Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Busecim burcum aslan seninki ne?
Yok busecim ve gülşahcım dert etmiyorum.
UğramıyorumBencede abartmaya gerek yok ama ne yapalım oda öyle.
Azcık ksıkançda benimki ama zararnı şuana kadar hiç görmedim rahatım onların yanında ailem gibi olamaz asla ama rahatım konuşabiliyorum.Girip rahat çıkıyorum öyle dert ediceğim birşey yok ama birde ağlamasa pek iyi olacak
gülşennn burçlarımız aynı :)
Annnaaam herkes aslanAslan burcunu bu sene askerlik bekliyor heralde ondan bu başımıza gelenlerrr
Benim ki boğa
Zaten şimdiden çok düşünüp kafanı yorma Gülşencim herşey dozunda güzel belli bir samimiyetin ister istemez olacak![]()
Doğum günü tarihin ne gülşahcım.
Benim 6 ağustos
Buse yok düşünmüyorum canım.Asker bekliyorum birde onu düşenmiycem
Benimde babam boğa çok iyi anlaşırım
Doğum günü tarihin ne gülşahcım.
Benim 6 ağustos
Buse yok düşünmüyorum canım.Asker bekliyorum birde onu düşenmiycem
Benimde babam boğa çok iyi anlaşırım
gülşennn burçlarımız aynı :)
Annnaaam herkes aslanAslan burcunu bu sene askerlik bekliyor heralde ondan bu başımıza gelenlerrr
Benim ki boğa
Zaten şimdiden çok düşünüp kafanı yorma Gülşencim herşey dozunda güzel belli bir samimiyetin ister istemez olacak![]()
30 temmuz canım :) askerimin burcuda başakk :)
30 temmuz canım :) askerimin burcuda başakk :)
AAA öyle mii benim eşimde boğakuzu gibi kuzu
![]()
wayy ıkı aslan nasıl gecınıyo :)
senin askerin hangi burç gülşencim![]()
Boğa aşık olursa çok bağlanır derler öyle oluyorlarmış benim babamda yıllardır bildim bileli kuzu
ama aşık olmazsa çok çapkın derler gerçekten başka tanıdığım boğalar çok çapkındı
Aslan oda busecim
İlk başlarda çok tartışıyorduk.Şimdi öyle değilKavga edersek wuu kaçıyor herkes o sövüyor ben sövüyorum sonra birden ikimizde siniri geçince tki yarim özür diliyor
![]()
tabiki yarin özür diliyor öyle miiii, çok güldümmm![]()
kuzucum bi ara ayrıldım laptopun başından babamla konuşuyoduk da:) benim burcumda boğa kızlar
evet canım:) aslanlarla bende iyi anlaşırım:)
Evit evit
Çok sinirli benim yarim aşırı ama yani bir bağrır oof bende snirliyim ama o sakinleşince ben bağırmaya başlıyorum
Hep şikayetçi birimiz altan almamız gerekiyor diyor ama yok biz aynı anda sinirlenip aynı anda yumuşuyoruz![]()