92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

walla bu erkeklerın hepsı aynı bıde kızlara cekılmez dıolar ama kendılerı cocuktan daha beterler

cok dogru Allah kolaylık versn bizim isimiz daha zor malesef
agla zırla diyo ama bana biliyormusun, bu ne yaa diyo bıktım mutlu gibi görünmeye calısmandan agla zırla acını paylas birlkte paylasalım daha mtlu olurum ben diyo

biz askere gitsek erkeklerin bizi böyle kendini yıpratıp beklıyeceklerını hıc zannetmıyorum

hele bi beklemesin gerçi benim okulum nedeniyle biz zaten farklı şehirlerdeydik ama askerl,k gibi değil sonuçda her gün olmasada 1.5-2 ayda görüşüyoduk sürekli telefonla konuşuyoduk ama şimdi aylarca göremiycez

insallah zaten hastada olmus kıyamam burnu akıyo bogazları şiş içim sızlıyo

ayy yaa hep aksilikler bulur zaten.tahmin edebiliyorum canım senin durumunu.yanımızdayken kıyamazken hep bi şeyler yapmaya çalışırken şimdi birde bizden uzaklar ya o daha çok üzüyor insanı..hava değişiminden falan olmuştur canım

erzincan birde cok sogukmus daglarda kar varmıs dusun hic bu kadar caresiz kalmamstm yaa kıyamam her hasta olmasında corba yapar götürürdüm yatakta basını beklerdim zormus kimseyede emanet edemiyorsunki

erzincan birde cok sogukmus daglarda kar varmıs dusun hic bu kadar caresiz kalmamstm yaa kıyamam her hasta olmasında corba yapar götürürdüm yatakta basını beklerdim zormus kimseyede emanet edemiyorsunki

çok zor canım yaa.elinden bir şey gelmiyor..elin kolun bağlı sadece günlerin geçmesini bekliyorsun

Kızlar öncelikle herkese merhabalaarr:) sonralıkla ise Cerencim senin meseleye gelelim,şimdi onlar orda sanki biz onları hiç düşünmüyormuşuz,onları unutmuşuz ooh mis gibi hayatımıza devam edip gülüp eğleniyoruz sanıyolar.Yanı herşeye hep negatif bakıyolar,o yüzden o da senin ona onu ne kadar çok sevdiğini beklediğini onsuz yapamadığını bi şekilde göstermeni bekliyo.Ama işte bunun sınırını çizip,dozunu ayarlayabilmek cidden çok zor bi iş.Ağlayıp zırlayarak değil de,ona olan sevgini sözlerinle konuşmalarınla hissettirmen gerek.O şimdi küçück bi bebek gibi,hiç blmediği tanımadıgı insanlarla farklı bi ortamda ve de çok yalnızlık cekiyo senin sevgine ise çok çok ihtiyacı var.Ddiğim gibi aşkının büyüklğünü konuşmalarnla ona hissettir,hem o mutlu olsun hem de sen ağlama ve o da seni merak etmesn böylece

Asker yeşili mi alsam napsaaam renk olarakbence çok yaratıcıyım

onların sımdı asker yesılınden mıdelerı bulanıodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…