• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

resmen eziyet bence:ssz:

E gelmiş buraya hiç söylemiyorsun eski sayfalardan öğreniyorummm:16: ne güzel kavuşmussun sevdiceğine:46:

Evet canım şükürler olsun geldi:26:
Şimdi raporlarla dişin yapılmasıyla uğraşıyoruz canım.
Ama allaha şükür ucuz atlattık şükürler olsun:26::26:

Canım alt devre gelince daha rahat edicektir.
Onlar yokken bize hep sıkıcı hele sen evlisin sana daha zordur muhakak

Bana hiç devrecilik olayından bhsetmiyor bilmiyorum var mdıır ama çok yoğun oldugunu söylüyor hep bir bakımdn zman geçiyor ama süre çooook uzun:43:

vallahi düşünmemeye çalışıyorum tatlım , düşünürsem kafayı oynatırım:27:

Bana hiç devrecilik olayından bhsetmiyor bilmiyorum var mdıır ama çok yoğun oldugunu söylüyor hep bir bakımdn zman geçiyor ama süre çooook uzun:43:

vallahi düşünmemeye çalışıyorum tatlım , düşünürsem kafayı oynatırım:27:

Düşününce cidden insan kötü oluyor canım ama biliyormusun 100 günümüzü doldurduk:32:

Evet ama burda olana daha zor geçiyor zaman:43: siz de öyle geliyor mu:44:

Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen de boşveriyorum elimden bişey gelmediği için:26:

Ben canım en çok başta zorlandım.
Burada beklemek endişe etmek zor canım ama allaha şükür senin ankarada hasret çekiyorsun tek endişe etmekte girse canım iyice bunalıyor bazen insan saçma sapan kötü düşüncelere takılıyor.
Şu bir gerçek herkes asker bekleyemez çok zor sıkıntlı cileli ama bitecek ben inanıyorum herkesin nasıl bitiyse bizde bitircez zor olsada bitiyor canım en önemlisi sağlıklık ve sağ salim gelmeleri

Ben canım en çok başta zorlandım.
Burada beklemek endişe etmek zor canım ama allaha şükür senin ankarada hasret çekiyorsun tek endişe etmekte girse canım iyice bunalıyor bazen insan saçma sapan kötü düşüncelere takılıyor.
Şu bir gerçek herkes asker bekleyemez çok zor sıkıntlı cileli ama bitecek ben inanıyorum herkesin nasıl bitiyse bizde bitircez zor olsada bitiyor canım en önemlisi sağlıklık ve sağ salim gelmeleri

Çekilecek dert değil, ömrümü yediii:ssz::1: en az birkaç yıl yaşlandım:9:

Back
X