92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ayyy uzun zamandır grmiodm siteye net yokluğuDAN 92 /3 leri görünce 93 leri görmş gibi mutlu oldmmm yhaaa :):) ben mutlu olmkta geçiktm tabi biraz bunlrn acemiliği bile btti bn yeni mutlu oluom :) kızlar rabbm kavuştrsn hepinzi bn 92 /2 lerdenm sizi gördm bian ilk gönderdiğim günü htrladm ama emn olun geçio bzm kaldı 311 izinleri attık tbi kullnmcz 10 ay sonra cancağazm kollrmda :) hepinze hayrlı teskereler erzncanda askerm usta birliği orya çıkan varsa özelden yazsn bana :)

nasılsınız kızlar bakalım. yemın torenı oldu mu kavustunuz mu yarenlerınıze. bız de bu hafta 3 guncuk beraberdık ama superdı :23::17:

ooo bu evre de bıtmıs gozunuz aydın. sız sımdı bı yanınız huzunlu bı yanınız mutludur :16: uzun donem acemılık yapanlar sanlı bence dagıtıma sonra gelcekler. onlar ıcın bı fırsat daha olcak :27: bızım de oleydı 75 gun acemılık yaptı benım manıta :27: allahtan 61 gunumuz kaldı şafak görün kızlar :52: azcık hava yapam kafayı yedik bekleye bekleye :27:

her gün dua ediyorum zaten ona bi şey olmasın diye ama korkuyorum işte

bugünde %99 dedi :(

Canım seni çok iyi anlıyorum.Ben ilk doğuya düştüğünü duyduğumda resmen isyan etmiştim.Allahın unuttuğu yere düştü diye bağıra bağıra ağlamıştım çok zor kabullendim.Ama sonra yerine teslim oldu ve batıya düşse bu kadar rahat edemiyceğini anladık.Evet yine korku var izine gelmesini bile istemiyorum konvoy yüzünden ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum sırf askerime destek olmak için.Emin ol şu an senden çok onun desteğe ihtiyacı var.Olurda doğuya düşerse oda çok etkilenicek belkide bir çok kez ağlamasına şahit olucaksın işte o an senin yapman gereken ondan daha güçlü olup destek vermek.Yoksa kendinide karşındakinide ilişkinide yıpratırsın.İyi düşün iyi olsun.Şimdiden bu kadar üzme kendini.

Back