Çekilecek dert değil, ömrümü yediiien az birkaç yıl yaşlandım
![]()
Yaşlandırıyor maalesef canım ama seneye bu zamanda yanımızda olacaklar inşallah:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekilecek dert değil, ömrümü yediiien az birkaç yıl yaşlandım
![]()
Yaşlandırıyor maalesef canım ama seneye bu zamanda yanımızda olacaklar inşallah:26::26:
Deme Gülşeen deme, seneye deme![]()
Ocakta artık seneye kalkıyor.Ne kaldı şurda ocaga![]()
Ey güzel Allahım kurtar bizi hayırlısyla yaaasarardık solddduuk
Tatlım sen de ne güzel hiç mız mız değilsin benim gibbbi![]()
Amin canım amin:26::26:
Yok canım arada bende düşüyorum umutsuzluğaÖzellikle yarimin annesinn yüzünü gördüğümde ondan gitmiyorum
Her ne kadar şikayetçi olsalarda gelmemden motivosyonumu bozuyorlar
Tam anlamadım canım:26: Onlar hepten mi umutsuz benim gibi? :44:
Canım senin düşündüklerini bizde düşünüyoruz senin bizden zor alışman şuan bunları yaşaman doğal
Annesi umutsuzca konuşmuyor ama hep yüzü düşük birşey duysa hemen ağlıyor.Hiçbirşey anlatmıyorum o yüzden hep o en son duyuyor.İçimi şişiriyor birşey duyunca günde 2 kere beni arıyor ben kötüyüm diyor evde hep ağlıyor doğal olarak benimde içim şişiyo
Canım anneler hep öyle,benim eşimin annesi de tıpkısının aynısıçünkü anne galiba ondan bütün bunlar, aramayınca mesela birşey mi oldu acaba beni aramadı seni aradı mı diye arıyor ,insan haliyle daha panik oluyor
![]()
iyim Gülşencim şükür sen nasılsın:)
erkek annelerrı daha bı duygusal oluo sankı hatta yakında düğünlerde oğlum gidio die erkek annelerı ağlıcak bence :)
Kızlar konuşsanıza birşeyler anlatın
Ne güzel toplaşmışız
Canım benim yarim haftada 1 annesini arıyor.Aramış öyle arıycam demiş bekleme demiş.
Bu biraz fazla abrtılı grip oldu diye 1 ay ağladı düşün
Zuhalcim iyiyim bende şükürler olsun askerin nasıl
herkes dertli
Kızlar burçlarınız neee![]()
yaa ama büyütmüşsün bu yaşa getirmişsin sen nasıl evlendıysen oda evlenıcek bu kadar abartmaya ne gerek var![]()