92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sacıma maske yaptımda geldım :) madem gelıcek bakımlara baslamam lazım

ahaha sende bendensin :)) kaslarımı falan uzatıyorum bende yoklugu bari bi işe yarasın dedim kalınlastırıcam yemin töreninden bi gün önce güzelce gidip toparlatcam kaslarımı
ah birde yılbasını birlkte gecirseydk ne güzel olurdu degilmi

ewet yaaaa :) ben gittiğinden beri süssüz gezıom gelınce toptan süslenım daha guzel olsun dıe

canımm konuştun mu nasılmış askerin?herkes aynı şeyleri söylüyor ya o yüzden dedim canım ben bi süre sonra sıkılmıştım aynı cümleleri duymaktan

iyiyim kamilecim sen nasılsın

iyiyim canım bende evdeyim ya bende keyiflisi yok :) ama çok büyük eksiklik var sevgilim yok buralar onunla daha güzelmiş şimdi anlıyorum..kaç gündür doğru düzgün giremiyorum her şey yolundadır umarım?askerin nasıl oldu canım

canım dişleriyke ugrşıyor daha iyi sordugun icin saol senin askerin nasıl?

canım dişleriyke ugrşıyor daha iyi sordugun icin saol senin askerin nasıl?

en kısa zamanda kavuşur umarım dişlerine :) çok iyi canım bu gece ankesörlü telefonun başına geçiyor bi süre nöbet yok anlıycan o yüzden çok mutlu tabi bende havalardayım o mutlu olunca

en kısa zamanda kavuşur umarım dişlerine :) çok iyi canım bu gece ankesörlü telefonun başına geçiyor bi süre nöbet yok anlıycan o yüzden çok mutlu tabi bende havalardayım o mutlu olunca

onlar mutlu oluncabizde oluyoruz.cok sewindim canım nöbet tutmamısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…