Herkeze merhaba benimde nişanlım askere gitti dağıtıma geldi bir kaç gün önce dünde döndü. Allah hepinizi hepimizi sevdiklerine hayırlısınla kavuşmayı nasip etsin.Benimki jandarma er Konya'ya düştü ustalığı arkadaşlar hepimize Allah sabırlar ve hayırlı haberler nasip etsin.
Bu topic nasıııııııl bu kadar geriye gitmiş acebaaagülşeeen bakmıyon mu kız başlığımıza :44:
Bu topikte maalesef benden başka kimse yokBu tpigin nöbetcisi ben gibiyim Ben anladım 92/3 lerin yarenleri az sevgilileri az demktir
Günaydın Kızlar
günaydın gülşencimm burda kimseler yok insanın canı sıkılıyor ya
Evet tatlım bu topikte sen ben ve türkü var o kadar kimse gelmiyor
topiğin sahibi bile yok ya bu nasıl iştir
topiğin sahibi bile yok ya bu nasıl iştir
topiğin sahibi burda canım
bende dedim buralar üvey evlat gibi sevilmiyor nerde bu blue
2 3 defa geldim selam verdim allah kavstrsun cart curt, kmse yok buralarda espri falan yaptım,
kmse tınlamadıbidha neden yazıyım hee dedim kii bu topiktekiler soğukk nemrut bidhada yazmm dedim
heh simdi 3 kişi kaldınız topğin sahbinimi arysunuz? topğin sahbi yazıyodaa tınlayan yok
soğuk nevrut olayı güzel olduöyle olanlar varda burda takılan yok ki herkes şafak kaç teskereci güzelerde takılıyor ondan burasıda üvey evlat gibi yalnız kalıyor
bn anlamadım burayı daha yeni askerler hiç kmse yok...
bzm topkde ilk zamnlar herkes vardı konşlydu..
smdi 7.aydan düşüyruz suanda da sürekli giren 6 7 kişiyiz....
sz smdiden üç kişi kalmşsınız enteresn
boşwer sende orda takıl arada bzm topğee falan gel
Günaydın Kızlar...Şafak 415
Günaydın Kızlar... Şafak ıııı Şey 414Bana biri şu balıkesirin kızları meşhur olayının yalan olduğunu söylesin yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?