92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gülşen canım izin durumunu sordum yol izni izin hakkından gıtmıomus şafaktan gidiomus yanı sonra 10 gun daha gelebılırmıs :)

napıyım canım izin konusunu sordum yol izini iziz hakkından gitmiomuş şafaktan gidiomus yani sonra 10 gun daha gelebilirmiş :)

anüüü ya biz aynı devre yareni değil miyiz ben mi yanlış biliyorum aynı devreysek 5 ya da 6 ay olmadan izin haketmiyorlar ki
nasıl 25 ocakta geliyo bu çocuuuuk

Hayır canım öyle bir şey yok... bu durum bulunduğu yere göre değişiyor benim eşim izin almıştı daha 3 aylıkkken...

Hehehe yok kız belki onun birliği öyledir bilemicem... Kıbrıs'ta değil miydi? Orda askeri olanlara sor bi istersen....:44:

aha al svsaskim in yani ki gülşahın askeri orda kıprısta adam 25 ocakta geliyo. tuğbaya da sormak lazım aslında bi sde ilk izin ne zamandı diye...ya her yerde öyleyse bu adam da bana böyle diyip beni yiyorsa ellam şırkarım zaten süpriz yapma konusunda beceriksizsin ne diye hala yaparım umuduyla saçmalıyor anlamadım arkaaaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…