cerenn sinameki maskesine naaptın vazmıgectin :):)
babamdan parasını aldım hoopp cüzdanaerteledim diyelim sekerim simdilik yemin törenine para biriktiriyorum
hahahahha iyi yapmıssın tatlım suan ıcın daha mantıklı bı cozum olmus
mecbur cnm yaa calısmıyorumda bi gelirim yok babamın eline bakıyorum suan paramı tutarlı harcamam gerek annemde destek cıkacagını söyledi cok sükür içim rahatladı varya...
aman iyi tatlım yaa zaten anneler direk destek çıkıo sağolsunlar onlar olmasa yandıkk :)
aynen anneler bitanedir :) ayy bebeğim bugünde bana bi cizme almıs bi tatlı kii hemen giyceklerimin listesini yaptım en azından hepsini demiyimde cantam cizmem montum belli suan
ohh ne güzelll :) yaa çok güzel heyecanlar bunlar
güzel tabi yaaa insan nasılda anlıyo sevdiğinin kıymetini ahh zor ama güzel :)
sacıma maske yaptımda geldım :) madem gelıcek bakımlara baslamam lazım
ahaha sende bendensin :)) kaslarımı falan uzatıyorum bende yoklugu bari bi işe yarasın dedim kalınlastırıcam yemin töreninden bi gün önce güzelce gidip toparlatcam kaslarımı
ah birde yılbasını birlkte gecirseydk ne güzel olurdu degilmi
ewet yaaaa :) ben gittiğinden beri süssüz gezıom gelınce toptan süslenım daha guzel olsun dıe
bide cok düzlestirmek zorunda kalıyodum saclarımı adam gitti dertler bitti saclarımda uzayacak ohhohh
canım benim kızar mıyım daha cok motive oluyorum aksine :) iskenderunda denizcilikte yapıyo acemiliğini, bi arasa iyiyim deyip kapatsa o da yeter, en cok merak ettiğim nasıl oldugu zaten iyi oldugunu bilsem aramasın o kadar zaman razıyım inan ki..
yarenlerrr nasılsınız bakalım??
iyiyim kamilecim sen nasılsın
iyiyim canım bende evdeyim ya bende keyiflisi yok :) ama çok büyük eksiklik var sevgilim yokburalar onunla daha güzelmiş şimdi anlıyorum..kaç gündür doğru düzgün giremiyorum her şey yolundadır umarım?askerin nasıl oldu canım
canım dişleriyke ugrşıyor daha iyi sordugun icin saol senin askerin nasıl?
en kısa zamanda kavuşur umarım dişlerine :) çok iyi canım bu gece ankesörlü telefonun başına geçiyor bi süre nöbet yok anlıycano yüzden çok mutlu tabi bende havalardayım o mutlu olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?