92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Hee öyle deyip belki sürpriz yapacaktır sana

Tuğbaya sor ama bu iş biraz da askerin de bitiyor mesela bize cumadan çıkamazsınız evci izni sadece cumartesi sabahtan çıkılır dediler eşim allem etti kallem etti konuşup görüşüp imzalatmıştı evci iznini cumaya çekmişti

sorarım ama beklemem yolunu sürprizmiş izinmiş beceriksiz benim adam ya la dün konuştuğumuzda yazın izne gelmekten bahsetti bi de güye gelmeyecekti artiiiiiiist

sorarım ama beklemem yolunu sürprizmiş izinmiş beceriksiz benim adam ya la dün konuştuğumuzda yazın izne gelmekten bahsetti bi de güye gelmeyecekti artiiiiiiist

Erkek milleti yüz çeşit karar değiştirir işte Gelir gelir merak etme dayanamaz hasretine

Ben yatar türkücüm iyi geceler sana

anüüü ya biz aynı devre yareni değil miyiz ben mi yanlış biliyorum aynı devreysek 5 ya da 6 ay olmadan izin haketmiyorlar ki
nasıl 25 ocakta geliyo bu çocuuuuk

canım benımkıde marttan önce gelemıom dıodu hatta iznini 1 marta almıstı ucak bıletını bıle almıstı sımdı nasıl bu tarıhe aldırdı anlamadım ben

Önemli birşey değil
Görüşmüştük arkadaşına gidcekti akşam giderken haber ver dedim vermedi ona kızdım gideceğini söylemiş ben boşuna trip yapıyormuşum hıh

ben öle bişi yaptığı zaman askere gittin die yapman gereken seyleri unutman yapmaman gerkemıyo diyorum ama kızdıgını anlamıstır tatlım bı dahakıne ole bısı yapmaz bence bu seferlık kızma :)

ben öle bişi yaptığı zaman askere gittin die yapman gereken seyleri unutman yapmaman gerkemıyo diyorum ama kızdıgını anlamıstır tatlım bı dahakıne ole bısı yapmaz bence bu seferlık kızma :)

Askerden sonra bunlar bir şasrırıyor uyum sağlamak sanırım bu şekilde oluyor
askeriye uyum sağlam
normal hayata sağla
Yok canım çok kızmadım ama mesaj atmıycam o atsın bananeGideceği arkadaşını herşeyi biliyorum sadece mesaj atmadı diye kızdım

:):) o atsın bekle zaten erkekler bıraz vurdum duymaz oldugu ıcın sımdı senı hıcc kızdırmamıs gıbı atar mesaj :):) ama izine felan gelipte rahat rahat mesajlasmak telefonda konusmak ne guzel oluo dimi :)

:):) o atsın bekle zaten erkekler bıraz vurdum duymaz oldugu ıcın sımdı senı hıcc kızdırmamıs gıbı atar mesaj :):) ama izine felan gelipte rahat rahat mesajlasmak telefonda konusmak ne guzel oluo dimi :)

Tabiki canım aradığında telefonun acılması en çok askerde bana o koyuyor biz askere gitmeden önce 7/24 mesajlaşırdık.
Evlerimiz çok yakın her gün görüşürdük.
Şimdi alışkanlık gece uyanıyorum telefona gidiyor elim mesaj atıcak gibi oluyor askerdeyken oluyordu tabi oof diyorum sinir olup uyuyordum
Babası diyor rıza gelince izinden yüzünü görüyoruz hep gidince kayboluyorsun hep gel bize hergün görelim oof hey allahım birde babası küstüm sana der gitmeyince Ama yinede gitmiycemAz gidicem yani

ben her mesaj gelmesinde resmen zıplıyodum yaa gerçi şimdide öleyim diodum kımse bana mesaj atmasın arayıp telefonumu mesgul etmesın askerım arıyabılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…