• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evit evit:9:
Çok sinirli benim yarim aşırı ama yani bir bağrır oof bende snirliyim ama o sakinleşince ben bağırmaya başlıyorum:9::9:
Hep şikayetçi birimiz altan almamız gerekiyor diyor ama yok biz aynı anda sinirlenip aynı anda yumuşuyoruz:9::9:

Olsun o da çok ggüüzeel ilişkiniz hiç monootonlaşmaz:34::9:

aman Gülşen benim yarimde güya balık ama hiç burcuna çekmemiş:) ormantizimlerden benimki. ben inatçıyım o benden inatçı. eskiden ben her konuda zeytinyağ gibi üste çıkardım askere gitmesine yakın o ben oldu ben o oldum:D

Askerde olmaları bahaneleri pek nazlılar:9:
Bitsin ben biilirim ona yapacağımı:9:
Günlük tutuyorum ben ilk onu okuyacak sonra ona sınav yapıcam bilemezse vah haline:9::9:

Günlük tutuyorum ben ilk onu okuyacak sonra ona sınav yapıcam bilemezse vah haline:9::9:

her asker yari günlük tutuyo heralde canım bende tutuyorum ama bıraz cok yazıyorum galıba 2. ajandaya geçtım okuyunca çenen düşmüş dicek die korkuyorum :D

valla canım benimki 2010 yılının sonlarına doğru gidicem demişti bende taa 2006 yılından beri bişeyler yazıyodum ajandada birleştirdim.başınada böyle cafcaflı bişeyler yazdım askerim falan filan:D sonra caydı gitmicem dedi o defterde bitince bende vermiştim. şimdide yine bişeyler yazıyorumda çok böyle hasretim özlemim artınca bi sayfa yazıcam diyorum bi bakıyorum 3 4 sayfa yazmışım o yüzden pek yazma taraftarı değilim artık ama yarime demiştim yalnız kaldığında beni aileni özlediğinde yaz diye almış küçük ajanda her gün olmasada eğitimlerden fırsat buldukça yazıyomuş. bi bitsede askerlik okusam artık sabırsızlanıyorum:)

her asker yari günlük tutuyo heralde canım bende tutuyorum ama bıraz cok yazıyorum galıba 2. ajandaya geçtım okuyunca çenen düşmüş dicek die korkuyorum :D

vah çocugun haline:1: yapma gülşen yazıktır:33:

Gülşah cenen düştü derse 460 gün anca yetiyor dersin:9:
Busecim tabi sınav olacak boşuna mı yazıyorum.
Evllenince okuruz balım dedi yok öyle dava dedim sen unutursan görürüz dedim:9:
Şuan tırstı zaten çünkü unutursa yıllarca unuttuğunu hatırlatacağımın farkında:9::9:

valla canım benimki 2010 yılının sonlarına doğru gidicem demişti bende taa 2006 yılından beri bişeyler yazıyodum ajandada birleştirdim.başınada böyle cafcaflı bişeyler yazdım askerim falan filan:D sonra caydı gitmicem dedi o defterde bitince bende vermiştim. şimdide yine bişeyler yazıyorumda çok böyle hasretim özlemim artınca bi sayfa yazıcam diyorum bi bakıyorum 3 4 sayfa yazmışım o yüzden pek yazma taraftarı değilim artık ama yarime demiştim yalnız kaldığında beni aileni özlediğinde yaz diye almış küçük ajanda her gün olmasada eğitimlerden fırsat buldukça yazıyomuş. bi bitsede askerlik okusam artık sabırsızlanıyorum:)

Benimkide acemelikte yazmıştı okudum ağladım hala okuyorum ağlıyorum:9:
Olamaz birde annesine laf ediyorum sonum öyle olmasın sakın

hahahhaha :D ben şeyi ok merak ediyorum şimdi hanı erkeklerya hiç bişeyi gururlarına yedıremıyolar o yuzden pekte duygularını bellı etmemeye calısıyolar acaba giderken ordayken felan ne hıssedıolar :)

Gülşah cenen düştü derse 460 gün anca yetiyor dersin:9:
Busecim tabi sınav olacak boşuna mı yazıyorum.
Evllenince okuruz balım dedi yok öyle dava dedim sen unutursan görürüz dedim:9:
Şuan tırstı zaten çünkü unutursa yıllarca unuttuğunu hatırlatacağımın farkında:9::9:

:1::1: evlenince okuyacakmış yemezler deseydn o zaman kadar sen de unutursun nasıl olsa diye:32:

bence bu defterleri açmayın kızlar biitince bitsin:1:

ben koçisime hergün için fotograf çekiyorummm akşam eve gelip albüm yapıcam ruh halim diye:33::33:

çocukalrımıza gösteririz artık:36:

ama o farklı o farklı canım şimdi:D olmaz olmaz sonun korkma :D bende bavulunu hazırlarken defteri buldum annesi bune dedi bana günlük tutuyo dedim demeye kalmadı benimki geldi aldı elimden askerlik tamamen bitince okursunuz hanımefendi dedi hevesim kursağımda kaldı:D

:1::1: evlenince okuyacakmış yemezler deseydn o zaman kadar sen de unutursun nasıl olsa diye:32:

ben koçisime hergün için fotograf çekiyorummm akşam eve gelip albüm yapıcam ruh halim diye:33::33:

aaa ama buda çok güzel bi fikirmiş:) çok hoşuma gitti gerçekten bende denicem böyle bişeyi:)

ben hergun fotograf cekmeye kalksam benı özensiz görmesın dıe hazırlanırım hergun hergun hazırlanmayıda bunyem kaldırmaz heralde :D

hahahhaha :D ben şeyi ok merak ediyorum şimdi hanı erkeklerya hiç bişeyi gururlarına yedıremıyolar o yuzden pekte duygularını bellı etmemeye calısıyolar acaba giderken ordayken felan ne hıssedıolar :)

ama o farklı o farklı canım şimdi:D olmaz olmaz sonun korkma :D bende bavulunu hazırlarken defteri buldum annesi bune dedi bana günlük tutuyo dedim demeye kalmadı benimki geldi aldı elimden askerlik tamamen bitince okursunuz hanımefendi dedi hevesim kursağımda kaldı:D

Gülşahcım benimki eskiden öyleydi.Duygularını falan belli etmezdi.
Acemilikte asker arkadaşı bunu ele verdi zaten
Koğuşta gece gülşen diye ağlıyormuş arkadaşı senin adın gülşen mi dedi evet dedim çocuk rızaya baktı demek ağlayan sendin gülşen gülşen diye dedi bir baktım gözleri doldu kıyamam hiç:50:Şimdi alıştı bensizliğe valla

Buse o sınav olucak boşunamı yazıyorum:51:

Zuhal hepsini okumak bence daha heyecanlı ama :32::32:

Son düzenleme:
canlarım kendinize çok iyi bakın hepinizi teker teker öpüyorum ben çıkmak zorundayım yarın arkadaşıma yardıma gidicem sabah 8de cafe açmam lazım:( iyi geceler

Back
X