• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aha al svsaskim in yani ki gülşahın askeri orda kıprısta adam 25 ocakta geliyo. tuğbaya da sormak lazım aslında bi sde ilk izin ne zamandı diye...ya her yerde öyleyse bu adam da bana böyle diyip beni yiyorsa ellam şırkarım :27::27: zaten süpriz yapma konusunda beceriksizsin ne diye hala yaparım umuduyla saçmalıyor anlamadım arkaaaş :52::52:

Hee öyle deyip belki sürpriz yapacaktır sana :52:

Tuğbaya sor ama bu iş biraz da askerin de bitiyor mesela bize cumadan çıkamazsınız evci izni sadece cumartesi sabahtan çıkılır dediler eşim allem etti kallem etti konuşup görüşüp imzalatmıştı evci iznini cumaya çekmişti :9:

Hee öyle deyip belki sürpriz yapacaktır sana :52:

Tuğbaya sor ama bu iş biraz da askerin de bitiyor mesela bize cumadan çıkamazsınız evci izni sadece cumartesi sabahtan çıkılır dediler eşim allem etti kallem etti konuşup görüşüp imzalatmıştı evci iznini cumaya çekmişti :9:

sorarım ama beklemem yolunu sürprizmiş izinmiş beceriksiz benim adam ya la:1: dün konuştuğumuzda yazın izne gelmekten bahsetti bi de güye gelmeyecekti artiiiiiiist :37::33:

sorarım ama beklemem yolunu sürprizmiş izinmiş beceriksiz benim adam ya la:1: dün konuştuğumuzda yazın izne gelmekten bahsetti bi de güye gelmeyecekti artiiiiiiist :37::33:

Erkek milleti yüz çeşit karar değiştirir işte :9: Gelir gelir merak etme dayanamaz hasretine :34:

Ben yatar türkücüm iyi geceler sana :54:

anüüü :53: ya biz aynı devre yareni değil miyiz ben mi yanlış biliyorum :51: aynı devreysek 5 ya da 6 ay olmadan izin haketmiyorlar ki :53:
nasıl 25 ocakta geliyo bu çocuuuuk :20:

canım benımkıde marttan önce gelemıom dıodu hatta iznini 1 marta almıstı ucak bıletını bıle almıstı sımdı nasıl bu tarıhe aldırdı anlamadım ben

Önemli birşey değil
Görüşmüştük arkadaşına gidcekti akşam giderken haber ver dedim vermedi ona kızdım gideceğini söylemiş ben boşuna trip yapıyormuşum hıh:20::19:

ben öle bişi yaptığı zaman askere gittin die yapman gereken seyleri unutman yapmaman gerkemıyo diyorum ama kızdıgını anlamıstır tatlım bı dahakıne ole bısı yapmaz bence bu seferlık kızma :)

ben öle bişi yaptığı zaman askere gittin die yapman gereken seyleri unutman yapmaman gerkemıyo diyorum ama kızdıgını anlamıstır tatlım bı dahakıne ole bısı yapmaz bence bu seferlık kızma :)

Askerden sonra bunlar bir şasrırıyor uyum sağlamak sanırım bu şekilde oluyor
askeriye uyum sağlam
normal hayata sağla:1::1:
Yok canım çok kızmadım ama mesaj atmıycam o atsın banane:20:Gideceği arkadaşını herşeyi biliyorum sadece mesaj atmadı diye kızdım:19::19:

Askerden sonra bunlar bir şasrırıyor uyum sağlamak sanırım bu şekilde oluyor
askeriye uyum sağlam
normal hayata sağla:1::1:
Yok canım çok kızmadım ama mesaj atmıycam o atsın banane:20:Gideceği arkadaşını herşeyi biliyorum sadece mesaj atmadı diye kızdım:19::19:

:):) o atsın bekle zaten erkekler bıraz vurdum duymaz oldugu ıcın sımdı senı hıcc kızdırmamıs gıbı atar mesaj :):) ama izine felan gelipte rahat rahat mesajlasmak telefonda konusmak ne guzel oluo dimi :)

:):) o atsın bekle zaten erkekler bıraz vurdum duymaz oldugu ıcın sımdı senı hıcc kızdırmamıs gıbı atar mesaj :):) ama izine felan gelipte rahat rahat mesajlasmak telefonda konusmak ne guzel oluo dimi :)

Tabiki canım aradığında telefonun acılması en çok askerde bana o koyuyor biz askere gitmeden önce 7/24 mesajlaşırdık.
Evlerimiz çok yakın her gün görüşürdük.
Şimdi alışkanlık gece uyanıyorum telefona gidiyor elim mesaj atıcak gibi oluyor askerdeyken oluyordu tabi oof diyorum sinir olup uyuyordum:50:
Babası diyor rıza gelince izinden yüzünü görüyoruz hep gidince kayboluyorsun hep gel bize hergün görelim oof hey allahım birde babası küstüm sana der gitmeyince :30:Ama yinede gitmiycem:17:Az gidicem yani:55:

Tabiki canım aradığında telefonun acılması en çok askerde bana o koyuyor biz askere gitmeden önce 7/24 mesajlaşırdık.
Evlerimiz çok yakın her gün görüşürdük.
Şimdi alışkanlık gece uyanıyorum telefona gidiyor elim mesaj atıcak gibi oluyor askerdeyken oluyordu tabi oof diyorum sinir olup uyuyordum:50:
Babası diyor rıza gelince izinden yüzünü görüyoruz hep gidince kayboluyorsun hep gel bize hergün görelim oof hey allahım birde babası küstüm sana der gitmeyince :30:Ama yinede gitmiycem:17:Az gidicem yani:55:

ben her mesaj gelmesinde resmen zıplıyodum yaa gerçi şimdide öleyim diodum kımse bana mesaj atmasın arayıp telefonumu mesgul etmesın askerım arıyabılır :)

Back
X