walla yazdım mesaj askım tamam asırı cok ozledım senı hemde cok ama bu tarıh cok erken mart daha ıyıydı sımdı gelırsen o kadar zaman napıcaz dedım
Mehtap var desene canım
Daha geç kullansa iyidi ama bence zamanını değil gününüazaltsın örnegin 7 gün yapsın.Kıbrısın yol izni çok diye biliyorum.Birde onu ögrenin o zaman daha çok kalır canım
ne dedi cnm cvp verdimi
yol ıznıyle beraber 15 gun canım yanı ıznı on gun oluo ama yol ızınlerıde ızınden gıtmıomu
ben ne zaman nasıl nıe gelecegımı bılıom askım sen merak etme ben ayarlıcam hepsını demıs bende gızemlı gızemlı konusma dedım
3 ayda bi 1 hafta en uygunu cnm alttan gir üstten cık ikna et sen onu
Gülşahh yol izni izinden gitmez dedim ama tam emin değilim sen onu bir yarine sor kafam karıştı:44::44:
tamam canım sorarım telefon kullanılsa bıle tam olarak hersey konusulmuo yaa vakıtlerı olmuo komutan oluo tam bı konu oturup konusulmuo
Mesajlaşmak haricinde canım telefonla konuşamıyormusunuz
ankesörlüden arıyo canım ama cep telefonundan konusamıyoruz hem tehlıkelı hemde yurtdışı oldugu ıcın 1 dakıkası hem bana hem ona bır bucuk lıra
ewet canım hemde çokk
Canım olsun en azından can tehlikesi yok
Benimkide g3 le kaç saat nöbet tutuyor dolu g3 te mermi batıda silah var mermi bile yok içerisinde her yerde birşey sıkıntı işte
ewet canım haklısın Allahım askerlerımıze can sağlığı versin kazadan beladan korusunda gerısı onemlı degıl
inşallah canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?