• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım 23 gun ıznı var 15 ını ocagın 25 subat 10 a kadar kullanmak ıcın almıs ama marrta felan gelseydı bıraz daha zaman gecmıs olurdu bole oldugunda 8-9 ay daha var daha ızın alamazsa çok zor olur cok daha ozlerız

gercektende 15 gün cok fazla almıs yaa keske bi haftalık alsaydı :/ simdi anladım tamam.. 15 gün fazla olmus cnm yaa..
8 9 ayda bi kez gelebilcek o zaman 8 günlüğüne neden öyle bisey yapmıski :/

gercektende 15 gün cok fazla almıs yaa keske bi haftalık alsaydı :/ simdi anladım tamam.. 15 gün fazla olmus cnm yaa..
8 9 ayda bi kez gelebilcek o zaman 8 günlüğüne neden öyle bisey yapmıski :/

ya anlamadım ama hıc hosuma gıtmedı acıkcası ama onada hosuma gıtmedı desem yanlıs anlar dıe korkuyorum şu erkeklerde kendı basına sacma ısler yapıo yanı

Yavrum bence daha çok erken gideli daha ne kadar oldu ki sabrının sonuna gelnceye kadar izin kullanmasın bence,kullancaksa da dediğn gibi mart hatta nisan da falan kullansın.Bz şuan izn olaynı hc konuşmadık ve hiç kullanmadan askerlği bitirenler var .Bi ara kullanmadan gelicem diyodu ama ona da dayanılmaz.O yzden sen sevgilni ikna et bence değiştrsin izin tarihini ayrıca 15 günde kullanmasın,15 gün çok en fazla 10 gun yeterli bence.Sonra çok sıkışır çok ozlersenz elinzde imkan olmaz.

Yavrum bence daha çok erken gideli daha ne kadar oldu ki sabrının sonuna gelnceye kadar izin kullanmasın bence,kullancaksa da dediğn gibi mart hatta nisan da falan kullansın.Bz şuan izn olaynı hc konuşmadık ve hiç kullanmadan askerlği bitirenler var .Bi ara kullanmadan gelicem diyodu ama ona da dayanılmaz.O yzden sen sevgilni ikna et bence değiştrsin izin tarihini ayrıca 15 günde kullanmasın,15 gün çok en fazla 10 gun yeterli bence.Sonra çok sıkışır çok ozlersenz elinzde imkan olmaz.

sımdı degısırse ıkı kere degıstırmıs olucak cocuk oyuncagı gıbı ya hıc fıkır alma yok ne mart dıe karar vermıstık suan asırı erken

ama simdi nisanlısına gidip dese 15 gün fazla 1 hafta al diye, anadolu erkeğini bilirim cocuk yanlıs anlıycak gelmemi istemiyon falan diycek kıza.. gülsahta haklı yani :/

ama simdi nisanlısına gidip dese 15 gün fazla 1 hafta al diye, anadolu erkeğini bilirim cocuk yanlıs anlıycak gelmemi istemiyon falan diycek kıza.. gülsahta haklı yani :/

hehh bende onu dıyorum ıste sımdı gelme sonra gel felan dıınce yanlıs anlarmı acaba ama cıdden bu tarıh hıc hosuma gıtmedı

kızlar ıptal ettır martta gel felan desem yanlıs anlarmı acaba

bilmiyorum canım erkekler cok ters olabiliyo bazen ama sen yinede de anlıyosa anlasın düsünceli davranmak zorundayız onları yanlıslarında dogruya yönlendirmek zorundayız malesef :/

Son düzenleme:

Mantıklı bi şekilde açıklayıp izah ederse bence ikna olabilir.Sonuçta bi onlar çekmiyo hasretliği adamı hasta etmesinler.Gelicek sonra 8 9 ay görmeden insan dayanamazki görmek ister o yzden de akıllı davranmak zorundayz.Hem bak şafak azaldıkça gunler daha da zor geçiyormuş.İyice bunaldığı zamanlarda kullansın iznini daha çok erken.:(

ya işin kötüsü hemen gitmiş bilet tarıhınıde degısmıs

Oy yaa insan bi sorar once erkekler bazen boyle düşüncesz olabliyoo.

Mantıklı bi şekilde açıklayıp izah ederse bence ikna olabilir.Sonuçta bi onlar çekmiyo hasretliği adamı hasta etmesinler.Gelicek sonra 8 9 ay görmeden insan dayanamazki görmek ister o yzden de akıllı davranmak zorundayz.Hem bak şafak azaldıkça gunler daha da zor geçiyormuş.İyice bunaldığı zamanlarda kullansın iznini daha çok erken.:(

Oy yaa insan bi sorar once erkekler bazen boyle düşüncesz olabliyoo.

walla yazdım mesaj askım tamam asırı cok ozledım senı hemde cok ama bu tarıh cok erken mart daha ıyıydı sımdı gelırsen o kadar zaman napıcaz dedım

kızlarr nişanlım izin tarihini 25 ocaga aldırtmışş :)

Canım ocak erken değil mi bence şöyle marttan sonra nisana doğru falan gelsin ocakta gelirse önunde daha 8 9 aydan fazla olmuş oluyoo.

ya işin kötüsü hemen gitmiş bilet tarıhınıde degısmıs

Mehtap var desene canım:16::16:
Daha geç kullansa iyidi ama bence zamanını değil gününü:34: azaltsın örnegin 7 gün yapsın.Kıbrısın yol izni çok diye biliyorum.Birde onu ögrenin o zaman daha çok kalır canım

Back
X