aha al svsaskim in yani ki gülşahın askeri orda kıprısta adam 25 ocakta geliyo. tuğbaya da sormak lazım aslında bi sde ilk izin ne zamandı diye...ya her yerde öyleyse bu adam da bana böyle diyip beni yiyorsa ellam şırkarımzaten süpriz yapma konusunda beceriksizsin ne diye hala yaparım umuduyla saçmalıyor anlamadım arkaaaş
Hee öyle deyip belki sürpriz yapacaktır sana
Tuğbaya sor ama bu iş biraz da askerin de bitiyor mesela bize cumadan çıkamazsınız evci izni sadece cumartesi sabahtan çıkılır dediler eşim allem etti kallem etti konuşup görüşüp imzalatmıştı evci iznini cumaya çekmişti
sorarım ama beklemem yolunu sürprizmiş izinmiş beceriksiz benim adam ya ladün konuştuğumuzda yazın izne gelmekten bahsetti bi de güye gelmeyecekti artiiiiiiist
anüüüya biz aynı devre yareni değil miyiz ben mi yanlış biliyorum aynı devreysek 5 ya da 6 ay olmadan izin haketmiyorlar ki
nasıl 25 ocakta geliyo bu çocuuuuk
günaydınnnn : ) : )
askerin seni düşünüyoo ::::)Saaat 10:10
Günaydın Canım
Bugün nasılsın baş ağrın geçti mi
askerin seni düşünüyoo ::::)
daha iyiyim canım ama baş ağrılarım aksam daha artıyo sen nasılsın tatlım
nooldu bitanem nie kızgınsın
Önemli birşey değil
Görüşmüştük arkadaşına gidcekti akşam giderken haber ver dedim vermedi ona kızdım gideceğini söylemiş ben boşuna trip yapıyormuşum hıh
ben öle bişi yaptığı zaman askere gittin die yapman gereken seyleri unutman yapmaman gerkemıyo diyorum ama kızdıgını anlamıstır tatlım bı dahakıne ole bısı yapmaz bence bu seferlık kızma :)
Askerden sonra bunlar bir şasrırıyor uyum sağlamak sanırım bu şekilde oluyor
askeriye uyum sağlam
normal hayata sağla
Yok canım çok kızmadım ama mesaj atmıycam o atsın bananeGideceği arkadaşını herşeyi biliyorum sadece mesaj atmadı diye kızdım
:):) o atsın bekle zaten erkekler bıraz vurdum duymaz oldugu ıcın sımdı senı hıcc kızdırmamıs gıbı atar mesaj :):) ama izine felan gelipte rahat rahat mesajlasmak telefonda konusmak ne guzel oluo dimi :)
canım şimdi camdan baktım kar yağmıssarabaların üstü hep kar olmus
Tabiki canım aradığında telefonun acılması en çok askerde bana o koyuyor biz askere gitmeden önce 7/24 mesajlaşırdık.
Evlerimiz çok yakın her gün görüşürdük.
Şimdi alışkanlık gece uyanıyorum telefona gidiyor elim mesaj atıcak gibi oluyor askerdeyken oluyordu tabi oof diyorum sinir olup uyuyordum
Babası diyor rıza gelince izinden yüzünü görüyoruz hep gidince kayboluyorsun hep gel bize hergün görelim oof hey allahım birde babası küstüm sana der gitmeyinceAma yinede gitmiycem Az gidicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?