92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Herkeze merhaba benimde nişanlım askere gitti dağıtıma geldi bir kaç gün önce dünde döndü. Allah hepinizi hepimizi sevdiklerine hayırlısınla kavuşmayı nasip etsin.Benimki jandarma er Konya'ya düştü ustalığı arkadaşlar hepimize Allah sabırlar ve hayırlı haberler nasip etsin.

Hoşgeldin Canım aramıza benimki de şuan bilecikte jandarma tim ustası belli değil henüz

Özlemek çok zor diyolar. Hemde çok . . Bi elini kaybetmek gibi mesela. Sağlam olan elinle herşeyi yapabiliyosun her işini görebiliyosun ama öteki elin için ' keşke olsaydı ' demek gibi diyolar. Işte öyle askerim . . Sensiz herşeyi yapabiliyorum ama yokluğunu hep hissediyorum. Sol yanımdaki boşluğu dolduramıyorum

Bu topic nasıııııııl bu kadar geriye gitmiş acebaaa :3: gülşeeen bakmıyon mu kız başlığımıza :44:

Bu topic nasıııııııl bu kadar geriye gitmiş acebaaa :3: gülşeeen bakmıyon mu kız başlığımıza :44:

Bu topikte maalesef benden başka kimse yok:50: Bu tpigin nöbetcisi ben gibiyim:52:Ben anladım 92/3 lerin yarenleri az sevgilileri az demktir

Son düzenleme:
Bu topikte maalesef benden başka kimse yok:50: Bu tpigin nöbetcisi ben gibiyim:52:Ben anladım 92/3 lerin yarenleri az sevgilileri az demktir

diğer topicten insan çekicem buraya olmuyo da böyle :1: 92/3 ler nirdesiniiiiiizzz :3:

bende dedim buralar üvey evlat gibi sevilmiyor nerde bu blue :52::52:

2 3 defa geldim selam verdim allah kavstrsun cart curt, kmse yok buralarda espri falan yaptım,
kmse tınlamadı :47: bidha neden yazıyım hee dedim kii bu topiktekiler soğukk nemrut bidhada yazmm dedim:1:
heh simdi 3 kişi kaldınız topğin sahbinimi arysunuz? topğin sahbi yazıyodaa tınlayan yok :20:

2 3 defa geldim selam verdim allah kavstrsun cart curt, kmse yok buralarda espri falan yaptım,
kmse tınlamadı :47: bidha neden yazıyım hee dedim kii bu topiktekiler soğukk nemrut bidhada yazmm dedim:1:
heh simdi 3 kişi kaldınız topğin sahbinimi arysunuz? topğin sahbi yazıyodaa tınlayan yok :20:

soğuk nevrut olayı güzel oldu :52::52: öyle olanlar varda burda takılan yok ki herkes şafak kaç teskereci güzelerde takılıyor ondan burasıda üvey evlat gibi yalnız kalıyor

soğuk nevrut olayı güzel oldu :52::52: öyle olanlar varda burda takılan yok ki herkes şafak kaç teskereci güzelerde takılıyor ondan burasıda üvey evlat gibi yalnız kalıyor

bn anlamadım burayı daha yeni askerler hiç kmse yok...
bzm topkde ilk zamnlar herkes vardı konşlydu..
smdi 7.aydan düşüyruz suanda da sürekli giren 6 7 kişiyiz....
sz smdiden üç kişi kalmşsınız enteresn:27:
boşwer sende orda takıl arada bzm topğee falan gel:16:

bn anlamadım burayı daha yeni askerler hiç kmse yok...
bzm topkde ilk zamnlar herkes vardı konşlydu..
smdi 7.aydan düşüyruz suanda da sürekli giren 6 7 kişiyiz....
sz smdiden üç kişi kalmşsınız enteresn:27:
boşwer sende orda takıl arada bzm topğee falan gel:16:

öyle yapıyorum bende canım artık ne yapalım :1:

Günaydın Kızlar... Şafak ıııı Şey 414 :ssz::emir_bebek::ssz: Bana biri şu balıkesirin kızları meşhur olayının yalan olduğunu söylesin yaaaaaaaaaaaaa:ssz::ssz::37::22::41:

Günaydın Kızlar... Şafak ıııı Şey 414 :ssz::emir_bebek::ssz: Bana biri şu balıkesirin kızları meşhur olayının yalan olduğunu söylesin yaaaaaaaaaaaaa:ssz::ssz::37::22::41:

amaannnnn uşak içinde aynı şeyi diolardı gttim bizzat gözümle gördm hçte bşiye benzemiolar öle yick gbide bakmıolar erkeklere heryer için diolar onu kuzum sn üzme canını

Back