Günaydın Kızlar... Şafak ıııı Şey 414Bana biri şu balıkesirin kızları meşhur olayının yalan olduğunu söylesin yaaaaaaaaaaaaa
Günaydın Kızlar... Şafak ıııı Şey 414Bana biri şu balıkesirin kızları meşhur olayının yalan olduğunu söylesin yaaaaaaaaaaaaa
ohh çok iyi içim rahatladı ya ağzın bal yesin seninamaannnnn uşak içinde aynı şeyi diolardı gttim bizzat gözümle gördm hçte bşiye benzemiolar öle yick gbide bakmıolar erkeklere heryer için diolar onu kuzum sn üzme canını
E bandırma kızları aayrı güzel olur diyorlar ve benim askerim bandırmada ondan şey ettiriyorum yaBiz canım eskiden her yaz balıkkesire giderdik. Hiçde güzel değiller.Yazlık yerlerde güzel kızlar oluyor.Altınoluk v.b
tabi yaaaaaa bakmazlar benimki çirkin zaten oğuzda bakmaz heralde sanırsam galibakızııım her ilin kızları için aynı laflar boş koy, ne kadar doğru olursa olsun senin yarin asker ve hatunlar askerlere bakmaz, kel, kara, çikin der geçer. ama biiiiiz onların askere gitmeden önce ki yakuşuklu hallerini bildiğimiz içün bizi kasan bişi yokyüreğini ferah tut balım sen
ohh çok iyi içim rahatladı ya ağzın bal yesin senin
E bandırma kızları aayrı güzel olur diyorlar ve benim askerim bandırmada ondan şey ettiriyorum ya
tabi yaaaaaa bakmazlar benimki çirkin zaten oğuzda bakmaz heralde sanırsam galibaayyy olsun bakmazlar niye baksın canım burda ay parçası sevgilisi varken bakarsa oyarım onu vallahi
Bandırmaya da gittim hiç güzel kızda görmedim.O adam da bitiyor tatlım bakıcaksa her türlü bakar.Güzelmiş çirkinmiş umursamaz.Bakmıycaksa da bakmaz
aniiii92/4lerin başlığı açılmış ya bileee
aralık askerleri diye açmışlar ama ossungeldiler sonunda
aniiii92/4lerin başlığı açılmış ya bileee
aralık askerleri diye açmışlar ama ossungeldiler sonunda
gülşenim bulabildin mi bilmiyom ama al sana linki
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/553117-2012-aralik-askerleri-2.html#post26747074
usta birlikleriniz belli oldumu arkadaşlar benimde abim asker Isparta/Merkezde az önce aradı usta birliği Hakkari/Şemdinliymiş(
hayırlısı olsun tatlım, üzülmeyin..bizim ki daha aramadı bekliyorum hala..
usta birlikleriniz belli oldumu arkadaşlar benimde abim asker Isparta/Merkezde az önce aradı usta birliği Hakkari/Şemdinliymiş(
Tatlım belli olunca banada haber ver :26:
mutalak haber veririm tatlım, aklımdasın..
Dualarım sizinle neyse hakkında hayırlısı o olsun canım:26::26:
Canım benim erkek arkadaşımın belli olmasına henüz 2 hafta var.Ama doğuya düşebilir olduğu yer doğuya gönderiyor.Hep hakkında neyse hayırlısı o olsun diye dua ediyorum.Bize göre doğu kötü şuan karışık diye ama biz bilemiyoruz ki onun için o mu hayırlı yoksa bizim istediğimiz mi hayırlı.İnsanın böyle bir zamanda doğuya düşüpte üzülmemesi imkansız endişelenmekde haklısın ama demek ki onun için bu hayrlıymış üzme kendini inşallah sağ salim bitirp alıcak tezkereyi sana ve ailesine kavuşıcak:26:
Öyle tabiki bizde hep hakkında en hayırlısı neyse o olsun diye dua ettik iyi olur inşallah Rabbim ülkemiz için canını ortaya koyan bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun...
kızlarrr belli oldu benim yarimin usta birliği BİTLİS TATVAN çok olaylar olmuyormuş ama yinede korkuyor insan onu çok özledim 2 hafta sonra geliyor dağıtıma kavuşacağım sevdiğime onu çokkkk seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?