuş aslında daha yeni yeni anlıyorum..O kadar zor geliyor ki aslında o kadar yorucu bi sınav ki bu ama gururla başımız dik yar aşkıyla allah aşkıyla bekliyoruz sevdiceklerimiziii tek umudumuz tek dayanağımız askerlerden geldikten sonra Allahın izniyle gerçekleştireceğimiz hayaller..Hiç birşey zor değil aslında sadece sabır lazım başka hiç birşey sorun değil..sizlerde 92/4ler 93/1 ler geldikçe bizler gibi alışacak ve o güneşe doğru daha hevesli dha yürekli adım atacaksınız Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı oLsun..Doğu batı sorun değil Sonuçta vatani görev Kutsal görev..Benim askerimde 92/2 gitti burdurda yaptı acemiliğini şimdi VAN'da aklım hep onda dualarım hep onunla Hiç bir şekilde canınızı sıkmayın ve onlara destek olun onların Allah ve bizlerden başka tutunacakları dalları yok..Hepimizin sevdiği sağ salim gelir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…